Bacio is geadopteerd!

Bacio heeft heel lang in de opvang bij Marije gezeten te wachten op de juiste baasje(s). En dat is nu eindelijk gelukt. Marije en wij zijn super blij dat hij zijn perfecte match heeft gevonden. Bacio gaat een geweldig leven krijgen bij Marianne in een rustige en groene omgeving, waar ze heerlijke wandelingen kunnen maken.
Marije en wij wensen hem heel veel geluk en vele mooie jaren!

Herkomst: Le Marché, Italië
Leeftijd: 2 jaar
Ras: Kruising Maremmano
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Hoogte: 60 cm
Kan alleen thuis zijn: Ja
Kan bij katten: Ja
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
 
Bacio verblijft in de opvang in Petten, Nederland

 
2 augustus 2014
Bacio is nog steeds op zoek naar zijn juiste baasje. We begrijpen niet waarom deze geweldige, mooie hond nog niet geadopteerd is. Bacio is een vriendelijke en sociale hond, die alweer een lange tijd in de opvang zit.
 
Inmiddels toont hij behalve sociaal gedrag naar alle honden en katten ook terdege binding met mensen. Lopen naast de fiets, mits het weer koel is, is zijn absolute favoriete bezigheid. Het is een actieve, mooi gebouwde schitterende hond. Bacio is een waterrat, hij vindt het heerlijk om te badderen. Hij is ook ontzettend intelligent en heeft heel veel energie. Bacio moet dan ook veel wandelen, lekker buiten kunnen spelen en lekker rennen.  Bacio is een maatje voor het leven.
Wil jij Bacio de kans geven op een mooi leven, mail ons snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Bacio verblijft nog in de opvang in Petten. Een bezoek is zo geregeld!! en/of bellen met de opvang is natuurlijk ook mogelijk.
 
Bacio blijkt de perfecte compagnon te zijn voor ruiter en paard. Hij vind het erg leuk om mee te rennen op buitenrit door de natuur.  Hij stelt zich onopvallend op , maar blijft wel steeds in de buurt zonder enig commando. Voorts blijkt het een vriendelijke hond naar nieuw binnengekomen opvanghonden uit het buitenland binnen de eigen roedel. Hij is buiten vriendelijk en enthousiast naar alle honden en blijft kalm als de andere hond niet vriendelijk is. Bacio heeft een absoluut goed karakter. En is een schitterende verschijning in topconditie.
 
14 maart 2014
We willen graag Bacio onder de aandacht brengen. Bacio zit alweer een tijdje in de opvang in Petten. Bacio is een geweldige hond die ook zo zijn eigen huisje verdiend waar hij de rest van zijn leven mag blijven.

Maremmanokruising Bacio komt uit Le Marché , Italië. Hij is opgegroeid met veel andere dieren maar heeft niet voldoende in contact gestaan met mensen. Daardoor is hij wat terughoudend naar vreemden. Hij houdt van lange wandelingen, heeft wat jachtinstinct maar houdt zijn baas wel in de gaten. Hij is lief en zeer sociaal naar andere honden. Hij vindt het geweldig om te spelen. In huis is hij rustig maar hij slaat wel aan als er iemand rond het huis is. Het is geen hond voor de gemiddelde hondenbezitter. Men moet 'n perfect inlevingsvermogen hebben in de wereld van deze hond en het ras.

Een stabiele rustige omgeving met begripvolle baasjes zonder kinderen wordt gezocht.

Bacio kan ook bij katten, hij is daar zeer vriendelijk voor. Deze hond hoort in een 'groene' omgeving. Hij is geboren in juli 2012.

Wie interesse heeft in deze geweldige mooie hond neem dan z.s.m. contact op met Marije via 

mailto:i.j.mare@gmail.com en/of info@animalcareprojects.nl