Bobo (SPOED!)
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat 1 jaar
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
 
30 juli 2014
Bobo verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul.

Onbegrijpelijk dat deze kanjer nog steeds niet is geadopteerd. Bobo is een geweldige, zachtaardige, lieve en speelse hond. Hij heeft een mooie en warme uitstraling. Hij vond de aandacht en knuffels die wij hem gegeven hebben, helemaal top!! Hij mocht uit zijn partition en hij sprong om ons heen, zo blij dat hij onder de mensen was. Bobo is een mooie hond met een prachtige krulstaart. We konden wel merken, net zoals bij alle hondjes, dat zijn verblijf in het asiel hem zwaar valt. Hij is dan ook afgevallen. Het enige wat Bobo wil, is zijn eigen gouden mandje, mensen die van hem houden en hem veel aandacht, liefde en knuffels willen geven. Lekker wandelen en spelen met andere hondjes. Als je Bobo adopteert, krijg je zoveel liefde van hem terug. Hij is een kanjer en we hopen dan ook dat hij heel snel geadopteerd zal worden. Bobo zit met Buddy Spoed! in de zelfde partition. 
Het is eigenlijk onmogelijk om niet verliefd te worden op Bobo, ben jij zijn reddende engel, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl

 

 

 

 

 

 

7 januari 2014
Nieuw filmpje van onze Bobo!! Wie wil deze kanjer een mooie en gelukkige toekomst geven??
 
 
 
2 december 2013
Op 28 november kregen we het goede nieuws dat Bobo weer terug is in het asiel. Ze hebben hem gevonden in 1 van de kooien van het gemeentelijke asiel naast het SHKD asiel. Ze zijn erg blij dat ze hem op tijd konden vinden, want anders hadden ze hem ergens in een bos gedumpt. Hij was zo blij om hun te zien en rende snel terug naar het SHKD asiel. Dit is een probleem, want als er iemand het asiel binnenkomt staan de hekken open en dan willen de honden nog wel eens ontsnappen.
Lieve Bobo wacht ook nog steeds op zijn eigen warme mand. 
 
26 november 2013
Wij zijn erg geschrokken over het bericht dat we gisteren uit Istanbul ontvingen. Ze vertelden ons dat kanjer Bobo al een week vermist is. Hij is waarschijnlijk met een groep andere honden op pad gegaan buiten het asiel. We hopen dat hij snel weer terugkomt, want buiten de shelter maakt hij niet veel kans!!!! Lieve Bobo, kom alsjeblieft snel weer terug!!! We houden jullie op de hoogte!! Als hij weer terug is, hopen we heel snel lieve baasjes voor hem te vinden. Dan hoeft hij nooit meer zelf op pad te gaan.
 
 

 
Dit is de leuke Bobo uit het SHKD te Istanbul. Bobo is een mannetje van ongeveer 1 jaar oud, gecastreerd. Bobo is een hond met een goed karakter, we zouden hem daarom graag plaatsen. Hij leeft met een aantal andere honden in het asiel. Interesse in Bobo? Mail naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
Bobo is ook te bewonderen op filmpjes 8 tm 11 op onderstaande link:
https://www.dropbox.com/sh/2fhdcfya2ubmjvh/4ctxTiLIHo