Update 26 maart 2019
We hebben geweldig nieuws. Mowgli is vanmiddag naar zijn gouden mandje vertrokken. Hij heeft het ontzettend getroffen. We hadden geen beter huisje voor hem kunnen wensen. Hij kan lekker heel de dag spelen met zijn nieuwe hondenvriendinnetje. We zijn ontzettend blij voor hem. We hebben al bericht gekregen dat het geweldig gaat.
Lieve Mowgli geniet maar van je nieuwe leven je hebt het verdiend
 
        
 
 
18 maart 2019
We kregen gisteren het vreselijke nieuws dat Temel is overleden, waarschijnlijk aan een maagtorsie. We zijn kapot van dit nieuws, zeker ook omdat hij eindelijk een huisje had gevonden in Amerika, waar hij geliefd en gewenst zou zijn geweest, wat hij nooit gekend heeft.
 
R.I.P. Lieve Temel, je blijft in onze harten voortleven.
"your spirit has found it's path towards the light of your ancestors"
 
 
 
17 maart 2019
We kregen erg goed nieuws over Sega. Dierenasiel en pension de Bommelerwaard heeft een goed huisje voor haar gevonden, waar ze gelukkig is.
Wij willen Wilma, alle medewerkers en de honden gedragsdeskundige heel hartelijk bedanken voor alles wat ze voor de kleine Sega gedaan hebben. We zijn erg blij voor Sega en wij wensen haar en haar baasje(s) veel geluk!
 


16 maart 2019
We kregen deze leuke foto's en filmpje van de prachtige Mojo (voorheen Money). We zijn super blij dat het goed met haar gaat.
 
 
 
11 maart 2019 
Ollie is geslaagd voor zijn beginnerscursus. Van harte gefeliciteerd, lieve Ollie. We zijn trots op je! 😍
 
Zijn baasjes zijn ook erg blij: Ollie is een KANJER ❤️ Zo trots op hem en hij op zichzelf! Onze ooit ( ergens lang geleden...) zo schuwe Ollie vind het allemaal oergezellig😄😄😄
Kijk nou toch wat een geweldige uitdrukking hij heeft! 
 

 
10 maart 2019
We kregen onderstaande mooie foto's van een aantal van onze geadopteerde kanjers. Altijd weer geweldig om de honden zo gelukkig te zien.
 
           
 
           
 
       
 
26 februari 2019
Hier is het lente, maar in Istanbul ziet het er anders uit. Zoveel hondjes die nog een fijn thuis zoeken, geef deze kanjers een kans op een beter leven. Kijk op onze pagina Honden in Istanbul, Turkije
 
 
16 februari 2019
We kregen deze geweldige foto's van Abi en Zusje. Zij hebben het echt getroffen.
 
 
 

12 februari 2019
Goed nieuws voor Kuzey, want hij heeft een huisje gevonden in Turkije. We hopen dat hij daar een goed leven zal hebben.

 
 
4 februari 2019
Verleden week zijn Havoc en Allegro aangekomen in NL. Ze doen het beiden goed. We zijn de familie heel erg dankbaar dat ze broer en zus samen hebben geadopteerd. Hun nieuwe leventje mag gaan beginnen in een liefdevolle omgeving.

 
 
3 februari 2019
Goed nieuws voor Oz, hij heeft een familie gevonden in Duitsland. Hij wordt nu nog behandeld voor de koorts en huidprobleem in de kliniek van Murat en daarna mag hij gelukkig zijn koffertje pakken. We zijn heel dankbaar dat hij nu zijn eigen mandje gaat krijgen.

 
 
31 januari 2019
We kregen deze mooie foto van Panty (ze heet nu Zoraya), Het verblijf in het pension heeft haar ontzettend goed gedaan, ze straalt weer, zit goed in haar vacht en haar oogjes staan weer helder. Wat een plaatje!!
 
 
 
We kregen deze prachtige foto's van Gaby. Ze doet het zo goed en dat zie je gewoon aan haar. Wat een beauty!
 
 
 
 
 
29 januari 2019
Gisteren zijn Dark en Panty aangekomen in NL. Panty heeft een fijn thuis gevonden en Dark zit in de opvang in Lisserbroek. Alles is goed gegaan.
We zijn erg blij dat deze 2 kanjers eindelijk een goed leven gaan krijgen.
 
 
 
 
 
19 januari 2019
We hebben eerder gemeld dat Rain een huisje gevonden had in Duitsland, helaas is dat niet doorgegaan. De familie had ook nog interesse in een andere hond van een andere organisatie. Daar zij niets meer vernomen hadden, hebben ze voor Rain gekozen, maar inmiddels is er toch contact geweest en ze hebben besloten om voor de andere hond te gaan.

Nu heeft Rain haar koffertje weer uitgepakt of is er toch iemand die haar een fijn thuis wil bieden. Rain is een schat van een hond.

14 januari 2019
Goed nieuws voor Rain, Zij heeft een huisje gevonden in Duitsland.

 
7 januari 2019
Goed nieuws voor Boo Boo. Hij zal naar Amerika vertrekken om daar een fijn huisje te vinden. Ook goed nieuws voor Zimba, want hij heeft een huisje gevonden in Duitsland.
Boo Boo    Zimba