Welkom op de website van Stichting Animal Care Projects

 
 
                 
Stichting Animal Care Projects is een onafhankelijke, non-profit organisatie.Al meer dan 10 jaar zetten wij ons als stichting in voor het welzijn van honden in het buitenland. Wij doen dat op eigen kracht, maar werken ook samen met andere dierenvrienden, bonafide stichtingen, dierenartsen en dierenwinkels. Wij hebben, in samenwerking met anderen, al een aantal projecten uitgevoerd in Turkije, Hongarije en Spanje.  
 
Sinds een aantal jaren richten wij ons geheel op het welzijn van de zwerfhonden in het Sahipsiz Hayvanlari Koruma Derneği (SHKD) asiel in Istanbul, samen met de vrijwilligers en goede vrienden van dit asiel. Wij werken nauw samen met de dierenwelzijnsorganisatie Göktürk Hayvan Sevenler  Derneği (Vereniging van Dierenliefhebbers Göktürk), de beheerder van het asiel. 
 
Momenteel is onze belangrijkste missie: een fijn thuis vinden voor de honden die in het SHKD asiel terecht komen en goed herplaatsbaar zijn. Wij bemiddelen adopties van deze honden en zorgen voor een veilig en verantwoord transport van de honden naar hun nieuwe baasjes.  
 
Wij geven ook financiële steun aan het asiel vooral ten behoeve van voer, medicijnen en hondenhokken en zorgen voor transportboxen, riemen, halsbanden en speelgoed.  Ook dragen wij, waar mogelijk, financieel bij aan sterilisatie- en castratieprojecten die bevriende artsen van het SHKD asiel uitvoeren in de regio Istanbul. 
 
Vaak doen mensen of organisaties voor andere noodgevallen een beroep op ons. Wij helpen dan waar we kunnen b.v. met voer of andere noodzakelijke spullen.  
 
Als non-profit organisatie zijn wij voor de bekostiging van onze activiteiten geheel afhankelijk van donaties. Zelf proberen wij ook geld bijeen te sprokkelen door de verkoop van boeken op boekenbeurzen en tweedehands spulletjes op rommelmarkten en via internet.
Wij zijn transparant in ons handelen en verantwoorden alle hulp die wij krijgen en geven.   

Help ons helpen, doe met ons mee! De zwerfdieren hebben uw en onze steun hard nodig!   

 
Steun de hondjes met uw donatie: €
              
 
ACP TEAM