13 november 2014:  Kupi is al heel erg gehecht aan haar nieuwe baasjes en voelt zich prima thuis. Onze lieve meid is nu heel erg gelukkig en er staat haar een mooie toekomst te wachten. Veel Geluk!!!

 

 

25 oktober 2014: YESSS, er is vandaag een mooi wonder gebeurd, want Kupi heeft fantastische lieve mensen gevonden. Ze waren op slag verliefd op haar toen ze haar foto's en filmpje zagen. Het maakt hun helemaal niets uit of ze nu 3 pootjes heeft. Ze weten dat ze extra care nodig heeft en dat gaan ze haar ook geven. Het gaat hun om haar!! Wij en Bilge zijn zo ontzettend blij dat Kupi heel snel lieve baasjes heeft gevonden. Ze heeft het zo verdiend!  Ze is een schat van een hond, een maatje voor het leven.
EEN ECHT WONDER!!!! Nog even, lieve Kupi en dan lig je in een warme mand en kan je gaan genieten van een mooi leven, vol met liefde, aandacht en knuffels. Kupi is geadopteerd.

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1 jaar 
Ras: kruising (middelmaat hond)
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 


11 oktober 2014
Graag willen we jullie aan de mooie Kupi voorstellen. Ze hebben haar gevonden bij een bushalte vlakbij de shelter. Ze was aangereden door een auto en haar ene achterpoot was verbrijzeld. Arme Kupi! Gelukkig dat ze haar gevonden hebben en naar de kliniek hebben gebracht waar Murat haar poot moest amputeren. Ze is helemaal hersteld van haar operatie en wacht met spoed op lieve mensen die het niet erg vinden dat ze maar 3 poten heeft.  Ze heeft er geen last van, want ze loopt en rent prima. Kupi is een lieve en vrolijke hond met een zachtaardig karakter. Ze heeft van die grappige oren. Ze kan het goed vinden met de andere hondjes. Ze zal een geweldig maatje zijn! Onze grote wens is dat deze lieverd snel een fijn huisje zal vinden, zodat zij ook de kans krijgt op een mooi leven, liefde, aandacht, knuffels en een warme en zachte mand. Als het asiel gesloten wordt, zal zij geen kans hebben om buiten het asiel te overleven. Wil jij haar reddende engel zijn? Neem dan snel contact met ons op.

We hebben onderstaand filmpje ontvangen van de fantastische Kupi. Wie o wie wil haar een kans geven op een mooi en liefdevol leven. Ze is een schat van een hond en we hopen dat ze niet zo lang in het asiel zal hoeven blijven en dat ze voor de winter haar zachte mandje gevonden heeft.