Afbeelding invoegen  
Baum in het zonnetje!
 
We begrijpen maar niet waarom onze lieve lobbes Baum nog geen lieve baasjes gevonden heeft. Hij staat al een hele tijd op onze adoptielijst. Baum is een geweldige, super lieve, sociale, speelse en zeer aanhankelijke hond. 
Hij zit al sinds dat hij een ukkie was in het asiel en dat is al heel lang geleden. Het wordt tijd dat hij gaat genieten van een vrij en mooi leven. 

We hebben er alle vertrouwen in dat erg nog dierenvrienden zijn die deze knuffelbeer willen adopteren. 

Ben jij zijn eindbestemming en ben je er ook helemaal klaar om je maatje voor het leven in je armen te sluiten mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Meer info, filmpjes en video's vind je op Baum

 
Bonnie in het zonnetje!
 
Onze mooie Bonnie droomt iedere dag dat haar soulmates langskomen om haar weg te halen uit het asiel.  Ze heeft een moeilijke start gehad in haar leventje, het gaat nu erg goed met haar.
 
Deze kleine meid heeft het erg zwaar in het asiel, je ziet het in haar vragende oogjes. Het zou fantastisch zijn als ze heel snel geadopteerd of opgevangen wordt. Ze verdient een beter en gelukkig leven. Het enige wat we willen is dat haar oogjes weer gaan stralen van blijheid!!! 
 
Ben jij haar eindbestemming en ben je er ook helemaal klaar om je maatje voor het leven in je armen te sluiten mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Meer info, foto's en video's vind je op Bonnie
   Afbeelding invoegen