Naam : Fork/Misty
Verblijfplaats: Thorn, Limburg
Geboorte datum: 23-08-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 22-05-2023 op de adoptielijst
 
IN DE OPVANG
 
13 maart 2024 Update
Fork heet inmiddels Misty. Het gaat heel goed met haar. Zij zit nu inmiddels bijna een maand  bij haar opvangmoeder in Thorn, Limburg en heeft zich ontwikkeld tot een sociale huishond, evenwichtig, zachtaardig, bescheiden en zindelijk vanaf dag 1.
 
Zij voelt zich goed bij de andere honden in huis, 2 teven en 1 reu, en draait gezellig mee in de dagelijkse routines. Ze luistert goed naar haar naam, is tolerant, aanhankelijk en rustig. Ze komt graag kroelen, slentert graag in de tuin of trekt zich terug in haar mandje. Ze leert snel en wil graag luisteren.
 
Misty kan alleen thuis blijven (wel samen met de andere honden), gaat dan niet blaffen of slopen. Zij gaat graag mee wandelen en loopt dan netjes mee aan de riem. Als ze al eens trekt, is zij makkelijk te corrigeren. Ook gaat ze graag mee in de auto.
 
Van katten buiten of paardjes is zij niet onder de indruk. Zij is ook dol op kinderen, laat zich graag aaien, maar omdat ze wat lomp is met haar 37 kg. plaatsen wij haar liever niet bij al te kleine kinderen. Ook de interactie met soortgenootjes is fantastisch.  Als zij buiten aan de lijn loopt en loslopende honden komen op haar af, dan valt ze niet uit naar deze honden, maar blijft heel rustig. Misty is zó relaxed. Mocht ze al eens blaffen, dan is 't als een enthousiaste begroeting. En net zo enthousiast begroet zij alle visite (man/vrouw).
Er zit niets onaardigs in haar, wat een superlieverd!
 
Wil je deze lieverd een fijn thuis geven, of wil je kennis met haar maken, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
    
 
   
 
   
 
   
 
   
 
16 februari 2024
Fork is eergisteren aangekomen in de opvang in Nederland. Ze verblijft in Thorn/Limburg. We laten haar nu eerst bijkomen van alle spannende reiservaringen/indrukken en wennen aan haar nieuwe leventje.

Fork werd jaren geleden gewond gevonden aan de bosrand. Ze was gedumpt en werd aangevallen door de andere honden in dat gebied.
Ze werd behandeld en aansluitend naar het bosasiel @gokturk_haysevder gebracht.
We zijn enorm blij en dankbaar dat de opvang haar nu deze kans heeft willen geven en we gaan ons uiterste best doen om een liefdevol en forever home voor haar te vinden.
 
     
 
  
 
Omschrijving
We willen je graag Fork voorstellen. Fork is ooit gevonden op een plek waar ze de honden voeren in de bossen. Ze had een open wond en ze hebben haar naar de dierenarts gebracht waar ze haar wond behandeld hebben. Ze konden haar niet meer terug zetten in het bos omdat ze werd aangevallen door andere honden, daarom hebben ze haar naar het asiel gebracht.
 
Fork is een prachtige, leuke goedaardige, vriendelijke hond. Ze heeft een mooi koppie. Ze kan het goed vinden met andere rustige, sociale honden.
Ze verlangt zo naar rust en haar forever home. In het asiel is ze ook ooit aangevallen en nu verblijft ze in een andere gedeelte van het asiel.

Fork is dringend op zoek naar haar eigen huisje in een rustige omgeving. Ook is zij op zoek naar leuke mensen die ervaring hebben, die veel tijd en geduld hebben om haar te laten wennen aan haar nieuwe leven. Een lieve familie, die vooral goed voor haar willen zorgen, haar willen verwennen en haar de aandacht, liefde en veiligheid willen geven, die zij nu zo mist. Ze zal je zo dankbaar zijn.

Fork moet dringend het asiel verlaten.
 
Heb jij interesse in Fork of wil je meer informatie over haar hebben mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl