JOEP ZOEKT ZIJN WARME THUIS
 
 
 
9 november 2020
Joep zit nu ongeveer 3 weken bij zijn opvanggezin en hun roedel en doet het daar zo goed, dat er eigenlijk niets meer in de weg staat om hem te plaatsen.

Zijn schofthoogte is ca. 65 cm. Hij is zindelijk en luistert al naar zijn naam. Hij kan goed aan de lijn lopen en als je hem roept komt hij naar je toe. Hij kan (in de roedel) goed alleen zijn.

Buiten is Joep een sociale en heel blije hond. Binnen is hij rustig en bescheiden, een echte heer, die zich niet opdringt. Wel speelt hij nog graag met de andere honden, ook al is hij al wat ouder.

Joep kan bij katten, die honden gewend zijn en niet bang zijn uitgevallen

Wij plaatsen Joep het liefst bij rustige, liefdevolle mensen, die hem de ruimte geven om zichzelf te zijn. 

Wij plaatsen Joep bij mensen die een hondenmaatje hebben met hetzelfde temperament als Joep (speels, maar niet te heftig).
Hij kan ook goed bij wat oudere kinderen (zeg vanaf 12 jaar), die met honden kunnen omgaan en er begrip voor hebben dat hij zich af en toe terugtrekt en dan niet gestoord wil worden.

Ondanks dat Joep wat ouder is, vindt hij wandelingen in de natuur van een half uur en dat een paar keer per dag, geweldig, hij is graag buiten. Hij heeft wel wat overgewicht.

Joep is een super gezellige hond, die nog heel wat gezonde jaartjes met jou wil doorbrengen.

Ben jij verliefd op deze kanjer en wil je hem een fantastisch leven geven, mail ons dan snel naar https://info@animalcareprojects.nl