Sunny geadopteerd

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 4 jaar 
Ras: Golden Retriever
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

31 augustus 2014
Sunny verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul.

Wij willen graag de mooie Golden Sunny aan jullie voorstellen. Ook weer een triest verhaal, want Sunny is gedumpt, zoals vele hondjes, in de bossen vlakbij het bosasiel, zonder eten en drinken, zodat ze langzaam zou verhongeren. Afschuwelijk! Een engel op haar schouder heeft haar naar het bosasiel geleid, en ze is zo het asiel binnengelopen. Gelukkig maar, want nu is heeft ze de kans om snel geadopteerd te worden door liefdevolle baasjes, die haar nooit meer in de steek zullen laten. Zoals je op de foto's kunt zien, heeft Sunny het niet makkelijk gehad. Ze heeft ook een trieste en vermoeiende blik in haar ogen en is wanhopig op zoek naar aandacht, liefde en knuffels. Sunny heeft is een lieve, zachtaardige hond en kan het goed vinden met de andere honden.

Sunny loopt nu vrij rond in het voorste gedeelte van het asiel. Ze vindt het fijn om bij Bilge en de medewerkers van het asiel te zitten als ze thee aan het drinken zijn. Bilge zegt dat ze een beetje depressief is. 

De dreiging van de sluiting van het asiel is nog steeds aanwezig.
Wij zijn dan ook met spoed op zoek naar lieve mensen die helemaal voor haar gaan, zodat ze volop kan gaan genieten van het leven, zoals het hoort. Ze zal veel rust nodig hebben en de tijd nodig hebben om te wennen aan haar nieuwe leventje. Ze zal niet weten wat het is om omringd te worden door liefde, aandacht en knuffels. Wil jij haar reddende engel zijn, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl