4 december 2014
Gamble mag bij zijn opvangouders blijven. We zijn heel erg blij met dit nieuws. Gamble heeft zijn gouden mandje gevonden.
 
28 november 2014
Gamble is bij ons teruggekomen na 3,5 week. We kregen een telefoontje dat ze hem wilden herplaatsen. Dat was ff schrikken, natuurlijk. Maar het was duidelijk dat hij daar niet op zijn plek zat. Onze reddende engelen kwamen al dezelfde dag, want Adrian en Elske, waar Puck ook in de opvang zit, wilden hem gelijk in de opvang nemen. SUPER!!! Gamble had van de stress een beschadiging aan zijn darmwand, ook weer schrikken. Ze hebben van de dierenarts antibiotica, voer en supplementen gekregen. En daar doet hij het goed op en verder doet hij het fantastisch. Gamble is een gevoelige en lieve hond. Hij kan het goed vinden met Puck (zij zaten in de shelter in dezelfde partition) en met Jake, zijn grote broer. Ze kunnen heerlijk spelen met z'n drietjes en Gamble loopt al lekker los, hij blijft bij Jake in de buurt. Geweldig!! 
We voelden ons schuldig tegenover Gamble, maar het is voor ons een grote troost dat hij het nu goed heeft bij zijn opvang. We laten hem lekker tot rust komen en wennen aan zijn nieuwe situatie. Wij en Bilge willen zijn opvangouders heel hartelijk bedanken voor alles wat ze voor Gamble en ons gedaan hebben. Jullie zijn geweldige dierenvrienden! We houden jullie op de hoogte als hij klaar is voor adoptie.

 


Gamble 

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 4 maanden
Ras: kruising, Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Nee
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: 
Gechipt: Ja 

12 juli 2014

Dit is kleine, lieve Gamble uit Istanbul, een reutje van een 3 maanden oud, wordt binnenkort gecastreerd, is gezond. Hij moet nog wel even zijn entingen afwachten. 

Dit arme pupje is gedumpt bij de kliniek van Murat en dan ook opgenomen door het SHKD. Met de dreigende sluiting van het SHKD willen we hem zo snel mogelijk plaatsen, omdat ze anders alsnog in gevaar is.

Gamble is een geweldige pup en heeft een goed en zachtaardig karakter en heeft een mooie uitstraling. Hij is een rustige pup. Hij is dan ook een goede kandidaat voor adoptie. Een maatje voor het leven. We hadden speelgoed meegenomen voor de hondjes en hij vond het allemaal geweldig. Lekker spelen!!! Hij zit samen met Goa en een ander bruine pup (ook ter adoptie) in een partition. 

Ben je verliefd geworden op Gamble en wil je meer over hem weten? Mail ons dan zo snel mogelijk op info@animalcareprojects.nl