Help ons mee de dieren te helpen
 
Als je de mensen leert kennen ga je van de dieren houden, heeft iemand eens gezegd.
  
Dat zijn ware woorden. Maar er zijn landen waar deze woorden nooit uitgesproken of gehoord zijn.
Daar worden zwerfdieren vermoord, vergiftigd, mishandeld of ver weg van de bewoonde wereld gedumpt zonder eten en drinken en aan hun lot over gelaten.
Er zijn daar wel officiŽle (gemeentelijke) dierenasielen, maar dat zijn vaak niets meer dan concentratiekampen waar de zwerfdieren in vreselijke omstandigheden wachten op een wrede dood.
 
Gelukkig zijn er in die landen nog wel mensen die zich het lot van de zwerfdieren aantrekken. Zij doen dat door deze dieren liefdevol op te vangen en te verzorgen in particuliere asielen en opvangen, door sterilisatie en castratie campagnes, en soms, omdat het niet anders kan, door de zwerfdieren alleen bij te voeren, liefde en aandacht te geven. De projecten van deze mensen steunen wij waar we kunnen.
 
We kunnen alle steun gebruiken en alle beetjes helpen. Wilt u meer weten of heeft u spullen of boeken voor ons, neem dan contact met ons op via: https://info@animalcareprojects.nl
 
Wilt u ons financieel steunen, dan kunt u uw donatie storten op onze dierenrekening:

Let op: wij hebben een nieuw banknummer: NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects te Den Haag.

Voor het buitenland:

IBAN Code: NL31INGB0006508453
BIC Code: INGBNL2A
 
Dankzij donatie's kunnen wij de dieren verzorgen met medicijnen, het bestrijden van infecties, voedsel kopen, maar helpen wij ook de verzorgers van verschillende dierenasielen.
 
Namens de zwerfdieren alvast hartelijk dank voor uw hulp!