26 december 2011
Nieuwe update over het sterilisatieproject in Marmaris op menupagina Verhalen van ACP.  

25 december 2011
Nieuwe update over het sterilisatieproject in Marmaris op menupagina Verhalen van ACP. 

  

23 december 2011
Het blog "Verhalen van ACP" is geactiveerd en toegevoegd aan het menu. In dit blog zullen regelmatig verhalen of verslagen van activiteiten en ervaringen van het ACP team en hun vrijwilligers worden toegevoegd. Om te beginnen met het sterilisatieproject te Marmaris.
 

22 december 2011
Vandaag foto's ontvangen van het eerste hondenhok voor de hondjes uit Nis, die Maarten heeft   gedoneerd. Nu hebben nog meer honden een nieuwe veilige plek. Maarten, heel erg bedankt!!!

    

21 december 2011
Gerda en Iris zijn op weg naar Yasemin in Marmaris (Turkije). We hebben ze veel spullen voor Yasemin meegegeven zoals: Een complete nieuwe set instrumenten voor sterilisatie, narcosemiddel, verbandmaterialen, hechtdraad en naalden, infusen, kattenvoer, kennels, riemen/tuigjes/halsbanden, speeltjes, lekkers, microchips, voorbeeld boekje Educatie in het Turks voor lessen op school hoe met dieren om te gaan. We hadden voor Yasemin een mooie ketting gekocht, als persoonlijk cadeau.
Ze heeft ons geschreven dat ze ongelooflijk blij is met haar cadeau en al de andere spullen. Ze voelt zich heel erg verwend. Ze moet er nog aan wennen dat ze hulp krijgt voor haar goede werk met het steriliseren/castreren van katten en haar werk in het "doghouse". Yasemin is echt een geweldig mens met een heel groot hart voor de dieren! En wij willen haar graag helpen, zodat ze er niet alleen voor staat.

11 december 2011
Volgend weekend 17 en 18 december staan wij met onze leuke spullen op de Groene Hart snuffelmarkt. Locatie: De Lasso 24 in Roelofarendsveen.

09 december 2011

Kort filmpje toegevoegd van Fiona op subpagina "honden in Nederland".

06 december 2011Op 17 december 2011 worden er op verschillende grote plaatsen in Duitsland demonstraties gehouden tegen het massale afslachten van de zwerfdieren voor het EK voetbal volgend jaar in Oekraïne. Dit vreselijke dierenleed moet gestopt worden!!! Deze demonstraties worden gesteund door Duitse dierenbeschermingsorganisaties. In Duitsland wordt in de media heel veel aandacht besteed aan de vreselijke moorden en het levend verbranden van de zwerfdieren in de Oekraïne.
En dat alleen maar voor EK voetbal!!!
Zie ook https://www.etn-ev.de
 • Berlin 16:00 - 19:00 Uhr Albrechtstr. 26 Ukrainische Botschaft, mit Demomarsch Route bitte abfragen

 • Mahnwache Kiel 14:00 - 18:00 Uhr Holstenstr./Berliner Platz

 • Mahnwache Kassel 13:00 - 17:30 Uhr Obere Königstr. 30

 • Mahnwache Nürnberg 15:00 - 18:00 Uhr Lorenzkirche

 • Mahnwache Bremen ab 16:00 Uhr Platz vor der Glocke, zwischen Glocke und Landgericht

 • Mahnwache Hof 15:00 - 18:00 Uhr Wirtplatz/Karolinenstraße

 • Mahnwache Hannover 17:00 - 20:00 Uhr Georgstraße/Schillerdenkmal

 • Mahnwache Frankfurt/M. 16:00 - 19:00 Uhr Eiserner Steg/Frankfurter Seite Mainkai

 • Demo Köln 12:00 - 20:00 Uhr Hauptbahnhof Vorplatz Mahnwache Dortmund, nog geen vergunning

 • Mahnwache München nog geen vergunning

 

05 december 2011
 
Mooi gezicht: Monika met haar nieuwe winterdeken.

 
05 december 2011
Update toegevoegd bij Phaedra het paardenveulen.
 
04 december 2011
Verhaaltje kat Tripp aangepast. Tripp is immers al een tijdje in Nederland en heeft helaas z'n gouden mandje nog niet gevonden. Wie geeft deze geweldige kat een kans?

Ook hebben we Sandra aan de katten toegevoegd. Een echte dame !

21 november 2011
Zarife toegevoegd aan "Gouden mandje gezocht".

17 november 2011
Afgelopen maandag hebben we weer 2 dozen naar Marjo van de Ezelbrug gestuurd. Vandaag heeft Marjo ze ontvangen. Er zaten 2 winterdekens in voor de ezels Móniká en Szándor, plaids, speelgoed voor de honden, warmtelamp, Advantix en panacur, onderleggers voor Damijan. Marjo was weer super blij met alle spullen.

Enige tijd geleden hebben we 3 Keter hondenhokken gedoneerd aan de hondjes van Servië. Deze lieve puppies hebben er veel plezier van. 

                 
   

14 november 2011
We hebben een onderdeling gemaakt van de adoptiehonden, die al in Nederland zijn en nog in het buitenland verblijven.
 
13 november 2011
Oscar en Fleur toegevoegd aan "Gouden mandje gezocht".

5 november 2011
We hebben een noodoproep geplaats voor een veulentje in Hongarije. We willen haar heel graag redden en naar de Ezelbrug brengen.

3 november 2011
We hebben van Remco van onze dierenwinkel Dobey 2 grote transportboxen gekregen. Mensen die hier in de buurt wonen, hadden ze bij hem afgegeven voor het goede doel. Heel erg bedankt daarvoor! De boxen zijn hard nodig in Marmaris Turkije, daar gaan ze dan ook naar toe. Yasemin is er heel erg blij mee!

Ook vertelde Remco dat er 50 armbandjes verkocht zijn. Echt geweldig!!!
Remco, bedankt weer voor je steun!


31 oktober 2011

Hier de gebeurtenissen van de afgelopen week!


 • Nog 2 nieuwe foto's toegevoegd van Truffel op pagina "een gouden mandje gezocht voor". Is het geen schatje???
   
 • Gisteravond (30 oktober) laat kwam er nog goed nieuws uit Rhodos, dat Fiona toch mee kon met het vliegtuig naar Nederland. Fiona zou eerst de 27ste aankomen, maar dat lukte niet. We zagen het al somber in. Maar gelukkig konden we vannacht haar ophalen op Schiphol. Ze is bij Petra en Raymond een nachtje gebleven. Vanochtend is ze naar haar opvanggezin gegaan. Fiona is echt een poepie.... Ze was vannacht al gelijk dikke vriendinnen met Jessie van Petra en Raymond. Het was echt geweldig om te zien. Ze heeft lekker gegeten en daarna zijn ze allemaal gaan slapen. We zijn zo blij dat ze nog op de laatste vlucht uit Rhodos kon komen. Fiona is zindelijk en is op zoek naar haar eigen plekje. We denken dat ze het heel goed zal doen met een ander hondje/speelkameraadje. Daar kan ze zich ook aan optrekken. Ze is heel actief, kortom een geweldig maatje! Foto's van Fiona bij haar opvanggezin.         
         
 • Afgelopen woensdag is Sarah uit Turkije gearriveerd. Haar kersverse baasjes zijn heel erg blij met haar. Ze gaat een heel gelukkig leven tegemoet met hele lieve baasjes en lange wandelingen op het strand. We zijn dolblij dat Sarah haar eigen plek heeft gevonden. Ze heeft het zo verdiend na zo'n elledige start in het leven. Veel plezier en ga lekker genieten. 
 • Twee weken geleden hebben we mede dankzij Hanno van www.dierennood.nl een bestelling kunnen doen voor Advantix en Panacur voor de honden van Sina in Göcek. Afgelopen week kregen we de doos binnen met 24 verschillende dozen van 6 pipetten Advantix en en 19 doosjes van 10 tabletten Panacur 250 en 500 mg. binnen. We hebben Sina hier dolbij mee gemaakt, want ze hebben daar nog veel last van vlooien en teken. Nu kunnen veel honden behandeld worden. Super!
 • We hebben afgelopen week ook een vervelend bericht gekregen van Marjo van de Ezelbrug in Hongarije. Damijan, de verlamde hond, had ineens een zwaar ontstoken oog en zijn gezicht was helemaal opgezet. De dierenarts constateerde een snelgroeiend tumor. Onze wereld stortte in, want Damijan heeft niet veel geluk gekend in zijn leven, totdat hij bij Marjo terecht kwam. Hij heeft injecties tegen de pijn en antiobiotica gekregen. Laatste berichten zijn dat het toch weer iets beter gaat met Damijan. Hij voelt zich ook goed. Misschien had de dierenarts ongelijk en was het een zware ontsteking. We duimen dat Damijan snel weer de oude is en dat het gaat om een onsteking en geen tumor.
 • We hebben van Maarten een geweldige donatie ontvangen voor 2 hondenhokken voor de honden in Nis. Maarten had ons al eerder dat mooie en gigantische grote hok gedoneerd. Dat hok is ook naar Nis gegaan. Maarten, heel erg bedankt voor je steun!!
 • Mike stond 22 oktober op Zestienhoven te wachten op de komst van de katten Leo, Fariya en Trip en hondje Coco. Leo werd herenigd met zijn maatje Luca. Dat was echt hartverwarmend. Ze herkenden elkaar gelijk. Is dat echte vriendschap of niet....... Fariya heeft ook een fijn huisje gevonden met hele lieve baasjes en het gaat heel erg goed met haar. Trip en hondje Coco zitten bij hele goede opvangadressen. Maar ze zijn natuurlijk hard op zoek naar hun eigen plekje, waar ze voor altijd mogen blijven.


 • Raymond en Sandra hebben heel hard gewerkt op de 2 daagse rommelmarkt (22 en 23 okt) in Bleiswijk. Weer heel veel spullen verkocht en de opbrengst was super. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee........
21 oktober 2011
Tripp is toegevoegd aan "Onze dieren; Katten".

21 oktober 2011
2 lieve dames zijn toegevoegd aan pagina "Een gouden mandje gezocht voor:" Truffel uit Hongarije en Fiona uit Rhodos.

18 oktober 2011
Wij willen Sharon Veira uit Nunspeet heel hartelijk bedanken voor de grote doos met rommelmarktspullen, die zij ons gestuurd heeft. De doos is vandaag bij ons in Den Haag bezorgd.
Sharon, bedankt voor je leuke spulletjes en de moeite die je gedaan hebt om alles heel netjes te verpakken. Echt geweldig! We zijn er erg blij mee!


14 oktober 2011
Afgelopen maandag zijn Anna en Herman uit Ayamonte langsgeweest en hebben een bus vol aan katten- en hondenvoer meegenomen. De bus was tot het dak vol geladen......
De honden en katten zullen weer heel erg blij zijn. Hun maagjes zijn weer voor een tijdje gevuld
.

12 oktober 2011
Op 16 oktober a.s. staan we op de rommelmarkt in de Sporthal de Fluit in Leidschendam. En op 22 en 23 oktober 2011 staan we in Bleiswijk. Misschien komen we jullie op één van deze dagen wel tegen.

11 oktober 2011
Vanavond is Luca aangekomen op Schiphol. Haar nieuwe baasjes stonden op haar te wachten. Ze zijn heel erg blij met Luca. Haar vriendje Leo komt op 22 oktober naar Nederland. Dan zullen ze weer samen zijn... We wensen luca heel veel geluk met haar lieve baasjes en een mooi en liefdevol leven toe!

