IN MEMORIAM
 
 
 
30 augustus 2021
We kregen het trieste nieuws dat Mango (voorheen Mangal) is overleden. Hij had lever kanker. Hij werd eind 2016 geadopteerd door lieve mensen die hem een goed leventje hebben gegeven. Mango was een heel leuk hondje met een lief koppie. Hij is veel te vroeg heen gegaan, hij had nog zoveel mooie jaren moeten hebben. Zijn baasjes zijn er kapot van, hij was hun maatje. We wensen zijn baasjes veel sterkte toe met dit grote verlies.
 
R.I.P. Lieve Mango, je hebt nog een paar mooie jaren mogen hebben en kunnen genieten. Je blijft in onze harten voort bestaan. 
 
 
 
 
25 juni 2021
We kregen het trieste nieuws dat Kezban is ingeslapen. Ze was ernstig ziek en er kon niets meer aan gedaan worden. Haar baasje vertelde mooie verhalen over Kezban. Ze was een hele speciale hond en de band tussen haar en Kezban was heel hecht.Ze was een geweldige hond, ze kon met alle honden, mensen en kinderen goed overweg. Ze heeft een mooi leven gehad. Het verdriet is groot en ze wordt heel erg gemist.  Kezban werd in 2016 geadopteerd toen werd ze geschat op 7 jaar.
 
R.I.P. lieve Kezban, gelukkig heb je kunnen genieten van de vrijheid, liefde en aandacht. Je blijft in onze harten voortbestaan.
 
 
 
 
6 juni 2021
We kregen het trieste nieuws dat Semir (voorheen) Gray is ingeslapen. Semir werd in 2019 geadopteerd door geweldige baasjes. Semir had botkanker. Hij is helaas niet oud geworden rond de 8 jaar. Zijn baasjes hebben er alles aan gedaan, maar hij had teveel pijn. Semir heeft gelukkig nog een tijd in vrijheid geleefd omringd door liefde en aandacht. Zijn baasjes missen hem heel erg, Semir was een geweldige hond.
 
R.I.P. lieve Semir, je bent veel te vroeg gegaan door een vreselijk ziekte. Gelukkig heb je nog wel kunnen genieten van je nieuwe leventje. Je zal altijd een plekje in onze harten hebben.
 
  
 
  
 
31 mei 2021
We kregen het trieste nieuws dat Bindi is ingeslapen. Bindi werd in 2013 geadopteerd door een geweldige baasjes die haar alles hebben gegeven. Bindi is rond de 15 jaar geworden, ze was op. Haar baasjes missen haar heel erg, Bindi was een schat van een hond. We wensen haar baasjes heel veel sterkte toe met het enorme verlies van hun maatje.
 
R.I.P. Lieve Bindi, je hebt een gelukkig leven gehad en je bent oud geworden in een liefdevolle omgeving.  Je zal altijd een plekje in onze harten hebben.
 
   
  
6 mei 2021
We kregen het trieste nieuws dat Nina (voorheen Lena) is ingeslapen.  Nina is geadopteerd in 2014 door een lief baasje. Nina had reeds meer dan 1,5 jaar een langzaam groeiende tumor op haar linker achterpoot. De tumor was onmogelijk operatief te verwijderen. Mits de nodige medicatie en goede zorgen, hebben ze het onvermijdelijke toch nog heel lang kunnen uitstellen. Maar ze wisten dat we deze strijd niet konden winnen. Om Nina niet onnodig te laten lijden, hebben ze in samenspraak met de dierenarts de moeilijke beslissing moeten maken om haar zachtjes te laten inslapen. Nina was een ontzettend lieve, zachtaardige en dankbare hond, die toch nog heel wat mooie jaren heeft gehad. Desondanks blijft het gemis enorm. 
Met Korsan die ook geadopteerd is uit het bosasiel gaat het wel, maar treurt nu om het verlies van zijn vriendinnetje.  Ze geven hem dan ook wat extra aandacht, samen met de andere honden waaronder Baron die ook geadopteerd is uit het bosasiel.
 
R.I.P. Lieve Nina, je hebt nog een paar mooie jaren gehad en je hebt kunnen genieten van het goede leven bij je baasje, samen met Korsan. Je zal altijd een plek in onze harten hebben.
 
 
 
 
26 februari 2021
We kregen het trieste dat Shadow (voorheen Bruno) is overleden. Hij is ruim 12 jaar geworden. In december 2015 is hij geadopteerd door een lieve familie. Hij heeft een heel goed leven gehad en hij heeft de juiste zorg gekregen. Zijn baasjes schreven: "De pijn van het verlies is enorm, maar ik ben ontzettend blij dat hij onze hond heeft mogen zijn en in ons leven is gekomen. Hij was echt een verrijking. We zullen hem vreselijk missen."
 
R.I.P. lieve Shadow, je blijft in onze harten voortbestaan.
 
 
  
21 februari 2021
We hebben vreselijk nieuws gekregen. Gisterochtend hebben ze Bunny dood gevonden in zijn partition. Hij had bijtwonden. Het is allemaal zo oneerlijk en wreed, want hij had een liefdevol huisje gevonden en de familie zat met veel geduld te wachten op zijn komst. Ze zijn ontzettend verdrietig, ze wilden hem een goed leven geven. Bunny had  hun harten gestolen. We zijn allemaal zeer aangeslagen en kwaad dat dit heeft kunnen gebeuren. Bunny had een goed leven kunnen hebben en dat is nu van hem weggerukt. Dit raakt je tot in je ziel.  
 
R.I.P. lieve Bunny, we zullen je nooit vergeten en je blijft in onze harten voortbestaan. 
 
       
 
 
8 februari 2021
We kregen het trieste nieuws dat Snoopy rustig is ingeslapen. Snoopy is een jaar of 15 geworden en is door een geweldige familie in 2013 geadopteerd. Hij leefde samen met zijn maatjes uit het bosasiel Lucky en Spike. Snoopy heeft een geweldig leven gehad en hij heeft geleefd in vrijheid. We wensen de familie heel veel sterkte toe met het verlies van Snoopy, hij zal zeker gemist geworden.
 
R.I.P. lieve Snoopy, je blijft in onze harten voortbestaan.
 
           
 
 
 
5 oktober 2020
We kregen afgelopen vrijdag het volgende trieste bericht van Resy:
 
We kregen Candy in de pleeg toen ze 4 jaar was. Het meisje kwam uit Turkije, was moeders makkelijkste niet meer, teveel meegemaakt. Ik was erop voorbereid dat het kleine wurm een bijtertje was, maar dat halsbandje moest echt af en ondanks dat ik gevoerde handschoenen aangetrokken had, beet ze me tot bloedens toe in de vingers. Ik begreep haar wel, het was ook allemaal veel voor haar. Candy was geen suikerzoetje en kreeg gelijk de naam Emmie. Het meiske had een gebruiksaanwijzing van hier tot Tokio, deed het goed in de grote roedel. Gelukkig besloot ze me te vertrouwen, de rest van de mensheid was om in te bijten. Herplaatsing zag ik niet zitten, bang dat ze gestraft zou worden. In perfect overleg met de stichting hebben we besloten dat ze mocht blijven. Ze werd mijn schaduw tot aan het toilet toe en het was prima zo. Ze is heden op 15- jarige leeftijd van ons heengegaan, voor haar was het leven op en niet meer hondswaardig. In mijn armen heb ik afscheid van mijn bijzonder meisje genomen, Emmie het gaat je goed vrij vogeltje. Vriendelijke groet, Resy.
 
We zijn Resy en haar man Jan ontzettend dankbaar, dat ze Emmie een mooi leven hebben gegeven, wat ze na al haar trauma's zo verdiende.
 
R.I.P. Lieve Emmie, je hebt nog een gelukkig leventje gehad, we zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten.
 
   
 
              
 
5 augustus 2020
We kregen triest nieuws dat Aslan is overleden. Aslan werd jaren geleden geadopteerd door zijn lieve baasjes Hij heeft zoveel liefde, aandacht en goede zorg gekregen. Hij heeft vele jaren een gelukkig, goed leventje gehad en was dikke maatjes met zijn baasje. darmkanker. Zijn baasje mist hem heel erg. We wensen haar veel sterkte en kracht toe met het verlies van haar kanjer.
 
Rust zacht lieve Aslan, je was een maatje voor het leven. We zijn blij dat je nog mooie jaren hebt gekregen, we zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten.
 
 
 
 
 
29 juli 2020
We kregen triest nieuws dat Wilson (voorheen Freek) is overleden. Freek werd in juni 2015 geadopteerd door zijn lieve baasjes. Hij heeft zoveel liefde, aandacht en goede zorg gekregen. Hij heeft vele jaren een gelukkig, goed leventje gehad en was dikke maatjes met zijn baasjes. Wilson had uitgezaaide darmkanker. Zijn baasjes missen hem heel erg. We wensen hun veel sterkte en kracht toe met het verlies van hun kanjer.
 
Rust zacht lieve Wilson, je was een maatje voor het leven. We zijn blij dat je nog mooie jaren hebt gekregen, we zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten.
 
 
 
5 juli 2020
We kregen triest nieuws dat Maiko (voorheen Bono) is overleden. Maiko werd in september 2013 geadopteerd door zijn lieve baasje. Hij heeft zoveel liefde, aandacht en goede zorg gekregen. Hij heeft vele jaren een gelukkig, goed leventje gehad en was dikke maatjes met zijn baasje. Maiko is aan ouderdom overleden. Zijn baasje mist hem heel erg. We wensen haar veel sterkte en kracht toe met het verlies van haar kanjer.
 
Rust zacht lieve Maiko, je was een maatje voor het leven. We zijn blij dat je nog mooie jaren hebt gekregen, we zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten.
 
     
 
 
29 april 2020
We kregen triest nieuws over Beppie (voorheen Sunny). Haar baasjes hebben haar met veel verdriet in moeten laten slapen. Beppie was erg ziek, als gevolg van een kwaadaardige tumor. Ook was ze zo goed als blind. Haar baasjes hebben alles voor haar gedaan. Beppie kende geen liefde en warmte in haar leventje, totdat ze bij haar geweldige baasjes kwam wonen in oktober 2014. Vanaf dag 1 tot aan het einde hebben ze haar vertroeteld, liefde, knuffels en goede zorg gegeven. Haar baasjes hebben haar fantastische, gelukkige jaren geven, waarvoor we ze heel erg dankbaar zijn.
Beppie was een " happy dog" en ze heeft volop genoten van haar leventje. Ze was een prachtige, super lieve hond. Er is nu een lege plek in huis en haar baasjes missen haar heel erg. Wij wensen hun heel veel sterkte met het verlies van hun kanjer.
 
