26 februari 2021
We kregen het trieste dat Shadow (voorheen Bruno) is overleden. Hij is ruim 12 jaar geworden. In december 2015 is hij geadopteerd door een lieve familie. Hij heeft een heel goed leven gehad en hij heeft de juiste zorg gekregen. Zijn baasjes schreven: "De pijn van het verlies is enorm, maar ik ben ontzettend blij dat hij onze hond heeft mogen zijn en in ons leven is gekomen. Hij was echt een verrijking. We zullen hem vreselijk missen."
 
R.I.P. lieve Shadow, je blijft in onze harten voortbestaan.
 
 
 
We kregen van de familie van Lola (voorheen Dost) het bericht dat zij herplaatst moest worden. De katten van de familie en Lola gingen gewoon niet samen en daarom moesten zij deze beslissing nemen. We willen hun bedanken dat zij Lola de kans hebben gegeven. Ze heeft daardoor eindelijk het asiel kunnen verlaten. We hebben gisteren Lola naar haar nieuwe huisje gebracht. Ze is geadopteerd door een trouwe vriendin van Lola (die nu weer Dost heet). We zijn super blij en onze dank is groot dat zij een goede plek heeft gevonden. 
 
                          
 
 
 
21 februari 2021
We hebben vreselijk nieuws gekregen. Gisterochtend hebben ze Bunny dood gevonden in zijn partition. Hij had bijtwonden. Het is allemaal zo oneerlijk en wreed, want hij had een liefdevol huisje gevonden en de familie zat met veel geduld te wachten op zijn komst. Ze zijn ontzettend verdrietig, ze wilden hem een goed leven geven. Bunny had hun harten gestolen. We zijn allemaal zeer aangeslagen en kwaad dat dit heeft kunnen gebeuren. Bunny had een goed leven kunnen hebben en dat is nu van hem weggerukt. Dit raakt je tot in je ziel.  
 
R.I.P. lieve Bunny, we zullen je nooit vergeten en je blijft in onze harten voortbestaan. 
 
  
 
 
 
17 februari 2021
Wij denken iedere dag aan de arme lieve honden in het bosasiel. Wij willen ze heel graag naar NL laten komen, maar helaas worden we op dit moment aan alle kanten klemgezet door Covid-19, de lockdown en de strengere regels voor reizen naar en van Istanbul.  
 
In de tussentijd is het heel erg stil met adopties. 
 
De honden zitten in ons hart en wij willen zo graag alles voor ze doen. Ze moeten daar gewoon weg. Zij willen allemaal een liefdevol en warm huisje. De honden hopen dat ze nog steeds geadopteerd zullen worden en dat hun nieuwe baasjes bereid zijn om te wachten. 
 
Hopelijk komt er snel een lichtpuntje. Maar we denken toch dat de toekomst een lange tijd donker zal blijven voor de hondjes in het asiel. 
 
Echter blijven wij alles in de gaten houden. Op dit moment staan wij machteloos en dat is zeer frustrerend en maakt ons erg verdrietig, maar we laten de honden niet in de steek. 
 
Op dit moment hebben de honden het nog eens extra moeilijk, omdat er een pak sneeuw is gevallen met temperaturen onder nul. Het is vreselijk triest om ze zo te zien en onze vriendin zegt dan ook: "Snow is nothing romantic in Turkey but difficult time for homeless animals”. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
8 februari 2021
We kregen het trieste nieuws dat Snoopy rustig is ingeslapen. Snoopy is een jaar of 15 geworden en is door een geweldige familie in 2013 geadopteerd. Hij leefde samen met zijn maatjes uit het bosasiel Lucky en Spike. Snoopy heeft een geweldig leven gehad en hij heeft geleefd in vrijheid. We wensen de familie heel veel sterkte toe met het verlies van Snoopy, hij zal zeker gemist geworden.
 
R.I.P. lieve Snoopy, je blijft in onze harten voortbestaan.
 
                       
 
 
17 januari 2021
Inmiddels zijn May en Seta veilig aangekomen in NL. Wij zijn ontzettend blij, dat deze 2 kanjers nu een warm en liefdevol huisje hebben gevonden. Het gaat al goed met ze, natuurlijk moeten ze nog wennen aan hun nieuwe leven, maar ze zijn nu vrij en veilig. Hun baasjes zijn super blij met ze. Seta is het vriendinnetje geworden van Remus (voorheen Reis, ook uit het bosasiel). Wij willen de baasjes heel erg bedanken, dat ze Seta en May deze kans hebben gegeven.
 
 
 

 
17 januari 2021
Tubby is inmiddels geadopteerd door een leuk gezin die ook nog een hondenvriendje hebben. Hij gaat een goede toekomst tegemoet. We willen zijn opvang ontzettend bedanken dat zij hem uit het asiel gehaald heeft en voor de goede zorgen. Zij heeft hem de kans gegeven om zijn warme thuis te vinden.