Lolita is geadopteerd!!

Herkomst: Istanbul, Lolita zit in de opvang bij een vrijwilliger van het asiel

Leeftijd: geschat ong. 1,5 jaar
Ras: kruising, Maltezer Leeuwtje
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Ja
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

23 september 2014

Dit is lieve kleine Lolita, van ongeveer 1,5 jaar oud. Ze heeft al heel veel meegemaakt in haar korte leventje. Lolita werd door kinderen gekocht in een dierenwinkel in Turkije. En als zo vaak konden ze niet voor haar zorgen, toen is ze weer bij andere mensen terecht gekomen die ook niet voor haar konden zorgen en haar mishandelden. En of dit nog niet genoeg was, werd ze daarna weer bij andere mensen neergezet met hetzelfde verhaal. Totdat een vrijwilliger van het SHKD bosasiel haar heeft gered. Arme Lolita! Ze was erg aangeslagen door wat er haar allemaal was aangedaan. Ze was dan ook heel erg verlegen en voorzichtig, maar gelukkig kruipt ze langzamerhand uit haar schulpje. Ze is een heerlijk hondje!
Lolita verblijft nu bij deze vrijwilliger totdat we een goed baasje voor haar hebben gevonden. Lolita wordt niet bij iedereen geplaatst. Ze verdient alleen een heel goed baasje die haar laat zien dat er ook mensen zijn die het goed met haar voor hebben, die haar veel liefde, aandacht en knuffels geven en waar ze nooit meer weg hoeft. Lolita wordt ook niet geplaatst in een gezin met jonge kinderen. Ze kan heel goed met andere honden en katten is ook totaal geen probleem.
Bent u verliefd geworden op deze lieve kleine schat neem dan zo snel mogelijk contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nlmailto:info@animalcareprojects.nl