TUBBY IS OP ZOEK NAAR ZIJN EIGEN WARME THUIS
 
 
8 november 2020
Onze driepoot Tubby zit nu ongeveer 3 weken bij zijn opvangmoeder en haar roedel in Thorn en is nu op zoek naar zijn eigen huisje.
Hij doet het heel goed daar. Hij is erg lief en rustig in huis totdat zijn maatje, herder Fay, hem uitdaagt dan is het spelen geblazen. Met de andere honden in de roedel en honden buiten gaat hij ook goed om. Hij doet geen vlieg kwaad en is heel verdraagzaam.
Tubby is goed aangesterkt en gezond en inmiddels goed op gewicht.
 
Hij loopt prima op zijn 3 poten, maar heeft nog wel begeleiding nodig om zijn loopje te verbeteren. Hij is zindelijk en heeft nog nooit wat in huis gedaan. Hij heeft in huis ook niets kapot gemaakt. Hij kan al goed een paar uur (in de roedel) alleen thuis zijn.
 
Buiten wil hij niet achter katten aan. Mensen vindt hij interessant en dan vooral kinderen , dan kwispelt hij vrolijk. Hij reageert nog niet altijd op zijn naam, maar lopen aan de lijn gaat al goed en hij gaat ook prima mee in de auto.
Hij is erg aanhankelijk en knuffels vindt hij heerlijk. Af en toe komt hij er uit zichzelf eentje halen, maar meestal wacht hij bescheiden af totdat hij een knuffel krijgt.
 
Wij plaatsen Tubby bij mensen met een speelse, stabiele hond. Hij kan bij kinderen die met honden kunnen omgaan.
Ben jij verliefd op Tubby en wil je hem een geweldig leven geven, mail ons dan snel naar https://info@animalcareprojects.nl