Dringende oproep voor adoptie/opvang voor 1 langzitter!
 
UPDATE 1 augustus 2020
Onze langzitters Tosun, Fanta, Bordo, Fruko en Dost hebben gelukkig hun eigen paradijsje in Nederland gevonden. 

Er is nu nog 1 langzitter over en dat is onze arme Joep. Voor hem willen we nog steeds deze urgente oproep doen. Hij zit al bijna zijn hele leven in het SHKD bosasiel in Istanbul. Ondanks dat we al jaren voor ze bezig zijn (sinds 2015), is het ons helaas nog niet gelukt om een liefdevol thuis voor hem te vinden. Hij heeft al veel van hun hondenvriendjes zien vertrekken naar lieve baasjes en dat is ook wat hij zo graag zou willen.
Wij gunnen hem een mooi leven in vrijheid, met liefde, aandacht en knuffels. Joep is een prachtige, geweldige, lieve hond die een eigen plek verdient.
Het breekt ons hart, dat hij nog steeds in het asiel zit, daarom zetten wij deze kanjer in de spotlights en hopen dat hij nu wel gezien wordt.
Joep heeft het moeilijk in het asiel en trekt zich steeds meer terug.
 
Oh, wat zou het toch geweldig zijn als Joep nu ook het geluk krijgt om het asiel zo snel mogelijk te verlaten! Ondanks dat hij al jaren in het asiel leeft, betekent niet dat hij niet kan wennen aan een huiselijke situatie, want uit eigen ervaring gaat dat erg goed. We zijn op zoek naar lieve mensen die deze lieverd wil redden, die hem met geduld willen begeleiden en hem nog een gelukkige tijd willen geven. Ben je verliefd geworden en wil je hem een liefdevol thuis geven, neem dan snel contact met ons op info@animalcareprojects.nl
 
Voor meer informatie, foto's en filmjes ga je naar  Joep.

 Please, save me, I can’t face this life alone! 
 
Lyrics by Queen.