Naam : Huseyin
Verblijfplaats: Philippine, NL
Geboorte datum: 28-02-2015 (geschat)
Ras:  kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Nee
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 21 december 2021 op de adoptielijst
 
IN DE OPVANG / TER ADOPTIE
 
28 september 2022
Wij zijn een week geleden (23 september 2022) bij Huseyin en Hanna op bezoek geweest. Het was erg leuk ze beiden weer te zien. Huseyin kwam gelijk knuffels halen.
Het gaat goed met Huseyin in de opvang. Hij vindt het heerlijk om te wandelen en onderweg te snuffelen. Hij loopt prima mee aan de riem. Hij is zindelijk. Huseyin zoekt nu met spoed zijn eigen huisje, het liefst met een tuin, zodat hij lekker in en uit kan lopen. Hij wil graag bij iemand horen, die hem lekker veel aandacht wil geven. Zoals eerder vermeld is hij een geweldige, vriendelijke, zachtaardige hond. Hij heeft wel een jachtinstinct en kan waakzaam zijn. Hij kan bij een stabiele hond geplaatst worden. Huseyin is makkelijk in de omgang. Het is een rustige hond,  maar hij wil ook nog graag spelen met andere honden en af en toe gek doen. Hij wil graag baasjes hebben die veel tijd voor hem hebben, hij vindt het erg leuk om gezelschap te hebben. Zijn opvangmoeder zegt dat hij al goed luistert en een intelligente hond is.
 
Wij hopen, dat hij snel zijn perfecte baasjes zal vinden!
 
Wil jij Huseyin zijn eigen huisje geven, mail dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
     
 
     Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen                        
 
       

13 september 2022
Afgelopen vrijdag is Huseyin samen met Hanna aangekomen. Huseyin zit in de opvang in Philippine. Huseyin is een mooie, lieve, vriendelijke en rustige hond. Hij is makkelijk in de omgang. Huseyin vindt het heerlijk om buiten te liggen dus een tuin is een vereiste. Hij kan ook bij een andere rustige hond geplaatst worden. Hij wil graag in een rustige omgeving wonen. Leuke wandelingen in de natuur maken met zijn baasjes.
 
                         
 
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Huseyin. Hij is een leuke, makkelijke, vriendelijke en sociale hond. Huseyin leefde vroeger op straat. Mensen in de buurt wilden dat hij naar een asiel/pension werd gebracht. Ook werd hij aangevallen door de andere honden in de omgeving. Eén van de buren was gelukkig bereid de kosten van een pension te betalen, dus hij werd rechtstreeks naar het pension gebracht. Hij woont daar al een tijdje. We weten niet hoe lang diegene zijn pension kosten blijft betalen. Dan zou Huseyin naar het asiel gebracht worden en dat zal hem niet goed doen. Daarom zoekt hij met spoed zijn eigen fijne thuis.
 
Hij is op zoek naar mensen, die in een rustige omgeving wonen en hem veel geduld en tijd willen geven om aan zijn nieuwe leven te laten wennen. Lieve mensen, die hem alle goede zorg, liefde en aandacht gaan geven en hem laten zien dat het leuk is om een hond te zijn. Wij hopen dan ook dat deze lieverd snel geadopteerd gaat worden.
 
Op sommige foto's en video staat hij samen met Frida Frida. Zij staat ook op de adoptielijst. Het is een heel mooi stel samen en wat zou het toch een wonder zijn als ze samen geadopteerd worden bij goede baasjes. Ze kunnen ook apart geplaatst worden.
 
Update 23 mei 2022
Tijdens ons bezoek in het pension op 3 mei 2022 hebben we Huseyin ontmoet.
Soms zie je een hond die zo ongelofelijk mooi is en daarbij een geweldige, lieve en stabiele uitstraling heeft, dat je er maar naar wilt blijven kijken. Zo'n hond is Huseyin. Zoals hij daar op "de berg" ligt alles rustig overziend, is iets waar je het liefste een flinke tijd voor wilt gaan zitten om naar te kijken. Huseyin heeft het daar in de hoogte prima naar zijn zin, maar komt ook regelmatig even de benen strekken met de andere drie honden op het veld. Direct na zijn aankomst in de tuin waar wij stonden, kwam hij ons eerst even vriendelijk en enthousiast begroeten. Huseyin is een hele rustige hond, die het prima kan vinden met de andere honden en waar honden zich aan op kunnen trekken. Hij verdient snel zijn eigen thuis waar hij voor altijd mag blijven. Als de sponsor van Huseyin besluit de kosten voor hem in het pension niet meer te betalen, moet hij alsnog naar het asiel. We moeten er niet aan denken wat dat met Huseyin zal doen.