Dringende oproep voor adoptie/opvang voor 3 langzitters!
 
Graag willen wij dringend jullie aandacht vragen voor 3 lieve honden uit het SHKD bosasiel in Istanbul. Deze honden zitten al bijna hun hele leven in het asiel. Ondanks dat we al jaren voor ze bezig zijn, is het ons helaas nog niet gelukt om een liefdevol thuis voor ze te vinden. Zij hebben al veel van hun hondenvriendjes zien vertrekken naar lieve baasjes en dat is ook wat zij zo graag willen.
Wij gunnen ze een mooi leven in vrijheid, met liefde, aandacht en knuffels. Het zijn allemaal geweldige lieve honden die een eigen plek verdienen.
We vinden het zo vreselijk triest dat zij nog steeds in het asiel zitten, daarom zetten wij deze kanjers in de spotlights en hopen dat ze nu wel gezien worden!
 
Oh, wat zou het toch geweldig zijn als zij nu ook het geluk krijgen om het asiel zo snel mogelijk te verlaten! Ondanks dat ze al jaren in het asiel leven, betekent niet dat zij niet kunnen wennen aan een huiselijke situatie, want uit eigen ervaring gaat dat erg goed. We zijn op zoek naar lieve mensen die deze honden willen redden en hun nog een gelukkige tijd willen geven. Ben je verliefd geworden en wil je één van de onderstaande honden een liefdevol thuis geven, neem dan snel contact met ons op info@animalcareprojects.nl
 
Fruko, Dost, Joep kun je ook vinden op Honden in Istanbul, Turkije voor meer informatie, foto's en filmpjes.


 Please, save me, I can’t face this life alone! 
 
Lyrics by Queen.