Op 18 september is de kleine Charlie aangekomen in NL en heeft kennis gemaakt met zijn nieuwe baasje Meta. Charlie kwam enthousiast uit zijn kennel en rende zo in de armen van Meta. Het klikte gelijk! Charlie is een ontzettend lief hondje die het al heel goed doet, ook met de andere hondjes in huis. Charlie kan ontzettend snurken, ha,ha,ha. We zijn zo blij dat hij zijn eigen plekje gevonden heeft. Zijn droom is uitgekomen! Hij is nu gelukkig! We wensen Meta en Charlie heel veel geluk en een mooie toekomst. Lieve Meta, heel erg bedankt voor alles!


Charlie (Geadopteerd!)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 2 jaar
Ras: King Charles Spaniel 
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja 
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

31 augustus 2014
Charlie verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul.

Dit is de super lieve Charlie met één bruin en één blauw oog. Zijn verhaal is ook weer ontzettend triest, want hij is gedumpt door zijn vorige eigenaar in het asiel. Hij heeft hem vastgebonden aan het hek en is snel weggereden. Charlie weet totaal niet wat hem is overkomen, begrijpt niet wat hij misdaan heeft en dat hij zomaar is achtergelaten. En dan kom je ineens met heel veel andere hondjes te zitten, dat zal best een beetje eng zijn. Wij weten zeker hij snel geadopteerd wordt en dat hij heel gelukkig zal worden bij zijn nieuwe liefdevolle baasjes, die alles voor hem overhebben en hem nooit meer in de steek zullen laten. 
Charlie heeft een heel lief en zachtaardig karakter. Hij kan het goed vinden met de andere hondjes en vindt het heerlijk om aandacht te krijgen van mensen, dan komt hij gezellig op je schoot zitten.
Wil jij deze kanjer een mooi leven geven, neem dat snel contact met ons op 
mailto:info@animalcareprojects.nl