13 januari 2015
Inmiddels is Macy geopereerd en alles is goed gegaan. Ze heeft heel veel pijn en ze moet een paar maanden rustig aan doen.
Brigitte is erg blij dat de operatie achter de rug is. We hopen dat Macy snel zal herstellen van haar zware operatie.
Nogmaals iedereen bedankt die dmv een bijdrage haar deze kans hebben gegeven. Deze kleine meid heeft al zoveel meegemaakt in haar leventje, maar de toekomst ziet er voor haar nu heel mooi uit.

  
 
 

5 januari 2015
Het nieuwe jaar is goed begonnen voor Macy! Dankzij fantastische donaties van Ella, anonieme gulle gever, Riet en Dirk hebben we nu €1.450,- voor haar operatie. Dank jullie wel, lieve vrienden!!! 
We zijn er nog niet helemaal en we hopen dan ook dat er nog meer mensen een steentje willen bijdragen.
Brigitte heeft al wel een afspraak kunnen maken voor Macy op 12 januari 2015. Het zal best een zware operatie worden, maar Macy zal veel beter en pijnvrij kunnen lopen en dat gunnen wij haar van harte.29 december 2014
De stand op 23 december 2014 was € 545,-. Brigitte en Nel hebben voor Mirjam (Mr, Peppie) fleecedekentjes omgezoomd voor de verkoop. Ze hebben met dit werk centjes verdiend, Maar liefst €75,- en dit geld is ook voor de operatie van Macy. Wij willen Matty en Ingrid heel erg bedanken voor hun mooie kerstcadeau voor Macy. 
Zo fantastisch, dank jullie wel!!

Het gaat de goede kant op voor Macy en daar zijn we iedereen die haar tot nu toe gesteund hebben reuze blij mee!

En dat brengt de stand op:23 december 2014
Wij willen Denise en Nel hartelijk bedanken voor hun donaties. Nel heeft voor ons op een kerstmarkt gestaan met leuke kerstspulletjes en de opbrengst + een extra donatie wil Nel aan Macy geven voor haar operatie. Super, dank je wel!

 

18 december 2014
Lieve dierenvrienden en familie, wij en Bilge willen iedereen hartelijk bedanken voor jullie bijdrage voor Macy! Het is hartverwarmend dat Macy al zoveel steun heeft gekregen!

We weten dat dit een dure maand is,  maar toch hopen we dat er nog vrienden zijn die een bijdrage willen doen voor de operatie van Macy. Iedere euro is er één!!! Alvast bedankt! 
 
10 december 2014
Jullie weten dat Surmeli (ze heet nu Macy) door onze team lid Brigitte is geadopteerd. Wat we niet wisten kunnen jullie in haar verhaal lezen. We hebben de X-Ray doorgestuurd naar ons team in Istanbul en zij waren zeer geschokt. Zij hadden geen idee dat ze een probleem had. Zij vinden het ook heel erg voor Macy.
We zijn allemaal wel erg blij dat Macy toch gered is en ze haar warme mandje gevonden heeft. Anders had ze nu nog in de straten gelopen in Ayvalik met heel veel pijn en zonder goede zorgen en vooruitzichten.
 
" Kleine Macy werd door onze dierenarts uit het SHKD bosasiel in Istanbul gered tijdens een sterilisatie campagne in Ayvalik (prison cage genoemd). Hij heeft haar meegenomen zodat wij voor haar een baasje konden vinden.
 
Ik heb toen aangeboden om haar in opvang te nemen totdat we een geschikt baasje voor haar zouden vinden. Op 13 november j.l. is Macy aangekomen in Nederland. Ik heb haar toen samen met Kai en Jona van het vliegveld gehaald. Het was voor ons drieën liefde op het eerste gezicht. Ze voelde zich vanaf het eerste moment helemaal thuis bij ons en het was of ze er al jaren was. Na twee dagen was ik om, Macy hoorde bij ons. Ik heb toen besloten om haar zelf te adopteren.
 
