15 april 2018
Zie hieronder een hele blijde Edi als zijn vriendinnetje Joy aankomt lopen!! 
 

6 april 2018
We kregen het trieste nieuws, dat de mooie Lara is overleden. Lara was erg speciaal en had het geluk dat ze door een geweldig baasje geadopteerd werd,  ook al was ze al iets ouder. Ze kwam in een paradijs terecht en werd al snel dikke maatjes met Eva, haar hondenvriendinnetje. Ze heeft 4,5 jaar volop kunnen genieten van een fantastisch leven. Door de liefde, knuffels en goede zorg, is Lara opgebloeid tot een prachtige Golden Retriever.
Ze laat een grote leegte achter en haar baasje en Eva missen haar. We willen haar baasje heel hartelijk bedanken voor alles wat ze voor Lara gedaan heeft.
 
Rust zacht, lieve Lara! We zullen je nooit vergeten. Je was, zoals je baasje ons vertelde, een juweel!
 
Afbeelding invoegen
  
4 april 2018
Herkennen jullie Ira nog? Ira is 4 jaar geleden door haar baasje geadopteerd. Ze is een lieve, eigenwijze dame. Ze gaat haar eigen gang. Ze geniet volop en is dikke maatjes met Lotje, haar hondenvriendinnetje. Haar baasje is gek op haar en zou haar voor geen goud meer willen missen.  
 
Afbeelding invoegen
 
2 april 2018
We ontvingen een geweldige update en foto's van Edi. Super om te horen dat het zo goed met hem gaat. Hij heeft geluk gehad dat hij gered is door zijn baasjes.
 
Het gaat super goed met Edi! Hij blijft nog steeds wel wantrouwig naar nieuwe mensen, maar als hij je eenmaal kent kwispelt hij of het je beste vriend is. Veel buren vinden het prachtig om te zien hoe blij hij op ze reageert. Edi weet ook heel goed vriendschappen te sluiten met andere honden. Heb al een aantal keren meegemaakt dat ze dan zeggen dat normaal gesproken hun hond niet zo snel met een ander wil spelen. Dat is natuurlijk elke keer weer leuk om te horen.
Hij heeft nu 4 vaste hondenvrienden waar hij echt helemaal dol op is. Allemaal een andere eigenaar en spreek ook vaak met ze af. Edi is dol op het bazinnetje van het buurhondje. Ze vindt het geweldig als hij bij haar komt als ze hij haar al in de verte ziet. Ze was ook de eerste die zijn hart gelijk wist te veroveren.
Ik ga ook weleens mee met de hondenwandelingen die onze dierenwinkel verzorgd, dat vindt hij ook altijd erg leuk.
Wij zijn heel gelukkig met Edi! 

Liefs baasjes van Edi.
 
Afbeelding invoegen
 
25 maart 2018 
Spikey is al helemaal ingeburgerd. Hij geniet van zijn vrije leventje, samen met Snoopy en Lucky (ook uit het SHKD bosasiel).  Hij zit met zijn baasje op hondentraining en dat gaat erg goed. Alleen moet hij nog wennen aan alle geluiden, hij is soms nog een beetje angstig. Maar dat gaat helemaal goed komen, heeft alleen tijd nodig. Spikey is een prachtig hondje en we zijn blij dat hij eindelijk zijn juiste plekje gevonden heeft.
 
Afbeelding invoegen

Met Gabi (voorheen Peria) gaat het heel erg goed. Hij loopt lekker los in de bossen en geniet volop van zijn nieuwe leventje. Zoals zijn baasjes zeggen "hij leeft nu, ipv te overleven zoals in het asiel"  Ze zijn dolblij met hem. Hij ziet er zo mooi uit, hij was net bij de trimster geweest.
We herkenden hem bijna niet op deze foto laugh!! 
 
Afbeelding invoegen

 
Met Kees (voorheen Morgan) gaat het ook ontzettend goed.  Hij vindt het heerlijk om te wandelen. En daarna is het natuurlijk tijd om lekker lui te hangen in een stoel laugh!!! Prachtig om te zien hoe relaxed hij is!
 
Afbeelding invoegen
 
23 maart 2018
We kregen dit leuke bericht van de lieve baasjes van Ocean, Vako en Kuyrnik. Alle drie komen uit het SHKD bosasiel.
Ze hebben nu een geweldig leven en ze maken veel plezier. We zijn blij dat ze alle drie zo gelukkig zijn. Ze hebben het dik verdiend!

