Naam : Kira
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 26-09-2022 op de adoptielijst
 
Omschrijving
 
Ik ben Kira en ik wil me graag voorstellen. Over mijn achtergrond is niets bekend, ik zwierf op straat of in de bossen en toen hebben ze me gevonden en naar het asiel gebracht. Ik zit al weer een tijd in het asiel en leef met andere honden in een partition. Het leven in het asiel vind ik heel moeilijk. Ik leef in een partition met veel honden en er is nauwelijks ruimte om een eigen rustig plekje te hebben.
 
Ik ben een leuke, speelse, vriendelijke en energieke dame. Ik heb een zachtaardig karakter en ik ben gek op aandacht en knuffels. 
 
Ik wil graag bij iemand horen die alles voor me over heeft. Een lekkere zachte mand waar ik tot rust kan komen. Ik wil graag met mijn baasjes leuke wandelingen in de natuur maken. Ik kan ook bij een vriendelijke hond geplaatst worden. Maar het liefste wat ik wil is liefde en aandacht, want dat mis ik zo in het asiel.
 
Ik hoop zo dat mijn toekomstige baasjes mij snel willen adopteren, zodat ik uit het asiel weg kan. Ik heb tot nu toe geen leuk leven gehad. Ik hoop echt dat dit snel gaat veranderen en dat ik ook gelukkig mag zijn.
 
Kira is een middelmaat hondje. Heb je interesse in Kira en wil je haar een gelukkig leven geven mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Ze is lief en wil graag spelen met de andere honden, vooral met Firar.Wij hebben Kira ontmoet in mei 2022. Ze is niet zo groot en heeft veel energie.
Ze springt van blijdschap tegen je op en ze vond alle aandacht geweldig. Zij wil er echt bij horen en bleef constant bij ons in de buurt. Het asiel is geen plek voor een klein of middelmaat hondje. Ze moet er dan ook snel weg. 
 
 
                 
 
                     
 
 Afbeelding invoegen