(Klik op de foto voor hun profiel)
 
Paku en Lego in het pension. 
 
  
 
 
29 januari 2019
Eind vorig jaar zijn wij begonnen met een speciale oproep voor Panty, Dark, Paku, Lego en Mecnun .

Gisteren zijn Panty en Dark aangekomen in NL. We zijn blij dat zij een nieuwe start hebben gekregen. Panty is geadopteerd en Dark zit in de opvang in Lisserbroek.
 
We hebben eerder vermeld dat Mecnun helaas overleden is, voor hem is de kans op een beter leven ontnomen. Hij blijft in onze harten voortleven.
 
Paku en Lego zitten nu ook al een tijdje in het pension waar ze de juiste behandeling en zorg krijgen.
 
Lego ( heeft een schimmelinfectie, welke niet besmettelijk is. Zijn haren groeien weer aan. Paku heeft atopische dermatitis (niet besmettelijk), een huid probleem als gevolg van een zwak immuun systeem.
 
Lego en Paku zijn al behoorlijk opgeknapt.  Ook zij bloeien helemaal op in het pension, waar ze alles krijgen wat ze nodig hebben. Deze honden hebben vele jaren in het asiel geleefd. Nu zijn zij gewend om in een huis te leven en dat vinden ze geweldig. Wij kunnen deze honden niet meer terugsturen naar het asiel, dat zou vreselijk wreed zijn. Ze zullen het niet begrijpen en zullen weer terugvallen en dan beginnen de pijn en jeuk van hun huidproblemen opnieuw. Dat kunnen we ze echt niet aandoen. 
 
Na al die ellende verdienen ze een goede toekomst en daarom zijn we nu nog met spoed op zoek naar mensen die Paku en Lego  willen adopteren of opvangen om hun een beter leven te gunnen. Mensen die bereid zijn om, samen met ons, hun behandeling hier in NL door te zetten. De honden zullen voor altijd dankbaar en blij zijn, dat ze een mooi en liefdevol leven krijgen. Wil je één van deze kanjers redden, neem dan snel contact met ons op.
 
Het is echt hartverwarmend, de geweldige steun die we tot nu toe van jullie hebben ontvangen, want door jullie konden de hondjes naar een pension om weer beter te worden. Ze hebben weer zin in het leven! Dat is zo mooi om te zien. 
 
De kosten zijn  €100,- per hond, per maand. Daarnaast krijgen zij ook goed voer en medicatie.
 
We hopen met dit bericht meer dierenvrienden te bereiken die deze hondjes willen steunen, want zij hebben onze hulp hard nodig!
 
Banknummer: NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects te Den Haag, ovv hulp 2 honden

Alvast heel erg bedankt! Warme groetjes, Team ACP