"Met de kanjers gaat het super. Kuynik is helemaal ingeburgerd en heeft helemaal zijn plekje gevonden ( geclaimd 😜 het is tenslotte wel een Kangal) doet alles op zijn eigen manier zoals hij dat wil en maakt dat ook heel duidelijk wat hij wil zoals eten . Als je daar niet mee opschiet gaat hij joelen, heerlijk!! 
Ocean is nu omgeschoold naar het zoeken van vermiste honden. Uiteraard is het nog steeds een gediplomeerde  reddingshond en zal ze dat ook nooit meer verleren maar zoeken naar honden is net even wat anders. 
En dan heb ik nog het toppertje Vako die nu  speurhond is. Die Vako is en blijft een blij ei. Vind alle mensen en honden leuk. Speuren als een raket en gaat helemaal uit zijn plaat als hij er 1 gevonden heeft. Dus ja, een super mooi 3tal, vooral eigenlijk die Kuyrnik. Zolang in het asiel zitten en daar min of meer gewend zijn, daar uit halen en naar dit land halen waar alles onbekend is. Hij was bij het uitlaten en buiten angstig en dat veroorzaakte veel stress. En nu, de chilste hond ever met erg veel zelfvertrouwen met een rustige uitstraling. 
What more do you want. 😊"
 
Afbeelding invoegen
 
15 maart 2018
Bounty is een heerlijk mannetje en het gaat super goed met hem. We zijn zo blij voor hem! Onderstaand berichtje kregen we van zijn lieve baasjes.
 
Ons lieve ventje alweer een jaar bij ons! ❤❤❤. Wat gaat de tijd snel. En wat ben je toch een geweldig beest! Elke ochtend worden we wakker gemaakt met gekwispel en kusjes. Wat kan een mens zich nog meer wensen! Ons blije eitje zorgt dat de dag met een lach begint. Je bent veranderd in een echte knuffelkont. Wat zijn we blij dat we een jaar geleden hebben besloten je in huis te nemen. We zouden je niet willen missen, je bent het allemaal waard. We genieten van je kleine clown!
 
Afbeelding invoegen
 
1 maart 2018
Vandaag is Krem eindelijk verenigd met zijn nieuwe baasje. Krem gaat een goede toekomst tegemoet. We zijn ontzettend blij dat hij het asiel heeft verlaten en nu de aandacht en zorg krijgt die hij zo verdiend. 

Afbeelding invoegen


Met Kuzey en Duman gaat het erg goed. Ze zijn dikke maatjes geworden en ze genieten volop, met hun geweldige baasjes, van een mooi en gelukkig leven.  

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

22 februari 2018
Met Noa, Bono (voorheen Gazoz) en Herkul gaat het heel erg goed. Hun baasjes zijn dolblij met hun kanjers en ze genieten volop van hun mooie leven.
Noa en Bono zijn goede maatjes geworden en Herkul is nog steeds een clown, ha,ha!!
 
Bono en Noa
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
                                                                           Herkul
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 

20 februari 2018
Herkennen jullie Cara (voorheen Angel) nog? Wat is ze mooi geworden met haar lange vacht. Het gaat ontzettend goed met haar en daar zijn we heel erg blij om. 
 
Afbeelding invoegen

Nieuws over het SHKD asiel in Istanbul!

Lieve dierenvrienden,
 
Wij hebben onderstaand bericht gekregen van Bilge, onze vriendin en contactpersoon van het SHKD bosasiel.
 
Dear friends, 
As you all know the main sponsor of the SHKD shelter has announced that he will not be able to sponsor the shelter starting from 1.1.2018.  From this date on, he actual has ended the financing of all the expenses of the shelter. We are more than grateful to him for sponsoring these expenses for more than 15 years and we respect his decision.  
 
After the announcement was made, we have been looking for new sponsors and luckily we have found a few people willing to sponsor the shelter. At this moment we are still holding meetings with them as to the scope and magnitude of the finance they will and can provide. As for now nothing is certain and we will inform you as soon as we can see our way forward.  
 
As for now we are desperately in need for warm homes for our dogs. 
 
Kind regards, the SHKD team  
 
Voor het gemak hieronder de vertaling van dit bericht.
 
Lieve vrienden, 
Zoals jullie weten heeft de hoofdsponsor van het SHKD bosasiel aangekondigd dat hij vanaf 1 januari 2018 niet meer in staat is om het asiel te sponsoren. Vanaf deze datum is hij inderdaad gestopt met de financiering van alle kosten die voor het asiel gemaakt moeten worden. Wij zijn meer dan dankbaar dat hij meer dan 15 jaar lang deze kosten op zich genomen heeft en wij respecteren zijn beslissing.  
 
Na de aankondiging zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe sponsors en gelukkig hebben we enkele mensen gevonden die het bosasiel willen sponsoren. Momenteel zijn wij met hun in overleg over de reikwijdte en de omvang van de financiering die zij willen en kunnen opbrengen. Er is nog niets zeker en wij zullen jullie informeren zodra wij meer weten over de weg die wij in gaan slaan. 
 
Voor nu zijn wij naarstig op zoek naar een thuis voor onze honden. 
 
Met vriendelijke groeten, het SHKD team 
 
Wij kunnen hier nog aan toevoegen dat de mensen met wie het SHKD team in overleg is, voor deze maand gelukkig  het salaris van een aantal medewerkers van het asiel heeft betaald en dat naar verwachting ook zullen doen voor de maand februari. Ons is gevraagd of we alle donaties die we vorig jaar voor het asiel hebben ontvangen, opzij willen zetten voor noodgevallen. De hondjes zijn dus veilig en worden verzorgd de komende tijd. 
 
Wordt vervolgd! Blijf ons alsjeblieft steunen door dringend één van onze honden te redden d.m.v. adoptie of opvang! Ze zitten al vele jaren te wachten op hun eigen plekje en het wordt nu hoog tijd dat ze het asiel gaan verlaten. Ze verdienen een beter en gelukkig leven en jullie kunnen daarvoor zorgen! 

2 februari 2018
Met Wies (voorheen Puppy) gaat het erg goed, dankzij de liefde en geduld van haar baasjes. Ze is een lieverd, maar door haar slechte start in het leven, is ze nog een beetje angstig in sommige situaties. Maar dat gaat helemaal goed komen, heeft tijd nodig.
Ze vindt het heerlijk om te wandelen en te spelen met hondenvriendjes. We zijn haar baasjes heel erg dankbaar dat ze Wies een beter leven hebben gegeven.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
Keessie (voorheen Daisy) was op bezoek bij haar grote vriend Edi! Ze waren blij om elkaar weer te zien!in-love
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

30 januari 2018
Goed nieuws voor Sunny want zij heeft haar eigen huisje gevonden. We wensen haar en haar nieuwe baasjes veel geluk toe.
We willen de opvang ontzettend bedanken voor hun goede zorgen. Ze hebben Sunny heel veel geleerd.
  
14 januari 2018
Afgelopen week is Nar naar zijn opvang in Duitsland vertrokken. We zijn ontzettend blij dat hij het asiel heeft verlaten en dat hij nu veilig is.
Afbeelding invoegen
 
10 januari 2018
Afgelopen zondag hebben wij de kattenopvang Dier wel en wee weer blij kunnen maken met katten voer,   
Ze doen heel erg goed werk en proberen voor een kat of een kitten de juiste baasjes te vinden. Zij komen ook eerst op huisbezoek voordat ze een kat/kitten plaatsen.
 
Ze kunnen natuurlijk nog veel meer voer en spullen gebruiken. Daarom willen nogmaals een oproep doen: heb je nog goed voer staan en heb je kattenspullen over en wil je ze graag helpen of wil je graag een kat/kitten adopteren, neem dan contact met ze op. 

Kan natuurlijk ook via ons mailto:info@animalcareprojects.nl. Voor meer info over kattenopvang Dier wel en wee vindt je op, klik op het plaatje.Afbeelding invoegen 
 
6 januari 2018
Money, Cancan, Biber en Louie zijn veilig aangekomen bij hun opvangfamilies in Duitsland. We zijn ontzettend blij dat ze het asiel hebben verlaten. 
Het zijn zulke lieve honden die al jaren in het asiel zaten. Ze hebben het dik verdiend! We hopen dat ze snel geadopteerd worden. Ze kunnen nu gaan genieten van hun vrijheid en een liefdevol en mooi leven. Veel geluk, kanjers!! 
 
Bij ons is het al lange tijd akelig stil wat de adopties betreft. We maken ons dan ook erge zorgen voor de honden die nog in het asiel zitten te wachten totdat hun droom ook uitkomt. We hopen dat  hier snel verandering in komt en dat alle honden in het asiel lieve baasjes en een warme mand vinden.
 
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

1 januari 2018
Wauw, we hebben met de 50% Kerstactie maar liefst een bedrag van € 1.190,- aan donaties binnen gekregen. Ook hebben we een super donatie ontvangen van € 2.500,- van Wereldpootjes en € 1.000,- van een hele trouwe vriendin van ons. Wij, onze vrienden van het asiel en de hondjes zijn er ontzettend blij mee!! 
Dank jullie wel voor jullie geweldige steun! Echt hartverwarmend!heart

 Afbeelding invoegen