MISTY (SPOED)

 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 7-8 jaar
Ras: Kruising
Schofthoogte: onbekend
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 

1 augustus 2014
Misty verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul.

Helaas heeft onze Misty nog geen lieve baasjes gevonden. Onbegrijpelijk, want Misty is een fantastische lieve hond. Ze is aanhankelijk en heeft een zacht karakter. Deze kanjer zit al heel haar leven in het asiel en ze heeft het zwaar. Ze heeft zich in haar lot geschikt, een leven in het asiel. Daar moet verandering in komen en het wordt nu echt tijd dat ze een zachte mand krijgt, waarin ze lekker weg kan dromen, liefde, aandacht, knuffels en goede zorg krijgt. Misty heeft nog veel energie en zal het dan ook heerlijk vinden om met de baas te gaan wandelen. Lekker snuffelen in het gras. We weten zeker dat er mensen zijn die gaan voor een senior hondje, alleen moeten we deze mensen nog zien te vinden voor Misty. Wil jij de iets oudere Misty een mooi leven geven, neem dan snel contact met ons op! Ze heeft het zo verdiend om omringd te worden door liefde! mailto:info@animalcareprojects.nl

 

 
 
7 januari 2014
Onze lieve oudere dame Misty heeft ook nog steeds geen eigen plek gevonden. We gunnen het haar zo, want ze zit al heel haar leven in het asiel. En het zou toch geweldig zijn als ze eindelijk de shelter mag verlaten en naar een warm en liefdevol huis mag vertrekken. We hopen dat de juiste mensen snel voor haar komen. Misty is een geweldige lieve hond! Ze kan bij andere honden en is dolblij met een liefde en knuffels.
Wie smelt er nu niet voor deze lieverd!!!! 

 
 
 
Nieuwe foto's van Misty!!
 
 
 

 
15 oktober 2013
We hebben aan de dierenarts gevraagd of hij al de bloedtesten wil gaan doen voor de oudjes, omdat we zeker willen weten dat ze gezond zijn ivm hun leeftijd. Hieronder zie je de resultaten van Misty; de normale test (lever, nieren etc.) en de testen op Erlichia, Leismania en Hartworm.

We kunnen je altijd deze resultaten doormailen als je ze met je eigen DA wilt bespreken.
Misty is gezond.
 
 
 
 
  


Dit is Misty. Zij heeft een goed karakter, zeer sociaal, lief en goed met andere honden. Zoals bij alle oudjes mist ze haar knuffels.
Een dierenliefhebber heeft haar van de straat gehaald omdat ze daar absoluut niet gewenst was.
 
Ze zal zich wel afvragen waarom zij nog geen zachte mandje heeft. Want ze is een lieverd.
 
Heb jij interesse in deze kanjer of weet je iemand die graag oudere honden wil adopteren, mail ons dan z.s.m. naar mailto:info@animalcareprojects.nl