Miss Mooy, Miss Julie en Grey zijn dringend op zoek naar lieve baasjes!

Door trieste omstandigheden zoeken deze 3 mooie dames een liefdevol en warm thuis.
Ze verblijven nu bij een opvangbaasje in Delft. Het zijn binnen katten, zijn lief, vriendelijk, zijn andere katten gewend, zijn niet gesteriliseerd en ze krijgen blikvoer en brokken. 
 
Julie: Julie is ongeveer 4-5 jaar oud. Julie wordt ook wel mama Julie genoemd,  want ze is een echte mama kat, erg verzorgend en lief. Ze heeft een hoektand wat een beetje uitsteekt maar het belemmert haar niet om gewoon lekker te kunnen eten. Het enige is, dat haar blikvoer wat kleiner gemaakt moet worden. 
 
Miss Mooy: Miss Mooy is geboren in augustus 2016. Ze is een prachtige dame, maar naar mensen toe beetje schichtig en een beetje angstig. Ze heeft veel liefde, aandacht, tijd en geduld nodig. Ze kan goed met andere katten overweg en ook gewend als binnen kat. Maar wie weet zou ze in een tuin het ook geweldig naar haar zin hebben.  
 
Grey: Grey is geboren in augustus 2016. Zij heeft het meeste moeite met haar huidige situatie. Zij is een binnen kat en houdt van spelen en uitdagen vooral met de andere katten. Grey heeft af en toe nog een beetje extra kattenmelk nodig.  
 
Ben je verliefd geworden op één van deze lieverds en wil je haar graag een mooi en gelukkig leven geven, neem dan contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl of met hun opvangbaasje: telefoonnummer 0624993980. Je bent van harte welkom als je langs wilt komen om kennis met ze te maken.
 
Wij willen graag financieel bijdrage aan een sterilisatie!
 
Svp zoveel mogelijk delen! Alvast bedankt!   

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen