Naam : Firar
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Nee
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 23 november 2020 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Firar.  Firar is ooit gevonden toen ze helemaal alleen en  verdwaald langs de snelweg liep. Gelukkig is ze naar het bosasiel gebracht, maar ze hoopt snel haar eigen baasjes te vinden.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Firar voor altijd in hun hart willen sluiten. Baasjes, die in een rustige omgeving wonen, geduld en tijd hebben om haar te laten zien hoe fijn een hondenleven kan zijn.
Firar is een leuke, vriendelijke, zachtaardige, energieke en speelse hond die graag bij iemand wil horen, want ze wil zo graag de aandacht, zorg en liefde. Ze heeft tot nu toe geen geluk gehad in haar leventje. Ze heeft het niet makkelijk in het asiel.
Wij hopen dan ook, dat deze lieverd zo snel mogelijk het asiel mag verlaten. Firar is een klein/middel formaat hondje.
Firar kan het goed vinden met andere honden, maar we plaatsen haar niet bij katten omdat ze er misschien achteraan zou kunnen gaan.
 
Update 23 mei 2022
Tijdens ons bezoek in het bosasiel op 3 mei 2022 hebben we Firar ontmoet. Firar was erg opgewonden aan het blaffen toen we binnenkwamen. Wij kregen de indruk dat zij erg veranderd was door het zware leven in het asiel. Ze was blij dat wij er waren. Firar is een leuk klein/middel maatje en heeft veel behoefte aan aandacht en een aai. Het was leuk om te zien, dat ze met ons wilde spelen. Firar is erg lief, sociaal naar de andere honden toe en heeft veel energie en zal het heerlijk vinden om met haar baasjes op pad te gaan, lekker rennen en spelen met andere hondjes. Ze wil heel graag met spoed het asiel verruilen voor haar eigen huisje en baasjes.