Rust zacht, lieve Beppie, je was een kanjer. We zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten
 


29 februari 2020
Wij en onze vriendin Bilge zijn geschrokken en erg verdrietig door het nieuws dat de lieve knuffelbeer Cezar (voorheen Limon-Miskin) plotseling is overleden. Nadat hij ’s ochtends nog lekker gewandeld en gegeten had. Toen hij blij naar zijn baasje wilde toelopen, kreeg hij een hartaanval en is hij overleden. Het is vreselijk en zo oneerlijk om hem zo te moeten verliezen.Wat waren wij blij toen hij zijn paradijs had gevonden. Hij was dikke maatjes met zijn baasjes. Ze zijn ontroostbaar en missen hem heel erg. Cezar was een speciale, geweldige, leuke en lieve hond. Gelukkig heeft nog volop kunnen genieten van mooie jaren en werd overladen met liefde en knuffels.
Wij en Bilge wensen zijn baasjes heel veel sterkte met het grote verlies en gemis van Cezar.  Ze hebben hem alles gegeven wat hij zo hard nodig had en daar zijn we ze heel erg dankbaar voor. 
 
R.I.P lieve kanjer! Je bent veel te vroeg gegaan. We zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten.
 

 
2 december 2019
We kregen het trieste bericht dat Xanax is overleden. Hij was pas 4 jaar oud. Xanax was gedumpt in de bossen en is toen gevonden naast de snelweg met een gebroken heup. Hij was daaraan geopereerd en hij werd behandeld voor verkalking, vandaar dat hij nog niet op de adoptielijst vermeld stond.
Zijn bloedtesten waren goed, maar hij sloot zichzelf af, hij at niet meer. Hij was verdrietig en depressief en hij wilde niet meer verder leven. Xanax was een mooie Duitse Herder met een zachtaardig karakter. Dit nieuws komt weer hard aan, want hij verdiende het om een goed leven te hebben en niet te worden afgedankt als een stukje vuil.
 
R.I.P. lieve Xanax, Op weg naar een plek vol licht en liefde. We zullen je nooit vergeten.

           
 
26 november 2019
We kregen het trieste bericht dat Beer (voorheen Mr. Mo) thuis is ingeslapen als gevolg van botkanker. Beer is in april 2011 geadopteerd door een geweldige baas. Hij kwam uit het asiel in Göcek en was één van de eerste honden die we met succes geplaatst hebben. Beer was een super lieve hond en hij heeft fantastische, gelukkige jaren gehad. 
Hij en zijn baasje waren hele dikke maatjes. Ze heeft hem alles gegeven wat hij zo nodig had. De liefde tussen hun was groot en ze mist hem ook ontzettend.
Wij wensen haar heel veel sterkte met dit grote verlies!  
 
R.I.P lieve Beer, we zullen je nooit vergeten!
 


 
17 november 2019
We kregen het trieste bericht dat Buddy van ouderdom is overleden. Buddy was een geweldige, lieve hond. Hij werd geadopteerd door een geweldige familie, die zag hoe speciaal Buddy was, ook al was hij al iets ouder. Oh, wat waren wij blij dat hij eindelijk het asiel kon verlaten, waar hij al vele jaren zat. Hij was zo gelukkig, dankzij de liefde, knuffels en goede zorgen van zijn lieve baasjes. Buddy heeft nog fantastische jaren in vrijheid gehad bij zijn baasjes en hondenvriendinnetje Missy. Lieve vrienden, wij zijn jullie voor altijd dankbaar voor alles wat jullie voor de lieve Buddy gedaan hebben.
Lieve vrienden, heel veel sterkte, we weten dat jullie hem ontzettend missen!  
 
R.I.P. lieve Buddy! We zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten.
 
  
16 november 2019
We kregen het trieste bericht dat Kuzey is ingeslapen. Ze had ineens een agressieve tumor en binnen een aantal dagen was ze er niet meer. Waarom moest haar dit nu overkomen, zo oneerlijk, zoveel pijn en verdriet! Kuzey was een lieverd en prachtige hond. Ze leefde al heel haar leven in asiel en op een dag kwam haar droom uit. Ze werd geadopteerd door een geweldige familie, die haar een mooi leven hebben gegeven. Op de hondentraining zeiden ze dat Kuzey een hulphond was voor andere honden. Zo mooi om te horen! We zijn ontzettend blij, dat Kuzey nog geweldige en gelukkige jaren in vrijheid heeft gehad bij haar baasjes en hondenvriendje Duman.
Lieve vrienden, jullie hebben zoveel betekend voor de lieve Kuzy, dank jullie wel!Heel veel sterkte, we weten dat jullie en Duman haar ontzettend missen.  
 
R.I.P. lieve Kuzey! We zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten.
 


3 oktober 2019
Lieve Kiraz, we zijn ontzettend aangeslagen en verdrietig om te horen dat jij verleden week naar de dierenhemel bent gegaan. Jij was een lieve makkelijke hond die niet werd gezien. Jij verdiende het niet om bijna je hele leven door te brengen in het asiel en dat jij niet hebt kunnen genieten van een zachte mand, liefde, knuffels en de juiste zorg. Je bent zo speciaal voor ons en je hebt geen kans gehad in dit leven en dat doet ons heel veel pijn.
 
R.I.P. lieve Kiraz, we zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten.
 
