8 augustus 2022
We kregen dit vrolijke filmpje van een dansende Hierro. Hierro doet het goed, hij is een blije hond.
 
 
12 juli 2022
Met Luca en Lindsy (beide hondjes gered uit het bosasiel) hebben het nog prima naar hun zin. Het zijn ook super leuke honden. 
 
    
 
              
 
12 juli 2022
Met Sandy gaat het goed, ze is een dondersteen, de speeltjes vindt ze geweldig. Ze heeft nu een goed leven.
 
         
 
              
 
12 juli 2022
Met Lucky gaat het goed, ze is echt een plaatje. Ze heeft nu een goed leven na jarenlang in het asiel gezeten te hebben.
 
                  
 

 
 
21 april 2022
We kregen deze leuke foto van Billy (voorheen Duster). Het gaat heel goed met hem en hij is echt een trouwe vriend. Zijn baasjes zijn dolblij met hem.
 
 
 
Met Gunes (voorheen Badem) gaat het ook heel goed, hij is lief, vriendelijk, sociaal naar andere honden en mensen. Hij speelt met zijn met knuffels, lekker stoeien met Gece. Hij is echt het maatje van zijn baasje en ze is heel blij met hem.
 
       
 
30 maart 2022
We kregen deze leuke videos en foto's van Bella (voorheen Nutella). Zij werd verleden jaar geadopteerd door haar opvang. Bella was al eerder geadopteerd, maar helaas is haar baasje overleden. Bella heeft weer plezier in haar leventje, ze is blij en vrolijk en dikke maatjes met de andere hond. Hier worden we weer blij van.
 
     
 
                      
 
12 januari 2022
We kregen leuke foto's en filmpje van Bowie (voorheen Beans). Beans heeft het goed naar haar zin, ze is een geweldige lieve hond. Haar baasje is super blij met haar.
 
        
 
1 januari 2022
Wij kregen leuke foto's van Saar (voorheen Otto). De prachtige Saar werd in 2017 geadopteerd. Het gaat super goed met haar. Voor de baasjes is ze een echte knuffelhond. Haar baasjes zijn heel blij met haar en willen haar voor geen goud missen. Saar heeft het heel goed getroffen en is nu een gelukkige hond, die geniet van haar mooie leven. Super om haar zo te zien.