11 juni 2024
Geweldige Puck (voorheen Trinity) is super gelukkig met haar lieve familie die haar heeft geadopteerd. En zij zijn gelukkig met Puck
Ze doet het ontzettend goed en geniet nu van haar leventje.
 
 
 
   
 
     
  
31 maart 2024 
Het gaat heel erg goed met de mooie Snow. Ze is een geweldige, lieve hond en ze is helemaal opgebloeid. Snow is met haar baasjes op vakantie geweest. En wat heeft ze genoten van het rollen en wandelen in de sneeuw. Wij zijn ontzettend blij, dat Snow nu een "happy dog" is geworden en dat ze volop geniet van haar mooie leven en vrijheid. Wij zijn dankbaar, dat ze gered is, na jaren in het asiel te hebben moeten leven, en haar perfecte match heeft gevonden. 
 
 
 
  
 

 

1 maart 2024
OTIS (voorheen Karam).
Otis is in oktober 2023 geadopteerd door een geweldige familie en hij is nu zo super gelukkig. De familie is dolblij met hem en wij zijn zo blij en dankbaar dat hij door hun is gered. Hij heeft een wereldleven nu, een leven dat je iedere hond zou gunnen. Hij was gevonden langs de snelweg in erbarmelijke toestand. Zijn wachten in het bosasiel was niet tevergeefs want de hoop op zijn adoptie is uitgekomen en dat is geweldig!!
Dankjulliewel!❤️