Naam : Kira
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-
Afbeelding invoegen
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 26-09-2022 op de adoptielijst
 
Omschrijving
 
We willen je graag voorstellen aan Kira. Over haar achtergrond is helaas niets bekend. Ze heeft het erg moeilijk in het asiel. Ze deelt de partition, waarin ze zit met veel grote honden. 
 
Kira is een leuke, speelse, vriendelijke en energieke hond. Ze heeft een zachtaardig karakter en ze is gek op aandacht en knuffels. Ze is erg enthousiast.
 
Ze wil graag bij iemand horen, die alles voor haar over heeft. Een lekkere zachte mand waar ze tot rust kan komen. Een huisje in een rustige omgeving, baasjes die met haar leuke dingen doen bijv. een leuke cursus.
 
Kira is een middelmaat hondje. Kira moet dringend het asiel verlaten.
 
Heb je interesse in Kira en wil je haar een gelukkig leven geven of wil je meer informatie over haar mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
      Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen        Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen         Afbeelding invoegen

Onderstaande video en foto zijn op een andere locatie genomen, daarna hebben ze Kira weer teruggebracht naar het asiel waar ze verblijft.
 
    Afbeelding invoegen
 
mei 2022
Ze is lief en wil graag spelen met de andere honden, vooral met Firar. Wij hebben Kira ontmoet in mei 2022. Ze is niet zo groot en heeft veel energie.
Ze springt van blijdschap tegen je op en ze vond alle aandacht geweldig. Zij wil er echt bij horen en bleef constant bij ons in de buurt. Het asiel is geen plek voor een klein of middelmaat hondje. Ze moet er dan ook snel weg. 
 
 
                                    
 
 Afbeelding invoegen