Aktie hondenhokken voor de opvang in Nis.
 
Deze aktie is gestart door Jeanette van www.galgovrienden.nl en zij zal dit samen met Nancy van www.straydogs.be gaan coordineren.

22 december 2011
En weer 2 nieuwe hondenhokken voor de hondjes in Nis. Deze hokken zijn gedoneerd door Maarten.
Deze foto's hebben we ontvangen van het eerste hok. Maarten, bedankt voor je hulp voor de hondjes in Nis en bedankt dat je Animal Care Projects op de naamplaatsje hebt laten zetten.

   


3 september 2011
Er zijn 3 nieuwe en mooie hokken bijgekomen voor de bewoners van Nis. Deze hokken zijn gedoneerd door Bull the Dog. Bedankt, lieve mensen voor jullie steun!


9 juli 2011
 
We hebben een mailtje ontvangen van Nancy dat er zijn nog heel veel nieuwe hokken nodig zijn in de opvang van NIS in Servie. Blijf aub doneren, zodat de honden er ook beter bij zitten vooral in de winter.
 
  
 
 
 
 
 
7 juni 2011
Vandaag hebben we een donatie ontvangen van Bull The Dog voor 3 nieuwe hondenhokken voor de hondjes van Jelena. Helemaal top. Bull the Dog, waanzinnig en bedankt voor je donatie.

3 juni 2011
We hebben foto's ontvangen van Jelena met het mooie hok, gedoneerd door B. Roering en Fleur. Het oude krot waarin de honden sliepen is gelijk weggehaald en heeft plaatsgemaakt voor het nieuwe, stevige hondenhok. Wij willen Bert Roering nogmaals hartelijk bedanken voor het doneren van een nieuw hondenhok voor de hondjes in Nis, want ze er super blij mee.

    
    

10 april 2011:
Wij willen E.D.B. Roering uit Hummelo hartelijk bedanken voor de donatie, ontvangen op 6 april 2011, voor een hondenhok in Nis. Wij hebben het geld overgemaakt en doorgegeven welke naam erop het naamplaatje moet komen te staan.

ZIJ KUNNEN DUS ALLE HULP GEBRUIKEN - DONEER VANDAAG NOG. 
Sponsor nu een hok, zodat de honden een warmere plek hebben in de koude wintermaanden!
 
In het plaatsje NIS gelegen in Servië heeft Jelena met haar familie een hondenopvang opgezet. Deze mensen hebben niet zoveel, maar proberen toch de opvang goed te onderhouden. De honden hebben de ruimte en hoeven niet aan de ketting te liggen.

 

Zoals velen wel weten is het leven van een straathond verschrikkelijk in Servië en daarom probeert Jelena zoveel mogelijk honden te redden van deze verschrikking.

 

Maar helaas is de winter ook een boosdoener! Er zijn inmiddels al 2 honden overleden van de kou.
Deze honden leven 24 uur buiten.
 
  
 
De buurman van Jelena maakt hondenhokken.

Deze huisjes kosten 70 euro, ze zijn geschilderd en hebben een bescherming van zink op het dak omdat de hondjes daar constant op springen. De huisjes worden gemaakt met een dubbele laag hout en met isolatie ertussen.

 

Lieve dierenvrienden, wij willen jullie daarom vragen om een hok te doneren voor maar 70,00 EURO.
Als jullie willen kunnen wij jullie namen erop schilderen en een foto van jullie hok doormailen.

 

Wij hopen dat jullie deze honden een warme plek willen geven, en zeg nou zelf hoe kan je het nieuwe jaar beter beginnen dan door een hok te sponsoren!!!!

        

 Oud/Nieuw  

STERLISATIE / CASTRATIE

 

Om de populatie van zwerfdieren in NIS te verminderen willen wij jullie aandacht vragen voor het sterilisatie/castratie project.

 

Jelena heeft hele goede contacten met haar dierenarts en hij geeft een korting voor haar dierenbeschermingsgroep.

 

Het steriliseren van een teefje kost 35,00 EURO en voor een reutje is dat 18,00 EURO.

 

Nu zien wij jullie denken zo weinig......... maar wij verzekeren jullie dat het steriliseren en castreren professioneel uitgevoerd wordt.

 

Willen jullie meehelpen om het aantal zwerfdieren te verminderen doneer dan nu, zodat we er snel mee kunnen beginnen.

 

Wij zien jullie donaties graag tegemoet. Ons banknummer is 1610449 t.n.v

R.M. Hoffman/P. Houtman te Den Haag, ovv Sterilisatie/castratie NIS of hondenhok NIS.

 

Ontzettend bedankt voor jullie steun in deze moeilijke tijden, maar vergeet niet, we kunnen een verschil maken ook al is het maar een kleintje.
 
 

PUPPIES

Deze foto's zeggen al genoeg - DUS HELP MEE!!!
 
       
Deze pup zit triest naast zijn dode zusje
 
Ze worden gedumpt en moeten zo leven en niemand doet wat!!