SPOED OPROEP VOOR OPVANG OF ADOPTIE VAN PAKU EN LEGO
 
28 april 2019
 
Update: Helaas heeft nog niemand interesse getoond in Paku of Lego, en daar worden we verdrietig van. 
Paku en Lego kunnen niet voor de rest van hun leven in het pension in Turkije verblijven.
Lego (een soort labrador) is goed herstelt van zijn huidproblemen.
Bij Paku duurt het wat langer voordat zij helemaal herstelt is, maar met de juiste medicatie, goede shampoo is dat absoluut haalbaar. We hebben eerder een hondje geplaatst die hetzelfde probleem heeft als Paku en het gaat nu hartstikke goed.
 
Als je Paku of Lego wilt opvangen, zodat ze een grotere kans krijgen om geadopteerd te worden, dan krijg je van ACP een onkostenvergoeding van 50,00 euro per maand (dit is o.a. voor voer).  
De (medische) kosten van nazorg huidprobleem, die misschien nog nodig is, zal ACP bekostigen. Wij vragen een factuur/bon voor de gemaakte kosten. Mocht er een grote medische ingreep nodig zijn, dan moet dat eerst met ons besproken worden. 
 
Na alle ellende die ze hebben meegemaakt, wordt het tijd dat ze een goed leven tegemoet gaan, met liefde, aandacht, en een huisje krijgen waar ze gewenst zijn. 
Geef jij hun deze kans, dan zal de voldoening zo groot zijn en krijg je een maatje voor het leven.Mail ons snel naar: mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Paku is ooit gedumpt in de bossen, ze is een vriendelijk, lieve, sociale hond. klik op Paku
 
 
 
Lego is ook gedumpt in de bossen, hij is al wat ouder, vriendelijk, lief, sociaal. Klik op Lego
 
 
Geef jij hun deze kans, dan zal  de voldoening zo groot zijn en krijg je een maatje voor het leven.Mail ons snel naar:  mailto:info@animalcareprojects.nl