 
2 oktober 2019
We zijn ontzettend aangeslagen door het trieste nieuws dat Dirk is overleden. We hadden een tijd terug de perfecte plek voor hem gevonden. Hij deed het zo goed, was vriendjes met de andere honden, was vrij en gelukkig. Helaas werd hij ziek. Zijn baasje en de dierenarts hebben alles gedaan om hem weer beter te maken, maar het is niet gelukt. Hij is thuis ingeslapen. Zijn baasje en de andere honden zijn zeer verdrietig.  Het is zo triest en oneerlijk!
 
R.I.P. Lieve Dirk, we zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten.
 

 
26 september 2019
Lieve Zimba, het was je niet gegund om een mooi leven te krijgen, want je bent verleden week  je naar je plekje gegaan in de dierenhemel. We zijn diep geschokt en verdrietig, want jij bent de zoveelste lieverd die niet heeft kunnen genieten van de goede zorg, liefde en aandacht. Je had het zo verdiend en je was het waard.
 
R.I.P. Lieve Zimba, we zullen je nooit vergeten en je leeft voort in onze harten.
 
 
 
30 juli 2019
We kregen het trieste nieuws dat Moos vredig is ingeslapen. Het ging zo ontzettend goed met hem, maar bij het rennen in de bossen, sloeg het noodlot toe. Hij kon plots niet meer lopen en later bleek dat zijn kniebanden in beide achterpoten afgescheurd waren en zijn meniscus in beide knieën gescheurd was. Verder onderzoek bij de dierenarts wees uit dat ook zijn voorpoten, waarschijnlijk zijn hele bouw, niet in orde waren. Moos opereren (2 hele zware operaties) zou er waarschijnlijk toe leiden dat hij met zo veel trauma’s geconfronteerd zou worden, dat de Moos van nu niet meer terug zou keren. Zijn familie heeft in overleg  met de da de moeilijke beslissing moeten nemen om hem in te laten slapen, zodat hij rust kreeg. Moos was hun alles! Ze missen hem vreselijk en het verdriet is groot. We wensen zijn baasjes veel sterkte met dit grote verlies. 

Rust in vrede, lieve Moos, waarom moest dit uitgerekend jou nu overkomen! Wij en je vrienden in Istanbul zullen je nooit vergeten.
 

 
30 juli 2019
Lieve Gulay, we hebben herhaaldelijk een oproep voor je gedaan om voor jou een huisje te vinden, maar helaas heeft niemand gezien wat een probleemloos hondje je was. Nu hoeft het niet meer want je bent eergisteren na een hartaanval naar de dierenhemel gegaan. We zijn diep geschokt dat je er niet meer bent, je bent pas 5 jaar oud geworden en je had zoveel meer verdiend. Jouw vrienden in Istanbul schreven dit over jou: " We are all very very sorry for her. She was a very special dog. She was very loving, cute and intelligent. Oh I am really speachless"
 
R.I.P. Lieve Gulay, we zullen je nooit vergeten.
 
 
 
 
24 juli 2019
Lieve Baum, je zat bijna je hele leven in het asiel. Niemand wilde je redden, niemand heeft gezien wat een mooie zachtaardige hond je was. Nu hoeft het niet meer want je bent gisteren naar de dierenhemel gegaan. We hebben wederom gefaald om jou een nieuwe start te geven. Het doet pijn en we zijn ontzettend verdrietig want je was zo speciaal voor ons. Je hebt onze harten veroverd. Je verdiende zoveel meer!
R.I.P. Lieve Baum we zullen je nooit vergeten.
 
 
 
 
3 mei 2019
Opnieuw zijn wij geschokt en erg verdrietig door het trieste bericht dat de mooie Duster is overleden. Ze is gevonden met meerdere bijtwonden op haar lichaam, doordat ze is aangevallen door andere honden. Wat moet ze geleden hebben en een pijn gehad hebben!!!
Duster was een lief, schattig klein hondje, die het juist zo verdiende om een beter leven te krijgen en dan wordt ze doodgebeten.
Het asiel wordt drukker en drukker, de ruimte voor de honden wordt daardoor steeds meer beperkt en teveel honden zitten nu te dicht op elkaar, en dan is dit het resultaat. 
 
R.I.P. Lieve Duster, je was nog zo jong, we hadden zo gehoopt dat je snel geadopteerd zou worden. Het spijt ons heel erg dat dit niet gelukt is, dan had je nu nog geleefd en kunnen genieten van een mooi leven!

"your spirit has found its path towards the light of your ancestors" 

 
1 mei 2019
We zijn heel erg verdrietig, omdat de mooie Prety vannacht is overleden, zielsalleen in zijn partiton in het asiel. Hij stond al een aantal jaren op onze adoptielijst.Prety was een geweldige lieve hond, een echte mensenhond. Hij genoot als hij een beetje aandacht en knuffels kreeg. Het is ontzettend triest dat hij zijn hele leven in het asiel heeft moeten leven. Hij wilde zo graag geliefd worden, maar niemand wilde hem redden en nu is het te laat. We hebben gefaald om voor hem een liefdevol thuis te vinden en dat breekt ons hart.
 
Lieve Prety, rust zacht lieverd, het spijt ons dat we je niet konden geven, wat je zo graag wilde; een eigen warm plek bij lieve mensen. We zullen je nooit vergeten!
"your spirit has found it's path towards the light of your ancestors" 
 

 
18 maart 2019
We kregen gisteren het vreselijke nieuws dat Temel is overleden, waarschijnlijk aan een maagtorsie. We zijn kapot van dit nieuws, zeker ook omdat hij eindelijk een huisje had gevonden in Amerika, waar hij geliefd en gewenst zou zijn geweest, wat hij nooit gekend heeft.
 
