DRINGENDE OPROEP VOOR DONATIES!

 
 
Doneer nu: €

Lage Turkse lira:
Doordat de Turkse Lira zo laag staat t.o.v. de euro en de dollar, rijzen de prijzen van vliegtickets de pan uit en stijgen de kosten van de bloedtesten en de cargokosten voor de honden ook enorm.Dat slaat gaten in het toch al bescheiden budget van het bosasiel en vergt ook veel van ons budget. Ook moeten wij zelf hoge kosten voor de legale vluchten betalen. Het gaat hier om de kosten voor het inschakelen van de expediteur, het transport van de honden naar en het verblijf van de honden in het Schiphol Animal Centre, de keuring van de honden door de NVWA en de douane. Alles bij elkaar worden de kosten bij lange na niet gedekt door de adoptiegelden die wij ontvangen. 
 
Vlooien, teken en andere parasieten in het bosasiel:
Ieder jaar in de zomer wordt het asiel in Istanbul, door de grote warmte, geteisterd door vlooien, teken en andere parasieten.  De parasieten zijn moeilijk onder controle te krijgen, omdat de geijkte middelen tegen vlooien, teken en andere parasieten nauwelijks meer werken bij de hondjes. Zij hebben vreselijke jeuk, waardoor ook wonden ontstaan en infecties. Betere, vaak duurdere medicijnen zijn nodig. 
 
Partner van Bol.com:
Ook een leuke manier om de honden in het bosasiel te steunen, is een bestelling te doen bij Bol.com via onze website (zie de button onderaan op de pagina.
Van iedere bestelling krijgen wij een commissie uitbetaald. Dus denk alsjeblieft aan ons als je iets gaat bestellen bij Bol.com.
 
Meer honden in het asiel:
Ook is het aantal honden in het bosasiel toegenomen. De mensen die het asiel hebben overgenomen doen vreselijk hun best maar raken overspoeld door de vele honden die door mensen worden gebracht. Ook worden door hen in de afgelegen bossen veel honden gevonden, die daar zijn gedumpt en daar verblijven zonder voedsel en water, vaak helemaal alleen en doodsbang, Deze hondjes nemen zij mee naar het bosasiel. 
 
Dit zorgt er helaas voor dat er soms niet genoeg geld is voor de medische verzorging van de hondjes. 
 
De honden mogen van dit alles niet de dupe worden, want zij willen zo graag bij lieve mensen thuis horen, waar ze de liefde knuffels en goede zorg krijgen, waar ze zo naar hunkeren.
 
Wat meer financiƫle armslag zou erg welkom zijn.
 
Helpen jullie mee!? Alle kleine beetjes helpen!
Je kunt nu eenvoudig een donatie doen via de doneerknop op onze site. Je hoeft alleen maar een bedrag zonder komma en nullen, bv 10, 15, 25, etc in te vullen, klik daarna op doneer en kies daarna je bank.
Of je kunt een donatie overmaken op onze rekeningnummer: NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects te Den Haag, ovv donatie asiel.
 
Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun!