Naam : Plato
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-02-2016 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 10-03-2023 op de adoptielijst
 
Omschrijving
 
Ik ben  Plato en wil me graag voorstellen. Over mijn achtergrond is niets bekend, ik zwierf op straat of in de bossen en toen hebben ze me gevonden en naar het asiel gebracht. 
 
Ik leefde al een paar jaar in het asiel toen geconstateerd werd, dat ik een hartprobleem heb. Ik krijg daar nu medicatie voor en het gaat goed met me, ook de dierenarts is tevreden.

Ik ben een leuke  vriendelijke heer, ik heb een zachtaardig karakter, en ik vind het geweldig om geaaid te worden en extra aandacht te krijgen.  Ik wil graag bij iemand horen die alles voor me over heeft en in een rustige omgeving woont. Een lekkere zachte mand waar ik tot rust kan komen. Ik wil graag met mijn baasjes leuke wandelingen in de natuur maken. Ik kan ook bij een vriendelijke hond geplaatst worden. Maar het liefste wat ik wil is liefde en aandacht, want daar heb ik echt behoefte aan.
 
Iemand had interesse om Plato te adopteren, daarom is hij naar het pension gebracht waar hij nog steeds verblijft. Helaas voor Plato gaat de adoptie niet door en nu is hij dringend op zoek naar zijn forever home. We zullen zijn pension kosten door betalen, want we kunnen Plato niet meer terug sturen naar het asiel. We hopen dat zijn toekomstige baasjes hem snel willen adopteren. Plato heeft geen leuk leven gehad en hij hoopt dat dit snel gaat veranderen en dat hij eindelijk gelukkig gaat zijn.
 
Plato is een geweldige lieve hond, met prachtige mooie ogen.
 
Heb jij interesse in Plato of wil je meer informatie over hem mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
  
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
     
 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
            
 
Onderstaande foto's zijn in het bosasiel gemaakt