Dringend adoptie/opvang gezocht voor onze mooie Golden Boy Ranger! 


Graag willen jullie voorstellen aan de prachtige jonge Golden Retriever. Zijn naam is Ranger. Hij is gevonden als pup in Ayvalik, Turkije. Hij was gedumpt bij een hotel. De mensen van het hotel wilden hem niet en hij werd elke keer uit het hotel geschopt, als hij te dichtbij kwam. Ranger had geluk, want er was een dierenvriend die hem mee wilde nemen naar Istanbul, waar hij bij onze vrienden in de opvang terecht kwam. Helaas kan hij daar niet blijven. Omdat hij al in een huis geleefd heeft, willen ze hem niet naar het overvolle bosasiel brengen, daarom zoeken wij met spoed lieve baasjes voor Ranger. Hij zal zich zo verloren voelen met zoveel honden in het asiel. 
 
De dierenarts zegt dat Ranger 7 maanden oud is. De dierenartsen en laboratorium waar de bloedtesten gedaan worden vermelden altijd bij zwerfhonden de geboortedatum bv. 1.1.2018 of 1.6.2018, vandaar dat er in 1.1.2018 in zijn paspoort staat.
 
Zij karakter: lief, vrolijk, vriendelijk, speels, energiek, aanhankelijk, knuffelaar, sociaal. Hij is een heerlijke vrolijke, jonge hond die het met iedereen goed kan vinden. Hij vindt het geweldig om met andere honden en mensen te spelen. Ook kan hij het goed vinden met de katten in de opvang.
 
Bij wie mag deze lieverd voor altijd komen wonen? Neem snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Svp zoveel mogelijk delen, zodat Ranger op korte termijn naar Nederland kan komen en niet naar het asiel gebracht hoeft te worden.