Naam : Huseyin
Verblijfplaats: pension Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 28-02-2015 (geschat)
Ras:  kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 325,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 21 december 2021 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Huseyin. Hij is een leuke, makkelijke, vriendelijke en sociale hond. Huseyin leefde vroeger op straat. Mensen in de buurt wilden dat hij naar een asiel/pension werd gebracht. Ook werd hij aangevallen door de andere honden in de omgeving. Eén van de buren was gelukkig bereid de kosten van een pension te betalen, dus hij werd rechtstreeks naar het pension gebracht. Hij woont daar al een tijdje. We weten niet hoe lang diegene zijn pension kosten blijft betalen. Dan zou Huseyin naar het asiel gebracht worden en dat zal hem niet goed doen. Daarom zoekt hij met spoed zijn eigen fijne thuis.
 
Hij is op zoek naar mensen, die in een rustige omgeving wonen en hem veel geduld en tijd willen geven om aan zijn nieuwe leven te laten wennen. Lieve mensen, die hem alle goede zorg, liefde en aandacht gaan geven en hem laten zien dat het leuk is om een hond te zijn. Wij hopen dan ook dat deze lieverd snel geadopteerd gaat worden.
 
Op sommige foto's en video staat hij samen met Frida Frida. Zij staat ook op de adoptielijst. Het is een heel mooi stel samen en wat zou het toch een wonder zijn als ze samen geadopteerd worden bij goede baasjes. Ze kunnen ook apart geplaatst worden.