Naam : Pufy
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 13-06-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht:  Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 08-08-2022 op de adoptielijst
 
Omschrijving
 
We willen je voorstellen aan Pufy.   Pufy is gevonden bij één van de voederplekken en is toen naar het bosasiel is gebracht. Het was duidelijk dat hij daar net was achtergelaten / gedumpt. Hij was erg bang en zou zich op die plek niet staande hebben kunnen houden. Daarom konden ze hem daar niet achterlaten.

Pufy is een mooie, leuke, vriendelijke hond. Hij is ook super lief, erg aanhankelijk en sociaal.  Hij is een vrolijke hond die graag aangehaald wordt. 
Hopelijk vindt Pufy snel een maatje om samen lekker mee te kunnen wandelen en kroelen want dit heeft hij zó ontzettend nodig!
Pufy is een mooie middelmaat en kan goed met andere honden.
 
Pufy is dringend op zoek naar baasjes die in een rustige omgeving wonen en veel tijd/geduld hebben om hem te laten wennen aan zijn nieuwe leven. Hij hunkert naar aandacht, een zachte mand om tot rust te komen en hij wil graag met zijn baasjes op pad.
 
Pufy moet dringend het asiel verlaten.
 
Heb je interesse in Pufy en wil je hem een gelukkig leven geven mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Omdat het in het asiel zo druk is, is Pufy meegenomen voor een (eenmalige) wandeling buiten het asiel om onderstaande foto’s en video te kunnen maken. Hierna is hij weer terug gegaan naar zijn drukke partition in het asiel.

   

 
 

 
 
Onderstaande foto's en video's zijn in het bosasiel
 
   
 
  
 
   
 
 
 
  
  
   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen              Afbeelding invoegen