Wat me wel op viel is dat ze mank liep. Naar de dierenarts gegaan voor een ontstekingsremmer/pijnstiller. Dit heeft uiteindelijk niet geholpen dus besloten om een röntgen foto te maken van haar rechter schouder. Dit zag er niet goed uit. Conclusie, Macy heeft in haar verleden haar rechter schouder gebroken. Schrok me natuurlijk helemaal rot want ik had dit nooit verwacht, vooral omdat ze super vrolijk is en volop rent. Om een lang verhaal kort te maken. Ik heb contact opgenomen met orthopedisch chirurg Wilco Rasenberg (hij gaat ook Ninja opereren 5 januari) hij gaf me twee opties. Eén daarvan is het amputeren van haar rechter voorpootje, dit blijft toch wel nadrukkelijk meer invaliderend en is ook onomkeerbaar.
 
Optie twee is het vastzetten van het schoudergewricht(arthodese), ze kan dmv deze operatie haar pootje weer vrijwel normaal gebruiken. Ik/wij willen Macy heel graag deze kans geven om zonder pijn door het leven te gaan dus heb ik/wij besloten om voor het vastzetten van het schoudergewrIcht te kiezen. Aan deze operatie zit natuurlijk een kostenplaatje. De operatie gaat tussen de 1700/1800 euro kosten. Dit is een groot bedrag maar Macy is het dubbel en dwars waard".
 
Wederom willen wij een beroep op jullie doen om deze operatie voor Macy te kunnen bewerkstelligen.
Maak aub een donatie over op banknummer: NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects te Den Haag, ovv operatie Macy.
 
Wij hopen dat jullie ons willen steunen, zodat we met z'n allen Macy het leventje kunnen geven waarin zij zich prettig voelt, want ze is nog zo jong. Deze meid heeft behoorlijk wat meegemaakt en zij heeft heel veel pijn. Onze bewondering voor Macy is groot, want ze laat niets merken dat ze zoveel last heeft.
 
Namens Macy en ACP hartelijk bedankt.
 
Hieronder zie je de X-Ray en een foto dat je kan zien dat het ene pootje korter is dan de andere.
 
 
 
 

15 november 2015: Happy Ending voor Macy (Surmeli). Macy is vanaf de 1e minuut dat ze elkaar hebben op ontmoet heel erg gehecht aan Brigitte en haar andere 2 hondjes Kai en Jona. Het is net of Macy al jaren bij haar is. Macy hoort dan ook al helemaal bij de roedel en heeft het hart van Brigitte gestolen. Onze Brigitte heeft besloten haar zelf te adopteren. De rest van ons team hoopte stiekem dat dit zou gebeuren en YESSSSSS Macy mag blijven.
Lieve Bri, heel veel geluk met de kleine Macy!!!

 
 
Surmeli is geadopteerd door onze Brigitte!

19 oktober 2014: We hebben besloten dat Surmeli eerst bij Brigitte (teamlid) in de opvang gaat, om te kijken hoe ze zal reageren op een nieuwe omgeving. Ze komt uit een ander asiel (Prison cage, zoals Bilge het noemt) en we niet weten wat er met haar daar gebeurd is en hoe lang ze daar gezeten heeft. We plaatsen haar sowieso niet bij kleine kinderen.
We hopen dat Surmeli snel naar Brigitte kan komen, haar warme mandje staat al klaar. Zodra Surmeli in Nederland is, zullen we jullie op de hoogte houden hoe het met haar gaat. Eerst gaan we haar rust gunnen en dan gaan we op zoek naar de juiste baasje(s) voor deze lieverd.
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1,5 jaar 
Ras: kruising terriër (kleine hond)
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Surmeli verblijft nog in Istanbul.

11 oktober 2014
Dit is onze kleine Surmeli. Deze kleine meid is gered door onze dierenarts van het SHKD Bosasiel. Tijdens een sterilisatie campagne kwam de dierenarts dit kleintje tegen, ze zat opgesloten in een kooi van een asiel. Hij kon het niet over zijn hart krijgen om deze kleine meid daar achter te laten. Surmeli is een heel lief en aanhankelijk hondje en heeft een schattig koppie. Ze kan het goed vinden met de andere hondjes. Ze loopt de vaste vrijwilliger van het SHKD asiel de hele dag achterna. Ze zal een geweldig maatje zijn voor haar nieuwe baasje(s). We hopen dat Surmeli heel snel het asiel kan verlaten. Bent u verliefd geworden op dit lieve hondje of wilt u meer info mail me dan zo snel mogelijk.