Brigitte heeft een leuke verjaardagskalender gemaakt met foto's van geadopteerde hondjes.
De kalender kost €12,50 inclusief verzendkosten, waarvan €5,- naar de dierenarts Murat gaat voor een sterilisatie/castratie project.
Murat vertelde ons dat één sterilisatie/castratie €40,- inclusief kost.
Het is leuk om op deze manier Murat te helpen met zijn goede werk, want steriliseren/castreren is echt hard en hard nodig. 

De kalender op de foto's is gedeeltelijk in het Engels, maar de engelse versie zijn voor de mensen in het SHKD bosasiel. 
De kalender die verkocht wordt is in het Nederlands. Staat jouw geadopteerde hondje uit Istanbul er niet op en zou je dit wel graag willen, dan kan dat natuurlijk. Stuur ons dan ook een foto van je kanjer die je op de kalender wilt hebben.
 
Mail naar mailto:info@animalcareprojects.nl als je een kalender wilt bestellen. Vergeet niet je naam en adres te vermelden, hoeveel exemplaren je wilt hebben en de hond die je graag op de kalender wilt hebben. 
Onze banknummer: NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects te Den Haag, ovv verjaardagskalender met het aantal.

Bri, bedankt voor het maken van deze mooie kalender!
De honden die nu op de kalender staan zijn: Tosti (Toni), Boris en Yara, Büsra (Tatli), Sky en Doortje (Dawn), Buddy en Misty, Jona (Soda) en Macy (Surmeli), Fato, Daisy (Lara), Suzy, Kate, Lucky, Ira.
 

Afbeelding invoegen   , Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen               Afbeelding invoegen

Animal Care Projects armbandjes

Te koop: Te gekke Animal Care Projects, we care about animals armbandjes. 
Brigitte heeft de armbandjes laten maken en de opbrengst gaat volledig naar de zwerfdieren. 

Dank je wel Brigitte voor dit leuke initiatief! 

De kosten zijn €3,50 excl. verzendkosten. 

Wees er snel bij, er zijn er vooralsnog 38 beschikbaar. Bij succes kunnen we in de toekomst uiteraard meer armbandjes laten maken.

Mail naar mailto:info@animalcareprojects.nl als je zo'n leuk armbandje wilt. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Groetjes Team ACP