3 maart 2017
Sally is afgelopen woensdag naar haar nieuwe huisje vertrokken. Voor haar is dat nog wennen, maar het gaat goed met haar. We willen Brigitte bedanken voor haar goede zorgen die ze Sally gegeven heeft.
Afbeelding invoegen 

25 februari 2017
Sally doet het erg goed in de opvang waar ze nu zit, maar Sally is toch met spoed op zoek naar haar eigen huisje en het liefst een vriendje erbij waar ze mee kan ravotten. Voor meer filmpjes van Sally zie je op onze FB pagina   https://nl-nl.facebook.com/Animal-Care-Projects-137778389607368/. Hierbij een update van de opvang.
 
Met pijn in mijn hart schrijf ik dit bericht.
We zijn met spoed op zoek naar een andere opvang of beter nog een adoptie huisje voor Sally.
Sally is sinds 23 jan in opvang bij mij en mijn twee honden.
Wat ik kan vertellen over Sally is dat het een geweldig lieve hond is die graag wil spelen/ravotten met mijn eigen hondjes.
Dit brengt mij op het volgende.
Zoals vele van jullie nog wel zullen weten is mijn hondje Macy 2 jaar geleden geopereerd is aan haar schouder.
Haar schoudergewricht is vast gezet en kan haar pootje maar beperkt gebruiken.
Ravotten met Sally kan ze helaas niet, Sally begrijpt hier helemaal niks van dat Macy piept en van zich af bijt als ze omver gelopen wordt.
Ik moet dan ook met pijn in mijn hart de moeilijke beslissing maken om voor Sally andere opvang te zoeken waar ze lekker kan ravotten met een ander hondje van haar eigen formaat.
Sally is een wereldhondje, super lief, rustig, sociaal naar honden, loopt goed aan de lijn, kan ook al even alleen zijn en vind het heerlijk om geknuffeld te worden.
Wie wil/kan Sally opvangen, maar het mooiste zou zijn als Sally gelijk geadopteerd wordt. Ze is een maatje voor het leven!
Delen is lief.

10 februari 2017
Sally kan ook met kinderen. In de bossen kwamen we een moeder met twee kinderen tegen. Sally ziet dan meteen haar kans schoon om zich uitgebreid te laten aaien Haha. Dus kinderen zijn geen probleem. Deze kinderen waren denk ik een jaar of 10.
Sally is nog niet eens zolang in NL, maar ze doet het ontzettend goed. We verbazen ons steeds weer dat een hondje zich zo snel kan aanpassen. Sally is klaar voor adoptie. Ze is ontzettend lief, vriendelijk, speels, echt een schat van een hond. We zoeken voor haar een fantastisch huisje die ook nog een andere hond heeft, want Sally wil alleen maar spelen. Sally is een maatje voor het leven. Ben jij diegene die we zoeken, mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
3 februari 2017
Hierbij een update van de opvang over Sally.
 
Sally is nu ruim een week bij mij.Het is een super lieverd. Dankbaar voor elke vorm van aandacht. Ze is heel sociaal naar soortgenoten. Ze gaat heel goed om met mijn andere twee honden. Het zou voor haar dan ook leuk zijn als er bij haar nieuwe baasjes al een hond aanwezig is. Sally is een rustige hond maar dit wil niet zeggen dat ze niet graag mee gaat wandelen. Ze is vrolijk en wil graag spelen. Meegaan in de auto is voor haar geen probleem, ze gaat rustig liggen slapen. Ze is al helemaal zindelijk, geeft zelfs aan als ze iets moet doen. Sally loopt ook goed aan de lijn. Ze wandelt zonder trekken aan de lijn met je mee.
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
 
Afbeelding invoegen

29 januari 2017
Afgelopen maandag is Selma (ze heet nu Sally) aangekomen in NL samen met Marcus en Zimba. Sally verblijft in de opvang in Den Bosch. Sally is een vriendelijke hond en zij zal eerst de tijd nodig hebben om te wennen aan haar nieuwe leventje. De opvang zal aangeven wanneer Sally klaar is voor adoptie. We houden jullie op de hoogte hoe het met haar gaat.
 
 
 
 
 
Selma is geadopteerd

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Geboorte datum: 01-06-2013 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij  honden: Ja
Inentingen/rabiĆ«s inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 285,-

 
24 mei 2016
Onze lieve en prachtige Selma zit nog steeds op haar juiste baasjes te wachten. Wat zou het toch heerlijk voor haar zijn als ze eindelijk kan gaan genieten van een mooi leven en haar vrijheid. Selma is een maatje voor het leven! 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
15 maart 2016
We kunnen maar niet begrijpen dat deze kanjer nog niet een eigen plekje gevonden heeft. Selma is een aanhankelijke, lieve, sociale en vriendelijke hond. Ze loopt in het vrije gedeelte rond met andere honden en ze kan het prima met hun vinden. Ze zit nu alweer een hele tijd in het asiel en je ziet de droefheid in haar mooie bruine ogen. Ze wil zo graag bij iemand horen, heerlijke wandelingen maken, een warme mand om in weg te dromen, maar vooral veel liefde, aandacht en knuffels. Wie wil haar een 2e kans en een mooi leven geven. Selma is een geweldig maatje!
Nieuwe foto's van Selma. Ook hebben we een filmpje ontvangen van Selma en vele andere hondjes die in het het voorste gedeelte rondlopen. Een aantal staan ook op onze adoptielijst. 
 

 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

16 juli 2015
Selma heeft helaas nog geen eigen huisje gevonden waar ze alle aandacht, liefde en de juiste zorg mag ontvangen. Selma is een lieve rustige dame die het zo verdiend om bij iemand te horen die haar met respect behandeld.
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 

16 maart 2015
We hebben een filmpje gekregen van Selma. Deze schat is nog dringend op zoek naar jou! Ze is zo blij met alle aandacht die ze kan krijgen. Dit zou ze iedere dag wel willen!! 4 maart 2015

Wij willen graag Selma aan jullie voorstellen.

Selma is een lieve, rustige dame uit het SHKD, hard op zoek naar een adoptiefamilie. Selma is een vriendelijke hond met een kalm en zachtaardig karakter. De shelter is dan ook niets voor haar.

Deze lieve dame is op zoek naar mensen die het niet erg vinden om genoeg tijd en geduld te hebben om haar van alles te leren, omdat ze alleen het asielleven gewend is.

Ben je verliefd geworden op Selma, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl