17 januari 2021
Wij kregen weer geweldige berichten over geadopteerde hondjes. Fruka (voorheen Fruko) zat al jaren in het asiel. Wij waren dan ook super blij dat ze  vorig jaar eindelijk haar forever home heeft gevonden. Ze is zo'n lieve hond en heeft heel erg geboft met haar baasje. Ze zijn gek op elkaar. Het is super om Fruka zo vrij en gelukkig te zien met haar maatje Biggy.
 
 
 
Ook met Franzi (voorheen Gamur) gaat het ontzettend goed. Ze geniet volop van haar nieuwe leventje, samen met haar baasjes en hondenvriendje Alex.
Franzi is een prachtige lieve hond. Haar baasjes zijn erg blij met haar en kunnen zich al niet meer voorstellen hoe het was zonder haar.

 
Ook met Joep gaat het goed, hij is zo lief en geniet met volle teugen.  Hij loopt al regelmatig los. Zijn baasjes zijn heel blij met hem.
 
 
Ook met Cava (voorheen Honky) gaat het goed. Hij is super lief en heeft een vriendelijk karakter. Hij was best schuw geworden in het asiel, maar hij heeft al grote sprongen gemaakt. Hij krijgt ook alle tijd en geduld van zijn baasje die dolblij is met hem.
 
 
Fanta en Bordo vieren vandaag, dat ze 1 jaar geleden hun forever home hebben gevonden. Fanta en Bordo hadden ook al jaren in het asiel gezeten. We waren zo ontzettend blij dat ze eindelijk het asiel mochten verlaten. Ze zijn nu gelukkig en hebben het prima naar hun zin en genieten volop van hun mooi leven, samen met hun super baasjes en hondenvriendjes Yuna (ook uit het bosasiel), Chap en Puck.  Het zijn allemaal hele lieve honden, die het goed met elkaar kunnen vinden. Zo mooi om te horen en te zien! We zijn zo trots op ze!