SINBAD IS DRINGEND OP ZOEK NAAR ZIJN EIGEN HUISJE
 

 
update 1 augustus 2022 voor meer info, foto's en video's klik op Sinbad
De huidige opvang heeft een andere tijdelijke oplossing gevonden voor Sinbad. Hij zit nu bij een vriendin van haar in Leerbroek. Hij zit daar nu in een kleinere setting met minder honden en dat gaat goed omdat er voor Sinbad minder prikkels zijn. Hij is met spoed op zoek naar zijn eigen huisje, want bij zijn andere tijdelijke opvang kan hij ook niet lang blijven.
 
Ik ben Sinbad en ik wil mij graag voorstellen. Ik ben een knappe gecastreerde reu van ong. 4 jaar. Mijn schofthoogte is ca. 60 cm en ik weeg ca. 35 kg. Ik heb mijn entingen gehad, ik ben ontwormd, gechipt en ik heb een paspoort. Ik ben een grote knuffelbeer die graag even een knuffel komt halen. Mijn opvang zegt dat ik licht onzeker ben en daarom duidelijke leiding nodig heb en vaak bevestiging dat ik het goed doe.  
 
Ik ben op zoek naar:
-          een baasje die mij via een positieve trainingsmethode begeleidt.
-          Een huisje zonder andere honden of max. 1 stabiele hond.
-          Niet bij katten en kinderen, dat is voor mij te druk.
-          Een tuin is wel een vereiste.
-          Iemand die veel met mij gaat wandelen.
 
In huis ben ik lekker rustig,  af en toe speel ik met de andere reu in de opvang. Het liefst lig ik lekker in de tuin te zonnen. Veel wandelen vind ik heerlijk, ik loop ontspannen mee en snuffel graag. Ik loop aan een lange lijn, ik kan nog niet loslopen. Andere honden ontmoet ik rustig en vind ik gezellig.
 
Alleen thuis blijven vind ik nog niet leuk. Hier wordt aan gewerkt en het gaat al beter. Dit zou bij mijn nieuwe baasjes opnieuw opgebouwd moeten worden , maar wie vindt een nieuwe omgeving nou niet spannend! Autorijden is voor mij geen probleem. 
 
Ben jij iemand die veel wandelt in de natuur, heb jij een tuin, woon je in een rustige omgeving , ben je vaak thuis, heb jij veel tijd om met mij te trainen, dan ben ik jouw nieuwe vriend, mail dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl

Ik kan niet wachten om eindelijk naar mijn eigen nieuwe thuis te gaan bij een liefhebbend baasje die alles voor mij over heeft.