R.I.P. Lieve Temel, je blijft in onze harten voortleven.
"your spirit has found it's path towards the light of your ancestors"
 
 
 
19 januari 2019
We kregen vandaag het trieste nieuws dat Mecnun overleden is. Mecnun was 1 van de hondjes (het bruin/witte hondje) in het pension. Hij had bloed in zijn ontlasting en wilde niet meer eten en kon ook niet meer opstaan. Het is allemaal heel erg snel gegaan. Het is een schrale troost dat hij niet in de shelter gevonden is in de sneeuw en/of modder, maar dat hij de laatste weken van zijn leventje in een huiselijke omgeving heeft doorgebracht met de juiste zorg en aandacht. Hij is niet alleen gestorven. 
 
Wij voelen ons erg verdrietig, het was een schat van een hond, helaas is de kans op een goed leven hem ontnomen.
 
Wij willen de mensen bedanken die gedoneerd hebben voor zijn verblijf in het pension en onze speciale dank gaat uit naar Aysen en Bilge die hem belangrijk gemaakt hebben, zodat hij eindelijk een stem heeft gekregen.
 
RIP lieve Mecnun, je leeft in onze harten voort.
 
 
 
 
11 augustus 2018
Vandaag kregen we het trieste bericht dat de lieve Missy er niet meer is. Haar baasjes hebben haar gisteren laten inslapen. We wisten al dat het niet lang meer zou duren, want Missy was al op leeftijd en het kaarsje ging langzaam uit. Ze is rustig en vredig ingeslapen. Ze was een heerlijke, rustige lieve hond. We zijn haar baasjes voor altijd dankbaar dat ze zagen hoe speciaal Missy was en dat ze besloten hadden haar te adopteren, ook al was ze al iets ouder. Missy kon eindelijk het bosasiel in Istanbul verlaten, waar ze al jaren zat. Ze werd een gelukkige hond, dankzij de liefde, knuffels en goede zorgen van haar lieve baasjes en ze had de beste tijd van haar leven.
Ze hebben haar, ook samen met Buddy, nog fantastische jaren gegeven. 
Lieve vrienden, dank jullie wel voor alles wat jullie voor Missy gedaan hebben! Jullie en Buddy zullen haar heel erg missen!

Rust zacht, lieverd! We zullen je nooit vergeten en je zit voor altijd in ons hart. 
 
Afbeelding invoegen
 
6 april 2018
We kregen het trieste nieuws, dat de mooie en super lieve Lara is overleden. Lara was speciaal en had het geluk dat ze door een geweldig baasje geadopteerd werd,  ook al was ze al iets ouder. Ze kwam in een paradijs terecht en werd al snel dikke maatjes met Eva, haar hondenvriendinnetje. Ze heeft 4,5 jaar volop kunnen genieten van een fantastisch leven. Door de liefde, knuffels en goede zorg, is Lara opgebloeid tot een prachtige Golden Retriever. Ze laat een grote leegte achter en haar baasje en Eva missen haar. We willen haar baasje heel hartelijk bedanken voor alles wat ze voor Lara gedaan heeft.
 
Rust zacht, lieve Lara! We zullen je nooit vergeten. Je was, zoals je baasje ons vertelde, een juweel!
 
Afbeelding invoegen

1 januari 2017
Helaas hebben we Ruffles van de adoptielijst moeten halen. Ruffles is op een morgen dood aangetroffen in een hok. Ruffles heeft nooit het geluk gekend om geliefd en gewenst te zijn. Onze harten huilen om deze lieverd, die geen kans heeft gekregen op zijn eigen warme mand. Woorden schieten ons te kort.
 
R.I.P. lieve Ruffles
Afbeelding invoegen

20 oktober 2016
We kregen het trieste bericht dat Ziva rustig is ingeslapen. Ziva was één van de eerste honden die we gered en geplaatst hebben. 
Ze kwam uit Turkije en was gered door een dierenvriend. Ziva was mishandeld en beschoten met hagel. Toen Ziva hier in NL was, is haar baasje naar de da gegaan en op een echo zag ze allemaal hagelkorreltjes in haar lijfje zitten. Walgelijk, wat een monsters!!
Ziva woonde een staat achter ons en haar baasje kennen we al jaren. We kwamen elkaar regelmatig tegen tijdens het wandelen. Ziva was gek op het strand. Ze was een heerlijk, fantastisch, super lief en makkelijk hondje. Ze is 13 jaar geworden en heeft 6 jaar een geweldig en gelukkig leven gehad bij haar baasje. Ze hoorden gewoon bij elkaar! Haar baasje is er kapot van en mist haar enorm. We willen haar hartelijk bedanken voor alles wat ze voor Ziva heeft gedaan. Wij zullen haar ook erg missen! Lieve Ziva, rust zacht!
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
11 september 2016
We hebben triest nieuws gekregen dat Bailey (voorheen Beyaz) er niet meer is. Bailey kwam uit een asiel in Marmaris. Hij was te dik en had een hart probleem. Jolanda en Shaun hebben hem in de opvang genomen en heel goed voor hem gezorgd. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor.  Bailey was een geweldige lieve en grappige hond. Hij heeft gelukkig nog een aantal mooie jaren gehad. Ons clowntje is er niet meer. R.I.P. lieve Bailey, we zullen je ontzettend missen.

Lieve Bailey, 

Bedankt voor de 4 lieve, grappige en fijne jaren. Je was een lief en vrolijk maatje, altijd goed gehumeurd, ondanks je lichamelijke gebreken.

We zijn blij dat je de afgelopen jaren in ons huis hebt gewoond en zullen je natuurlijk missen, maar de lieve herinneringen kan niemand ons afnemen! 

Verder willen we ACP bedanken voor alle goede zorgen en ondersteuning (zowel financieel als in natura) die Bailey zo nodig had, zonder jullie was het ons niet gelukt. En natuurlijk Simone, die vaak met lekkere hapjes, extra'tjes en medicijnen heeft geholpen. Ook extra donaties voor Bailey waren van harte welkom, ook daarvoor bedankt namens hem.

Jullie zijn allemaal TOP geweest en hebben gezorgd dat het oude mannetje nog 4 fijne jaren heeft gehad.

xxx Shaun, Jolanda, Skye, Doortje en Jackie

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

2 oktober 2015
We kregen triest nieuws dat oudje Odie vredig is ingeslapen. Hij was al oud en had gezondheidsproblemen. Nu heeft hij rust. Zijn baasje is er kapot van, ze heeft Odie nog bijna 2 jaar gehad. Zij was toen zijn reddende engel, ondanks dat hij al oud was, heeft ze hem toch de kans gegeven op een beter leven en hij heeft nog kunnen genieten van de wandelingen, liefde en goede zorg.  We wensen haar heel veel sterkte en kracht toe met dit enorme verlies, en we zijn haar ontzettend dankbaar voor haar goede zorgen die ze Odie heeft gegeven. Rust zacht lieve Odie.

Afbeelding invoegen                        Afbeelding invoegen

17 juni 2015
Afgelopen zaterdag kregen we het trieste bericht, dat de lieve Jack (voorheen Chance) er niet meer is. Het ging zo goed met hem, maar hij kreeg een darmperforatie en daar is niets tegen te doen. Met heel veel verdriet hebben zijn baasjes hem in moeten laten slapen.
Jack was heel erg speciaal voor ons. Hij zat al jaren in het asiel. We konden aan hem zien dat hij weg zat te kwijnen en in zijn oogjes konden we lezen dat het alle hoop op een gelukkig leven allang had opgegeven. Het brak ons hart hem zo te zien.
Maar toen gebeurde er een wonder! We kregen een bericht van Ilka en Kristof dat zij hem graag wilden adopteren. Wat waren wij blij met dit goede nieuws. Eindelijk zou zijn leven gaan veranderen. Toen hij aankwam op Schiphol was hij een triest en zielig hondje, maar dat veranderde al snel toen hij bij zijn reddende engelen en zijn hondenvriendjes woonde. Het was zo geweldig om te zien op de foto's en filmpjes dat Jack zo gelukkig was. Hij was weer een energieke, speelse, ondeugende hond geworden. 

Ilka en Kristof hebben hem de mooiste jaren van zijn leven gegeven. We zijn erg blij dat, door Jack, Ilka en Kristof op ons pad zijn gekomen.
En we zijn ze voor altijd erg dankbaar wat ze voor Jack gedaan hebben.
 
Het nieuws dat Jack is overleden komt hard aan. Daarnaast zijn we ook dankbaar dat hij nog zo heeft kunnen genieten. Het was hem zo gegund. Het doet ons verdriet dat hij er niet langer van heeft mogen genieten.
 
Zijn baasjes missen hem ontzettend, hij was hun beste vriend!
 
Wij wensen hen heel veel sterkte met het grote verlies van deze kanjer!
 
Lieve Jack, rust zacht! Je was een wereldhond, we missen je en zullen je nooit vergeten!
 
Afbeelding invoegen
 

16 mei 2015
Gisteren kregen we het trieste bericht dat Fleurtje is ingeslapen! Matty en wij zijn er allemaal kapot van verdrietig. We hebben de afgelopen tijd heel hecht contact gehad met Matty en we wisten dat Fleur ziek was, een leverprobleem. Ze heeft veel testen en onderzoeken gehad, maar ondanks deze onderzoeken en medicatie, goede en slechte dagen, bleef Fleur moe en had veel pijn. Matty kon het niet langer meer aanzien dat haar maatje veel pijn had en heeft de moeilijke beslissing genomen om haar in te laten slapen. Fleur was een heerlijk lief hondje, nog zo jong, pas 2 jaartjes, en ze had oud moeten worden bij Matty en Belle, maar helaas mocht het niet zo zijn. Fleur heeft een vreselijk verleden gehad. We waren dan ook super blij dat ze het perfecte baasje gevonden had. Gelukkig heeft ze nog ruim 6 maanden een fantastisch leven gehad en ze is een gelukkig hondje geworden, door veel liefde, aandacht, knuffels en goede zorg die ze van Matty kreeg. Matty was dol op haar en het gemis is dan ook ontzettend groot.
 
Lieve Matty, we wensen je heel veel sterkte met dit grote verlies! Fleur blijft voor altijd in je hart! En dank je wel voor de goede zorgen voor Fleur.
Lieve Fleur, rust zacht! We missen je en we zullen je nooit vergeten.
 
Afbeelding invoegen
 
26 maart 2015
Wij zijn zeer aangeslagen door het bericht dat we vanochtend ontvangen hebben vanuit het bosasiel. Gahan is over het hek gesprongen naar een ander gedeelte en is door de honden die daar zitten gedood. Hij is vanochtend zo gevonden. We zijn innig triest daar Gahan een hele lieve en levendige hond was. Hij heeft geen liefde en aandacht gekend, ook zijn eigen mandje liet op zich wachten. Dat hij op deze manier aan zijn einde is gekomen raakt onze ziel. Gahan was voor ons heel speciaal en wij zullen hem nooit vergeten. Rust zacht lieve Gahan, het leven is voor jou zo oneerlijk geweest.   
 
 
 

7  juni 2014
Op 3 juni 2014 kregen we schokkend nieuws van Robert. Zijn Tanja is overleden. Het begon met een abces bij het oog. Waarschijnlijk heeft het gedrukt op de hersenen waardoor ze verlamd raakte in haar achterlijf. Helaas hielpen de medicatie niet  omdat haar gestel nog erg zwak was. Toen kreeg ze er ook nog een longontsteking bovenop. Helaas heeft Tanja maar een paar maanden bij Robert kunnen zijn, maar in deze maanden heeft ze heel veel liefde gekregen. Tanja was een maatje voor het leven. Wij wensen Robert, Diana en Megan heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.
R.I.P. lieve Tanja.

 
14 december 2013
We kregen afgelopen donderdag een verdrietig bericht van Birgit dat zij afscheid heeft moeten nemen van haar kanjer Basje!! We konden het niet geloven! Basje voelde zich niet goed en bleef overgeven. De dierenart had een tumor in zijn buik ondekt die niet meer te opereren was. De tumor zat vergroeid met de maaguitgang en daardoor kon het voer niet van de maag naar de darmen. 
Birgit heeft ter plekke de moeilijke beslissing moeten nemen om Basje te laten gaan. Birgit is er kapot van en ze vindt het zo erg dat dat ze hem nu al moet missen. Haar hart is gebroken! Eerst Millie (in september) en nu Basje. Basje was een geweldige hond! Birgit heeft in augustus Millie en Basje gered! Ze kwamen in een verwaarloosde en trieste toestand bij haar. Maar Millie en Basje veranderden snel door de vele liefde en knuffels van Birgit. Basje heeft met volle teugen genoten en hij was heel erg happy en dat was zo mooi om te zien. Het is zo wreed dat, net zoals Millie, het maar zo kort heeft mogen duren. 
Birgit had ze nog vele jaren bij zich willen houden.
Lieve Birgit, we wensen je heel veel sterkte met dit grote verlies! Hou je taai!
Rust zacht, lieve Basje! We hebben veel verdriet en we zullen je nooit vergeten!! Birgit en wij troosten ons met de gedachte dat jij en Millie nu weer samen zijn!!

 
9 december 2013
Vandaag kregen we heel erg triest nieuws. Ze hebben Pepper moeten laten inslapen. Hij kampte met zware huidproblemen en hij had een been die niet goed functioneerde. Het ging wel iets beter met Pepper, maar de kans was groot dat zijn huidproblemen weer terug zouden komen. Zijn leventje was te zwaar. We zijn innig verdrietig over Pepper, we hadden hem een hele andere toekomst gegund. Helaas heeft het niet zo mogen zijn.
R.I.P. Lieve Pepper, nu heb je geen pijn meer.  
 
 

 
12 november 2013
We kregen vandaag afschuwelijk en triest nieuws! Hadden we gisteren een goede en liefdevolle plek voor Chapuller gevonden, hoorden we vandaag dat deze zachtaardige en lieve kanjer is overleden!!!!!  Wat is er gebeurd: Mensen in Izmir wilde Chapuller adopteren, maar Aylin wilde dolgraag dat hij een goede plek zou krijgen in Nederland. Hij was tenslotte al geadopteerd geweest en na 3 dagen weer gedumpt en naar het pension teruggebracht. Een vrijwilliger zou Chapuller en nog meer dieren wegbrengen. Aylin had gezegd dat hij niet mee mocht, omdat ze hoopte dat wij een huisje voor hem zouden vinden. De mensen van het pension wilden niet wachten, hebben niet geluisterd en hebben Chapuller toch meegegeven. Op de weg heeft de chauffeur een ernstig ongeluk gehad, één hond was op slag dood, een kat heeft kunnen vluchten en is vermist en de andere dieren, waaronder Chapuller waren ernstig gewond. Ze hebben de dieren naar een kliniek gebracht, waar Chapuller na 48 uur is overleden aan een embolie. We zijn allemaal vreselijk kapot, overstuur en verdrietig van dit nieuws. Hadden we voor hem maar eerder een goed huisje kunnen vinden en als de mensen van het pension hadden geluisterd, had deze lieverd nu nog geleefd. Zo vreselijk triest!!!! Aylin en Sylvia (die Chapuller gered heeft) en wij zijn ook ontzettend kwaad op de mensen van het pension. Sylvia heeft nog een hondje Honey (staat ook op onze site) in hetzelfde pension zitten. Ze gaat haar a.s. vrijdag gelijk ophalen, want met deze mensen wil ze nooit meer iets te maken hebben. We hopen voor Honey snel een plek te vinden!  
 
Dit is voor ons een zwarte dag! Chapuller was zo zachtaardig en lief. Hij is maar ongeveer 7 maandjes geworden en vanaf de dag dat hij geboren is, heeft dit ventje geen geluk gekend, maar daar zou verandering in komen, omdat wij een fijne plek voor hem hadden gevonden. We kunnen nog steeds niet geloven dat hij er niet meer is. Lieve Chapuller, rust zacht en we zullen je nooit vergeten!!!! Je had zoveel beter verdiend!
 
  

 
25 september 2013
Het is vandaag een zwarte dag! Met veel pijn en verdriet moeten we jullie vertellen dat Millie niet lang van haar mooie nieuwe leventje heeft kunnen genieten. Birgit heeft haar namelijk vanochtend in moeten laten slapen. Een week geleden werd Millie plotseling ernstig ziek. Na diverse grondige onderzoeken bij de dierenarts bleek dat haar nieren niet meer goed werkten. Birgit heeft haar een paar keer naar de dierenarts gebracht voor behandelingen met medicijnen om haar nieren weer op gang te krijgen, maar helaas is dat niet gelukt. Millie at en dronk niet meer. Ze kon niet meer. Birgit wilde haar niet laten lijden en heeft de moeilijke beslissing genomen om haar te laten gaan. Millie is vredig ingeslapen. We hebben de afgelopen dagen nauw contact gehad met Birgit over Millie. Millie had nog zoveel mooie jaren bij Birgit moeten hebben en het is ongelofelijk wreed dat het haar niet gegund was. Birgit en wij zijn kapot van het grote verlies van deze kanjer. Birgit en Bas zijn hun vriendinnetje kwijt. Millie had haar geluk gevonden bij Birgit. Wij zijn blij dat Birgit haar nog veel liefde en knuffels heeft kunnen geven, ook al was het veel te kort. Ze zal heel erg gemist worden en we zullen haar nooit vergeten! Wij willen Birgit heel erg bedanken voor haar goede en liefdevolle zorgen voor Millie en we wensen haar en Bas heel veel sterkte en kracht om dit verlies te verwerken! Liefs, Raymond, Petra, Sandra en Iva
 
 
 Rust zacht lieve Millie! 
 

 
 
1 augustus 2013
Vandaag is het een zwarte dag! We kregen van Bilge vreselijk triest nieuws! Alle lieve puppies zijn overleden aan distemper (hondenziekte). Bilge en wij zijn heel erg geschrokken en verdrietig. Er waren al puppies overleden ondanks de goede zorgen (vaccinaties, medicijnen) van Murat, de dierenarts. Voor slechts 4 van hen, hadden we de goede hoop dat ze het zouden redden, maar helaas kregen zij toch ook de symptonen van distemper en Murat heeft de moeilijke beslissing genomen om ze in te slapen. De enige troost is dat ze niet geleden hebben en dat ze niet alleen en eenzaam zijn gestorven. We zijn er kapot van, kunnen het nog niet geloven dat ze er niet meer zijn. We hadden deze schattige puppies een mooi en gelukkig leven gegund, helaas mocht het niet zo zijn!
 
 
 

 
20 februari 2013
We hebben samen met de opvang een moeilijke beslissing moeten nemen. Gisteren is Ziva uit het asiel Marmaris ingeslapen. De medicatie voor haar gezondsproblemen hielpen niet meer. We zijn heel erg verdrietig en we zullen je missen lieve Ziva, je was een speciaaltje en een kanjer. Je bent nu in een betere wereld. Je hebt gelukkig nog wel liefde en aandacht gekend.
 
R.I.P lieve Ziva

 
            
 
  

 
7 augustus 2012
Vandaag is een zwarte dag! Onze vriendin Brigitte heeft met veel pijn en verdriet haar maatje en vriendinnetje Emma in moet laten slapen. Emma voelde zich al een tijdje niet lekker. Vandaag weer bij de dierenarts geweest en ze heeft een bloedonderzoek gehad. Daaruit bleek dat de nieren van Emma nog maar voor 25% werkte. Emma uit Marmaris was een hele speciale hond! We zijn blij dat ze nog 3,5 maand een geweldig mooi leven heeft gehad bij Brigitte en hondenvriendje Kai. Emma had haar plekje gevonden en ze heeft ervan genoten. Ze heeft zoveel liefde en aandacht gekregen. Emma had meer verdiend, oud worden bij Brigitte en Kai, dat was het plan. Het heeft helaas niet zo mogen zijn. We zijn allemaal kapot van dit trieste nieuws. We wensen Brigitte en Kai veel sterkte en kracht toe dit verlies te verwerken! 
Lieve Emma, helaas moest je op jonge leeftijd ons al verlaten. Je was een kanjer en we zullen je nooit vergeten!!!


 
 
 
 
12 april 2011 
We kregen we het trieste bericht uit Turkije dat Dede is ingeslapen. Hij had heel veel pijn en nu heeft hij eindelijk rust.
 
Dede heeft geen geluk gekend is zijn leventje.
Hij heeft waarschijnlijk zijn leven lang aan de ketting gelegen, uiteindelijk gedumpt in een kooi bij het asiel waar ze hem er niet makkelijk uit konden halen, vanwege zijn lange nagels.
 
Dede was oud en moe. We hadden hem nog een kans willen geven op een beetje geluk.
  
 
RUST ZACHT LIEVE DEDE
 

 
 
februari 2011
 
Wij kregen vandaag het slechte nieuws van Nancy dat LANA vanochtend dood gevonden is door haar opvanggezin in Servie.
Volgens de dierenarts is haar hartje gewoon gestopt met kloppen.
 
Dit is echt zo triest -  LANA zou binnenkort naar haar eigen huisje in Frankrijk vertrekken.
 
RUST ZACHT LIEVE MEID