Naam : Apple
Verblijfplaats: opvang, Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 16-05-2022 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   40-45cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-


Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
Contact : mailto:info@animalcareprojects.nl
Sinds 03-10-2023 op de adoptielijst
 
 
 
Omschrijving  
Apple is samen met Keysi (ook ter adoptie, zie Keysi) gevonden in Beşiktaş gemeente. Waarschijnlijk hebben ze in een huis gewoond en toen ze niet meer welkom waren, zijn ze gedumpt op straat en aan hun lot overgelaten. 
 
Apple is een schattige, vriendelijke, lieve reu, hij kan goed met andere honden omgaan. Hij is erg op de mens gericht. Hij wil graag aangehaald en geknuffeld worden. Hij heeft gevoelige ogen.  Het stof in het asiel doet hem dan ook niet goed en daarom moet hij daar snel weg.
Apple is erg triest en ongelukkig, want hij wil zo graag bij mensen zijn. Hij vindt het vreselijk in het asiel, voor een paar dagen wilde hij niet meer eten en drinken. Hij is erg mager. 
Apple is een klein formaat hondje. 
 
Apple is dringend op zoek naar lieve baasjes die in een rustige omgeving wonen met een goed omheinde tuin. Baasjes, die voor hem willen zorgen, veel tijd en geduld hebben om hem te laten wennen aan zijn nieuwe omgeving. Een huisje waar al een andere stabiele hond woont.
Het asiel is absoluut geen goede plek voor deze lieverd en daarom moet hij heel snel het asiel verlaten.
 
Wil jij Apple redden uit het asiel en hem een goed leven geven wat hij zo verdient, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl