Naam : Fork
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 23-08-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 22-05-2023 op de adoptielijst
 
Omschrijving
We willen je graag Fork voorstellen. Fork is ooit gevonden op een plek waar ze de honden voeren in de bossen. Ze had een open wond en ze hebben haar naar de dierenarts gebracht waar ze haar wond behandeld hebben. Ze konden haar niet meer terug zetten in het bos omdat ze werd aangevallen door andere honden, daarom hebben ze haar naar het asiel gebracht.
 
Fork is een prachtige, leuke goedaardige, vriendelijke hond. Ze heeft een mooi koppie. Ze kan het goed vinden met andere rustige, sociale honden.
Ze verlangt zo naar rust en haar forever home. In het asiel is ze ook ooit aangevallen en nu verblijft ze in een andere gedeelte van het asiel.

Fork is dringend op zoek naar haar eigen huisje in een rustige omgeving. Ook is zij op zoek naar leuke mensen die ervaring hebben, die veel tijd en geduld hebben om haar te laten wennen aan haar nieuwe leven. Een lieve familie, die vooral goed voor haar willen zorgen, haar willen verwennen en haar de aandacht, liefde en veiligheid willen geven, die zij nu zo mist. Ze zal je zo dankbaar zijn.

Fork moet dringend het asiel verlaten.
 
Heb jij interesse in Fork of wil je meer informatie over haar hebben mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl