Trouwe Sega zoekt dito baasje! 

 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen    

11 september 2018

Helaas is Sega weer teruggebracht naar http://www.dierenasiel-bommelerwaard.nl  Sega is opnieuw op zoek naar haar eigen baasje, ben jij diegene die haar de kans van haar leven wilt geven, neem dan contact op met het dierenasiel en/of mailto:info@animalcareprojects.nl

OMSCHRIJVING

Deze trouwe knappe dame is Sega. Sega is een kleiner formaat teefje van 3 jaar, kruising, schofthoogte ca. 30 cm.  Sega zit op dit moment in de opvang in het Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard in Bruchem. Het gaat erg goed met haar en we zijn heel dankbaar dat Sega daar terecht kan. De mensen van het tehuis helpen ons een nieuwe plek voor haar te zoeken. Bij belangstelling voor Sega doen zij ook de eerste intake.

Sega is een hondje dat heel trouw is aan haar baas. Een hondje dat niet van veel drukte houdt en het liefst het rijk alleen heeft zonder andere dieren. Sega luistert goed en vindt het heerlijk om te wandelen en vooral te knuffelen met haar baas. Sega is een echt mensenhondje. Haar baasje is haar alles. Ze heeft moeite met vreemd bezoek dat bij het baasje op visite komt en daar heeft ze begeleiding bij nodig. Als ze een baasje heeft die weet hoe daar mee om te gaan (rustig aan de lijn houden als bezoek binnen komt of als bezoek gaat lopen door het huis) dan is er weinig tot niets aan de hand. In het tehuis wordt regelmatig met haar geoefend met het kennis maken met vreemde mensen en dat doet ze heel goed als ze begeleid wordt. Sega is een super zindelijk hondje. Trekt niet aan de riem en sloopt niets. Bij een koppel of iemand alleen en met de juiste begeleiding zal zij zich ontwikkelen tot een superlief, leuk en zeer trouw hondje.

Aub, zoveel mogelijk delen!

Bij voorbaat heel hartelijk dank, ook namens Sega!

 Afbeelding invoegen

 

 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen