Afbeelding invoegen
 
Help ons de honden van het SHKD bosasiel in Istanbul te steunen!
 
 
Wil je de honden van het SHKD bosasiel helpen, dan kan dat door éénmalig een donatie over te maken of maandelijks te doneren van bv. €5,-, €10,- €15,- €20,- of meer.
Een goede vriendin van ons doneert het verjaardagsgeld van haar geadopteerde hondje op de dag dat ze haar heeft verwelkomd in Nederland.
Dat is natuurlijk ook een heel leuk idee.
 
Met deze donaties kunnen we de honden helpen met bv. voer (vooral voor de jonkies en puppy's die toch goed voer nodig hebben), medische/extra zorg, supplementen voor de zwakke honden (bv. Ensure), speelgoed, etc.
 
Je kunt je bijdrage overmaken op NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects te Den Haag, ovv donatie SHKD.
 
Namens, de honden en mensen van het asiel alvast hartelijk bedankt!
 
Wij willen onze lieve dierenvrienden die de honden al helpen met een eenmalige donatie of maandelijkse donatie heel erg bedanken.
Jullie moeten weten dat we heel erg blij zijn met jullie steun!
 
Wij hebben voor de honden in het SHKD bosasiel in Istanbul gekozen, omdat ze geen hulp kregen met het herplaatsen van honden. Wij zijn er een aantal keren geweest en het is elke keer hartverscheurend om te zien dat er veel lieve honden in het asiel zitten. Ze hadden geen kans om geadopteerd te worden. Daarom hebben we toen besloten om daar verandering in te brengen en te proberen voor zoveel mogelijk herplaatsbare kanjers een goed huisje te vinden. Anders zouden ze daar hun hele leven moeten blijven en dat mogen we niet laten gebeuren, want zij hebben ook het recht op een mooi en liefdevol leven!
Wat een tijdelijke opvang voor ze in het asiel had moeten zijn, is het voor de meeste al vele jaren geworden en sommige zitten daar al hun hele leven.  
Ze leven elke dag buiten, maakt niet uit wat voor weer het is. De honden die in de voorste deel van het asiel leven, kunnen vrij rondlopen en krijgen dan ook de meeste aandacht van mensen. De honden, en dat is het merendeel, die in de partitions zitten hebben minder geluk en krijgen aandacht als de werker van het asiel hun eten en drinken komt brengen. Er is een pad die loopt naar het achterste deel van het asiel. Aan weerskanten van dit pad liggen partitions en als je op het pad loopt, dan komen alle hondjes blaffend naar het hek gelopen, hopend dat ze een aai en een knuffel krijgen. Dat is zo triest en raakt je in je ziel. Als Bilge in het asiel is, probeert ze bij iedereen even langs te gaan, vaak met wat lekkers. We zien de honden ook veranderen. Ze worden schuwer, omdat ze de dagelijkse menselijke aandacht missen. Ze krijgen een trieste blik in hun ogen, of ze willen zeggen dat ze alle hoop en hun droom om weg te gaan uit het asiel, allang hebben opgegeven.
De honden die bij ons ter adoptie staan zijn maar een klein deel van de vele andere honden die in verschillende partitions in het asiel leven. 
En met maar 1 vaste medewerker en 1 vrijwilliger is er absoluut geen tijd en ruimte om de honden iets te leren/trainen, extra zorg te geven of bv een stukje apart met ze te gaan lopen aan de lijn. Ze zouden wel meer willen doen, maar dat lukt gewoon niet. De honden eten en drinken geven is al een dagtaak! 
 
Afbeelding invoegen  
 
Wij hebben een hele hechte vriendschap, goede samenwerking en vertrouwen opgebouwd met Bilge, Murat en Huseyin.
 
Zij hebben een groot hart voor de dieren en zorgen met alle liefde voor de honden in het asiel. Als zij zich het leed van deze honden niet hadden aangetrokken, was er nooit een hondje weggegaan uit het asiel en waren ze nog allemaal kansloos geweest, zonder goede verzorging.
 
Zij zijn fantastische mensen en we zijn ontzettend blij dat wij ze kennen, dat ze in ons leven zijn gekomen en dat we ze kunnen helpen een goed huisje te vinden voor hun honden.
 
Zij zijn altijd dolblij als er weer een hondje een baasje gevonden heeft, ze foto's en filmpjes ontvangen de geadopteerde honden. Te zien hoe goed het nu met ze gaat, geeft hun de kracht om verder te gaan.

We hopen dat we alle hondjes blij kunnen maken met hun eigen plekje, waar ze liefdevol verwelkomd worden door hun nieuwe baasjes. Alle kanjers moeten de kans krijgen om te ervaren hoe het is om een gelukkig hondenleven te leiden en de wereld te ontdekken. Dat ze elke dag mogen genieten van de liefde, aandacht, knuffels en goede zorg! Wil je een lieverd adopteren, kijk dan op Baasje gezocht 

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen