25 februari 2024
Beschermengelen
@gokturk_haysevder heeft niet alleen de vele verlaten honden van het bosasiel gered en onder haar zorg staan….. 
 
Zij voeren ook dagelijks honderden verlaten / gedumpte honden in de omliggende buitengebieden en in de dorpen. Samen met de honden in het bosasiel danken op dit moment honderden honden hun leven aan hen. 
 
De honden in het bosasiel zijn meestal aan de rand van de bossen of bij de snelweg gevonden. Honden die om verschillende redenen niet in een zwerfbestaan zouden kunnen overleven. En daarom naar het bosasiel zijn gebracht. 
Ze wachten op adoptie…. 
 
Als je ons vraagt bestaan er beschermengelen?Ja die bestaan! 
 
Dit is het trieste leven van honden, die gedumpt zijn in de bossen. Zij hebben helemaal niets en zijn afhankelijk van goedwillende mensen en donaties. Blijf daarom doneren, zodat deze honden en de honden in het bosasiel nog te eten kunnen krijgen.Via de site kan je makkelijk de doneerknop /PayPal gebruiken of maak een bijdrage over naar Banknummer: NL31INGB0006508453ten name van Stichting Animal Care Projects o.v.v. eten voor de honden
 
 
16 februari 2024
Fork is eergisteren aangekomen in de opvang in Nederland. Ze verblijft in Thorn/Limburg. We laten haar nu eerst bijkomen van alle spannende reiservaringen/indrukken en wennen aan haar nieuwe leventje.

Fork werd jaren geleden gewond gevonden aan de bosrand. Ze was gedumpt en werd aangevallen door de andere honden in dat gebied.
Ze werd behandeld en aansluitend naar het bosasiel @gokturk_haysevder gebracht.
We zijn enorm blij en dankbaar dat de opvang haar nu deze kans heeft willen geven en we gaan ons uiterste best doen om een liefdevol en forever home voor haar te vinden.
 
            
 
15 februari 2024 
Wij kregen het trieste nieuws, dat de mooie Ceylan (voorheen Paku) is overleden. Ceylan zat al heel lang in het asiel. Doordat ze een huidprobleem had, was de kans klein, dat ze ooit geadopteerd zou worden. Maar daar kwam gelukkig verandering in, want ze werd door geweldige dierenvrienden geadopteerd. Ze hebben haar in hun armen gesloten en hebben haar alles gegeven wat ze nodig had. Ceylan kreeg de liefde en knuffels waar ze zo naar verlangde. Haar baasjes hebben haar een mooi leven gegeven en ze was gelukkig.
Ceylan was een super lieve hond, een clown met gekke capriolen. Haar baasjes missen haar heel erg. Het verlies, gemis doet pijn.
Wij zijn erg dankbaar, dat Ceylan gered werd en een warm thuis had gevonden. 
 
Wij wensen haar baasjes veel sterkte toe met het grote verlies van kanjer Ceylan.  
 
Rust zacht, lieve Ceylan, we zullen je nooit vergeten, je hebt een plek in onze harten. 
 
 

11 februari 2024
Wij hebben super goed nieuws voor de prachtige Bunny. Ze is geadopteerd door haar opvang familie. Ze wilden haar niet meer kwijt. Bunny is een lieverd, een echte knuffelbeer. Ze is daar heel gelukkig en kan het goed vinden met de andere hondjes in de roedel. Wij zijn heel erg blij met dit goede nieuws en dat ze nu een mooi liefdevol leven heeft gekregen. Ze heeft haar perfecte match gevonden.
 

 
30 januari 2024
UPDATE HONDENHOKKEN
De hondenhokken zijn geleverd en worden nu en de komende dagen in elkaar gezet en over de partitions verdeeld.
Kijk echt het hele filmpje om te zien hoe geweldig de honden de nieuwe hokken vinden. Ze willen er allemaal tegelijk in!

Namens alle honden, onze vrienden van het bosasiel gokturk_haysevder en ons, nogmaals onze hartelijke dank aan allen die hier aan bijgedragen hebben.

Nog wat technische informatie…. Er is gekozen voor kunststof hokken. Deze hokken zijn beter bestand tegen de zware weersomstandigheden dan hout en zijn bovendien onderhoudsarm. Er staan er al meer en ze voldoen erg goed. Van dit materiaal konden er zelfs 25 grote hokken worden gekocht en 10 kleinere.
 
                               
                      
 
21 januari 204 
Wij hebben het trieste bericht ontvangen, dat het baasje van Fruka haar heeft moeten laten inslapen. Ze heeft jarenlang in het asiel gezeten. Er was niemand, die zag wat een geweldige hond zij was. Maar toen, op een mooie dag, ging toch de zon schijnen voor Fruka en werd zij geadopteerd. Ze was een lieve, prachtige hond. Haar baasje heeft gezegd, dat Fruka de allerliefste hond van de wereld was met wie zij een hele hechte vertrouwensband had. Zij en Biggy, het maatje van Fruka, missen haar ontzettend en het verdriet is groot. 
 
Wij zijn erg dankbaar, dat Fruka een warm thuis heeft gehad en mooie, gelukkige jaren in vrijheid.
Wij wensen haar baasje en Biggy veel sterkte toe met het grote verlies en gemis van deze kanjer. 
 
Rust zacht, lieve Fruka, we zullen je nooit vergeten, je hebt een plek in onze harten. 
 
 
   
15 januari 2024
We kregen het bericht dat Keysi geadopteerd is in Turkije. Nu maar hopen dat ze niet wordt teruggebracht. Momenteel is het daar erg koud en Keysi heeft het nu extra zwaar om te overleven in het asiel (wat voor veel honden geldt). Helaas hebben we voor haar hier geen fijn thuis kunnen vinden. We hopen dat ze een goed leven gaat krijgen.
 
   
 
12 januari 2024
Wij hebben het trieste bericht ontvangen, dat de prachtige Kuyrnik is overleden. Hij zat al heel lang verloren in het bosasiel, totdat op een mooie dag hij gered en geadopteerd werd. Kuyrnik was een geweldige, lieve hond. Wij zijn enorm dankbaar, dat hij nog gelukkige jaren heeft gehad, samen met zijn baasje en zijn hondenvriendjes Ocean en Vako (ook al overleden).
Wij wensen zijn baasje heel veel sterkte toe met het grote verlies en gemis van deze kanjer. 
 
Bericht van zijn baasje:
Tot mijn groot verdriet heb ik gisterenavond, geheel onverwacht Kuyrnik over de regenboogbrug moeten helpen. Nadat hij een ernstige beroerte met achterhand verlamming had, er geen herkenning meer was en hij zichzelf onbewust toetakelde had ik geen keus meer om hem te helpen met zijn laatste stap. 6 jaar lang is hij in mijn leven geweest en ben ontzettend dankbaar voor elke minuut die ik met hem samen gehad heb.   
 
Rust zacht, lieve Kuyrnik, we zullen je nooit vergeten en je hebt een plek in onze harten.