Naam : Poco
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-06-2016 (geschat)
Ras: Kleine Engelse Setter
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 4 december 2019 op de adoptielijst
  
Deze lieverd heeft zeer dringend een permanent liefdevol huisje of opvang nodig!
Omschrijving
Graag willen we jullie voorstellen aan Poco. Zij is met haar pups gevonden op straat. Op straat was het absoluut niet veilig voor haar en haar pups. Mensen zagen haar en hebben haar naar het asiel gebracht. Poco was heel erg zorgzaam voor haar pups, ze heeft zelfs voor een wees-puppy gezorgd. 
Al haar pups zijn geplaatst, behalve eentje. Hopelijk gaat hij ook snel het asiel verlaten.
Deze lieverd heeft nog niet veel liefde gekend in haar leventje en we hopen dat ze heel snel geadopteerd wordt. Je smelt als je in haar vragende mooie, trieste oogjes kijkt. 

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Poco voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed en gelukkig leven, gunnen, haar met geduld en liefde willen begeleiden. Ze heeft een goed karakter en ze wil zo graag bij iemand horen. Ze is een maatje voor het leven.

Haar karakter: lief, rustig, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Ze is een prachtig middelmaat hondje. Ze kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
Poco verblijft nu met veel andere honden in een hele kleine partition met weinig bewegingsruimte (zie filmpje). Ze moet daar dan ook zo snel mogelijk weg.