24 mei 2021
Met Rocky (voorheen Rocket) en Fien (voorheen Findik) gaat het ook erg goed. Ze zijn allebei erg lief en knuffelig.
 

 
We zijn blij te horen dat het met Lego zo goed gaat. Ze zeggen dat hij in zijn puppy tijd zit! en zijn vacht is weer bijna in orde. Lego geniet van zijn leventje. Lego was weer een mooie adoptie.
 
   
 
9 mei 2021
Met Ollie en Inci gaat het ook erg goed, ze genieten nog steeds van de gezelligheid, goede zorg en vrijheid. 2 kanjers die een goed leven hebben.
 
   
 
          
 
Met Blue gaat het ook goed, ze is veel relaxter en een familiehond. Ze is graag buiten, maar kan ook lekker chillen op de bank.
 
         
 
6 mei 2021
Met Lycka (voorheen May) gaat het ook goed samen met haar vriendje Oscar. Ze is nog wel bang voor vreemde honden, geluiden e.d. We hopen dat ze over een tijdje iets minder bang zal zijn.
 
        
 
29 april 2021
Met Seta en Remus (voorheen Reis) gaat het heel goed, het is een mooi stel samen.
 
 
Ook Cava (voorheen Honky) heeft het naar zijn zin, lekker chillen in het zonnetje.
 
 
Ook Billy (voorheen Duster) geniet van zijn leventje.
 
 
14 maart 2021
We kregen deze update van het baasje van Diega (voorheen Nutella):
"Het gaat heel goed. Ze is voor mij een lot uit de loterij!  Ze is een echte knuffel hond en loopt me nu achterna in huis en is zindelijk! Kortom ze doet het hardstikke goed Precies het hondje dat ik wilde hebben ."
 

 
17 januari 2021
Wij kregen weer geweldige berichten over geadopteerde hondjes. Fruka (voorheen Fruko) zat al jaren in het asiel. Wij waren dan ook super blij dat ze  vorig jaar eindelijk haar forever home heeft gevonden. Ze is zo'n lieve hond en heeft heel erg geboft met haar baasje. Ze zijn gek op elkaar. Het is super om Fruka zo vrij en gelukkig te zien met haar maatje Biggy.
 
 
 
Ook met Franzi (voorheen Gamur) gaat het ontzettend goed. Ze geniet volop van haar nieuwe leventje, samen met haar baasjes en hondenvriendje Alex.
Franzi is een prachtige lieve hond. Haar baasjes zijn erg blij met haar en kunnen zich al niet meer voorstellen hoe het was zonder haar.

 
Ook met Joep gaat het goed, hij is zo lief en geniet met volle teugen.  Hij loopt al regelmatig los. Zijn baasjes zijn heel blij met hem.
 
 
Ook met Cava (voorheen Honky) gaat het goed. Hij is super lief en heeft een vriendelijk karakter. Hij was best schuw geworden in het asiel, maar hij heeft al grote sprongen gemaakt. Hij krijgt ook alle tijd en geduld van zijn baasje die dolblij is met hem.
 
 
Fanta en Bordo vieren vandaag, dat ze 1 jaar geleden hun forever home hebben gevonden. Fanta en Bordo hadden ook al jaren in het asiel gezeten. We waren zo ontzettend blij dat ze eindelijk het asiel mochten verlaten. Ze zijn nu gelukkig en hebben het prima naar hun zin en genieten volop van hun mooi leven, samen met hun super baasjes en hondenvriendjes Yuna (ook uit het bosasiel), Chap en Puck.  Het zijn allemaal hele lieve honden, die het goed met elkaar kunnen vinden. Zo mooi om te horen en te zien! We zijn zo trots op ze!