HELP! SINBAD HEEFT EEN THUIS NODIG, HELP! 

Onze langzitter Sinbad (reutje, ong. 4,5 jaar, schofthoogte ca. 60cm) is DRINGEND op zoek naar zijn FOREVER HOME of een andere OPVANG (neem je Sinbad in de opvang dan krijg je een vergoeding van 50 euro per maand).

De opvang waar hij nu zit, had al aangegeven dat zij Sinbad kon opvangen voor een aantal maanden en die zijn inmiddels verstreken. Door haar werkdrukte kan zij Sinbad niet meer geven wat hij nodig heeft. 
Sinbad heeft veel geleerd bij zijn opvangmoeder en daar zijn we haar dankbaar voor. Hij is klaar voor adoptie. 
 
We hadden eigenlijk verwacht dat Sinbad inmiddels geplaatst zou zijn, maar helaas wordt hij niet gezien, wat wij niet kunnen begrijpen. 
 
Sinbad is een leuke lieve energieke hond, die elke dag een goeie wandeling nodig heeft, dus we zoeken voor hem sportieve, actieve en ervaren mensen die heerlijk met hem in de natuur gaan wandelen waar hij zijn energie kwijt kan. Mensen die veel thuis zijn en in een rustige omgeving wonen met een tuin.
Hij kan bij andere, stabiele honden geplaatst worden en ook bij kinderen van 13 jaar en ouder, die grote honden gewend zijn. Sinbad kan niet bij katten geplaatst worden.


WIE HELPT SINBAD AAN ZIJN FOREVER HOME? Neem contact op via 
  mailto:info@animalcareprojects.nl

Voor meer info, foto's en video's klik Sinbad

Afbeelding invoegen