 

9 oktober 2011
Gisterochtend vroeg is Steven langsgeweest om spullen en voer op te halen voor Servië.
Steven had een lange rit door Nederland voor de boeg. Hij hoort bij het clubje van Nancy (Straydogs.be.) We hadden dit keer 3x Keter hondenhokken, manden, voer en wat klein spul voor de hondjes in Servië. Nancy en Steven waren weer erg blij met alles. De winter staat bijna voor de deur en nu proberen ze zoveel mogelijk spullen en voer te verzamelen en voor de winter naar Servië te brengen. In Servië kan het hard vriezen en is het dus heel belangrijk dat de hondjes een warme en veilige plek hebben en een volle maag. We zijn blij dat we ze weer konden helpen!


Goed nieuws is dat Luca 11 oktober naar Nederland komt. Leo volgt op 22 oktober. Hun nieuwe baasjes krijgen een geweldig lief duo. We wensen Lucca en Leo heel veel mooie jaren bij hun nieuwe baasjes! Dat komt helemaal goed, daar twijfelen we niet aan!

3 oktober 2011

De boeken/platen en cd-markt in Gouda was een groot succes. We hebben heel veel kunnen verkopen
en waren zeer tevreden.

1 oktober 2011
We kregen bericht uit Rhodos dat Jazzy binnenkort naar Nederland zal komen en bij een opvanggezin zal verblijven. Nu nog een lief baasje en een gouden mand voor deze lieve dame!!!

30 september 2011
Willen jullie allemaal aub deze petitie ondertekenen. In de Oekraïne worden honden en katten levend verbrand, omdat daar volgend jaar het EK voetbal wordt gehouden. Dit moet gestopt worden. Het werkelijk te gek voor woord dat dit gebeurd en alleen maar om het EK voetbal.
Dus teken aub!!!!!

https://www.thepetitionsite.com/2/tell-ukraine-to-stop-burning-animals-alive/

29 september 2011
Vanaf vandaag zijn onze Glow in the Dark armbandjes te koop bij dierenwinkel Dobey in Scheveningen en in Leidschenveen.
Remco en broer Bas van Dobey vonden het gelijk een goed idee om dit bandje voor het goede doel te verkopen. Zeker ook omdat het bijna dierendag is en de zwerfdieren een extraatje kunnen gebruiken. Remco, heel erg bedankt dat je onze armbandjes wilt verkopen voor de zwerfdieren! We kregen ook gelijk weer voer en andere spullen mee. Top!

We kregen vandaag weer een geweldig filmpje van Leo en Lucca uit Göcek. We willen dit prachtige filmpje van deze 2 vrienden natuurlijk met jullie delen. Veel kijkplezier!
27 september 2011
Zondag 2 oktober a.s. staan wij in het centrum van Gouda op de platen/boeken/cd-markt.
Wij hebben veel mooie CD's en LP's bij ons (o.a Elvis-collectie, Jim Reeves-collectie, jaren 70-80) oude 78-toeren singles van Elvis. Picture discs van Marilyn Monroe en heel veel 2e handse en antiquarische boeken. Alles voor een vriendelijke prijs. De opbrengst gaat natuurlijk naar onze projecten. Tot ziens in Gouda!


19 september 2011
Vandaag is er een doos met 25x medische onderleggers, snuggEase (speciale luiers), zinkzalf en betadinezalf voor de verlamde Damijan op de Ezelbrug verstuurd. Damijan komt uit Servië en is aan zijn achterkant verlamd, doordat hij is aangereden. Hij ging van het ene naar het andere huis. Maar nu heeft hij gelukkig een vaste plek gekregen bij Marjo. Damijan is een ontzettend lieve hond en is dankbaar voor alles. Hij heeft het nu prima naar zin en wordt de hele dag vertroeteld.

 

18 september 2011

Hondjes Sarah, Abbey, Coco en Beyaz toegevoegd op pagina "De dieren".

16 september 2011
Goed nieuws ! Naar aanleiding van het filmpje van ons olijke duo heeft een leuk gezin meteen aan de bel getrokken en zijn onze twee vriendjes gereserveerd ! We gaan nu kijken wanneer de 2 lieverds over kunnen komen zodat ze aan hun nieuwe leven kunnen beginnen. 

15 september 2011
Nieuwe pagina "dringend lieve baasjes gezocht" toegevoegd.

14 september 2011
Het mooie hondenhok, gedoneerd door Maarten gaat via Nancy van straydogs.be naar Jelena in Nis, Servië. Zij zijn dolblij met die geweldige hok. De nieuwe bewoners krijgen een veilig huisje.

Pagina toegevoegd van 2 kanjers Leo en Luca uit Göcek, vrienden voor het leven.

5 september 2011
Dringende oproep toegevoegd op onze pagina "De Ezelbrug".

5 september 2011

Pagina toegevoegd van het leuke GLOW IN THE DARK ARMBANDJE.

Bestel nu en laat zien dat jij respect hebt voor dieren! 

 4 september 2011

Sina heeft ons nieuwe foto’s gestuurd van het katje uit Dalyan en hij heeft zelfs een naam gekregen: Leo.

Leo is onderzocht door de dierenarts en heeft 1 oog reeds geopereerd. Het andere oog wordt ook snel geholpen, echter bestaat de kans dat Leo aan dat oogje blind blijft. Gelukkig is er sowieso 1 oogje gered en het gaat goed met de kleine boef. Hij eet als een volwassen leeuw en gaat heel goed om met z’n nieuwe vriendjes. Leo mag zolang hij aan het herstellen is bij Sina en haar dierenfamilie thuis blijven. Zodra hij helemaal hersteld is gaan we een gouden mandje voor hem zoeken.

Het zal duidelijk zijn dat de kosten voor de operatie hoog zijn. We hopen dat iemand ons wil helpen met deze kosten.

                     

 


4 september 2011
Een tijdje geleden hebben we op een open dag van Dierenpension Koningen Maarten en z’n vrouw ontmoet. Zij bleken heel erg begaan te zijn met de buitenlandse dieren en gaven al aan dat ze best eens zouden willen helpen. Pas geleden kregen wij plotseling een email dat Maarten een schitterend volledig geïsoleerd hondenhok had gemaakt van onderhoudsvrij materiaal wat natuurlijk ideaal is in onze opvangen, en dat hij deze graag aan ons wilde doneren.

Gisteren is hij dan ook vanuit het noorden helemaal naar ons gereden om dit hok te brengen. En het is me een geweldig hok !!! Dit hok is ideaal voor pups en zal dan ook ingezet worden voor Hongarije of Servië i.v.m. de zeer zware omstandigheden daar tijdens de winter. Maarten: Bedankt !!!

   


3 september 2011
Goed nieuws! Zoey, het kleine katje is geplaatst. Gerda heeft hele lieve baasjes voor hem gevonden.
Nu krijgt hij een mooie toekomst. Veel geluk kleine Zoey!!


Toegevoegd op onze pagina "hondenhokken voor Nis" zijn foto's toegevoegd van 3 nieuwe hokken, die Bull the Dog gedoneerd heeft. De nieuwe bewoners zijn er al ingetrokken. Zij hebben nu een veilig onderkomen gekregen, zie een filmpje van de nieuwe bewoners.1 september 2011
Vandaag is Sina van Göcek Shelter naar Dalyan gereden om een kleine kitten op te halen dat bij een hotel rondzwierf en er erg slecht aan toe was. Een toerist trok zich het lot aan van het diertje en stuurde ACP een email.

Het kittentje is er niet best aan toe, maar we verwachten dat ze er wel weer bovenop kan komen met de nodige medische zorg en wat liefde.

Wanneer ze er weer bovenop is zullen we een warm mandje voor haar proberen te vinden.

     

28 augustus 2011
Webwinkel gestart. We hebben een eerste toevoeging gedaan aan ons nog te vullen webwinkeltje, namelijk het leuke boek Stek de Egel. Het vertelt over een egeltje dat leeft in een schitterend landschap genaamd de Hoekse Waard. Het is leuk en spannend voor jong en oud. Leuk om te lezen, maar ook om voor te lezen.

Leuk om te geven, voor verjaardagen of Sinterklaas of Kerst. Of natuurlijk voor je zelf.

Voor ieder boekje dat wij verkopen ontvangen wij een deel voor onze projecten. Dus je steunt ook nog eens het goede doel !

Het boek is geschreven door Dhr. Jaap Coenraad, met illustraties van Hans Brouwer. Dhr. Jaap Coenraad is samen met Mevr. Coenraads ook nog actief als veilingmeester en waarde-taxateurs.

Zij steunen Animal Care Projects met diverse activiteiten. Kijk ook eens op hun websites:

https://www.stekdeegel.nl/ en https://www.birdietaxaties.nl/ .27 augustus 2011

Dankzij Petra Poorter en haar vriendin Agnes zijn er vandaag succesvol een aantal reiskennels voor honden en voor katten aangekomen in Göcek. De hondenkennels zijn voor gebruik van Göcek Shelter en de kattenkennels worden gebruikt bij de sterilisatieacties in Marmaris.

Ook is er ongeveer 80 kg aan hoogwaardig voer meegegaan en een grote zak met lekkers voor de honden.

 

24 augustus 2011
Vandaag heeft Bull the Dog weer een gigantische donatie gedaan voor de Ezelbrug.
Deze bijdrage gaan we gebruiken voor stalmatten voor de nieuwe schuilstal.
Lieve mensen, namens Marjo, bedankt voor jullie steun. Het is gewoon te gek wat jullie doen  voor de Ezelbrug.


22 augustus 2011
Sandra en een vriendin zijn vandaag vertrokken voor een bezoek aan Marjo en de Ezelbrug in Hongarije.

Nieuwe subpagina's toegevoegd aan pagina "De Ezelbrug". In memoriam Tök, Szándor de nieuweling en foto's van de nieuwe spullen en lekkers.
 

14 augustus 2011

Nieuwe subpagina Katten toegevoegd aan pagina "Dieren". Poesje Zoey toegevoegd.

Ook nieuwe subpagina toegevoegd aan pagina "Helpen". Vraag om Reisbenches voor ondersteuning steri lisatie-project te Marmaris, Turkije. En wij zoeken mensen die ons willen helpen helpen !!!

Ook nieuw toegevoegd aan pagina "project Ayamonte/Sevilla", de nieuwe website van A.P.A.P.A en 3 filmpjes van Alice Stotter, een vrijwilligster, over de opvang, transport en dieren in Ayamonte.
Veel kijkplezier!!!!

6 augustus 2011
Vandaag hebben Raymond en Jeanette op de rommelmarkt gestaan op het Malieveld in Den Haag.
De dag begon goed, maar 's middags kwam er een stortbui en zijn ze weg geregend. Dat was echt heel erg jammer.
Zondag zouden ze eigelijk ook staan, maar door de regen hebben ze die dag moeten aflasten.
Toch waren ze zaterdag erg tevreden met de opbrengst. Ieder 150 euro!


Nieuwe pagina toegevoegd met agenda Rommelmarkten/Evenementen.

29 juli 2011
Vandaag foto's ontvangen vanuit Marmaris. Dit is een nieuw project dat ACP gaat steunen. Hierover volgt later meer.

We hebben van diverse mensen een hoop spulletjes doneert gekregen, waaronder ook een hoop lekkers en een hoop speeltjes. 

Marmaris Doghouse is een gemeentelijk asiel die zich onderscheid van andere gemeentelijke asielen in Turkije door de betrokkenheid van de gemeente en de mensen die in de buurt wonen. Ook de medewerkers doen hun uiterste best binnen hun mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn echter klein, waardoor de dieren veel te kort komen. ACP gaat hiermee helpen. Deze dieren hebben echt helemaal niets en wat was een mooier entree dan deze dieren te verblijden met leuke speeltjes en een hoop lekkers ! Help ons deze dieren te helpen. Zij hebben toch ook recht op een goed bestaan?

  

 
                            

26 juli 2011
Nieuwe subpagina's toegevoegd bij de EZELBRUG
 
Pamuk en Lisa zijn geplaatst door Stichting AAI - altijd geweldig nieuws om te vermelden.
 
Nieuwe foto's toegevoegd bij Aktie hondenhokken in Nis. Er zijn nog zoveel hokken die vervangen moeten   worden, blijf aub doneren en geef daarmee de honden een warmere plek vooral in de strenge wintermaanden.
 
Please be advised that English version is not actual and up to date. We will try to start working on that very soon.

22 juli 2011
Vandaag kregen we foto's van Anna met het kattenvoer die we gedonerd hebben. De katten vinden het heerlijk en en zijn voldaan.
13 juli 2011
Vandaag hebben we van Bull the Dog prachtige, stevige en hele vrolijke halsbanden en riemen gekregen.
Heel erg bedankt daarvoor!3 juli 2011
Anna uit Ayamonte was weer in het land. Gelukkig had Raymond net gisteren 800 kilo kattenvoer opgehaald. Het kattenvoer hebben we gekregen via Animal Foundation Platform, onze dank daarvoor! Anna had ook nog vele zakken hondenvoer van anderen gekregen en met het kattenvoer is ze weer met een hele volle bus teruggereden naar Spanje. De honden en katten kunnen weer gaan smullen..........

15 juni 2011
 
Vandaag weer een geweldige donatie gekregen van Bull the Dog voor de Ezelbrug. We zijn er stil van. Ze zijn zo betrokken bij dit project, dat is echt waanzinnig.
Namens ons, Marjo en haar paarden en ezels, hartelijk bedankt voor jullie steun!

9 juni 2011
Vandaag hebben we een paar leuke foto's ontvangen van Anna uit Ayamonte. We hadden haar Renske voer gegeven voor de hondjes en zie ze eens smullen. Anna vertelde dat de honden het heerlijk vinden en zij wil Renske nogmaals hartelijk bedanken voor hun donatie.

 
 

8 juni 2011
 
Vandaag hebben we onze eerste geweldige donaties ontvangen voor de droom van Marjo in Hongarije van Alwine Kerkhof en Bull the Dog.
Ook heeft Bull the Dog 3 nieuwe hondenhokken gedoneerd voor de hondjes van Jelena in Nis (Servië).
Dit geweldige nieuws heeft ons ontroerd en we zijn er dan ook erg blij mee.

7 juni 2011 / update 20 juni 2011

De buitenkennel is niet meer te koop, deze kennel heeft een goede bestemming gevonden.
 

Te koop:  

6 kennel panelen van 2 x 2 meter. 1 paneel heeft een deur. Deze panelen staan nog in Belgie, maar transport kan misschien geregeld worden.

Wie doet een goed bod???

Het geld komt ten goede van www.straydogs.be

 

Mail uw bod naar info@animalcareprojects.nl

 
                  

4 juni 2011

Mike was op de Opendag van dierenopvang de Koningen in Balkbrug.

Het was een mooie warme dag.
Veel mensen gesproken en ook heel veel mensen erg geïnteresseerd gekregen in wat we doen. De flyers vonden gretig aftrek en wat gek was was dat er een paar mensen zelfs speciaal waren gekomen omdat Animal Care Projects er was! Dat was natuurlijk geweldig en dat hadden we zeker niet verwacht.

Vooral een speciaal gezin was voor ons gekomen: Shep uit Göcek was er!!! Helemaal te gek en een emotioneel moment. Shep zag er heel goed uit, ze was vrolijk, nieuwsgierig en ze was ook lekker aangekomen. De dag was sowieso helemaal goed!

We hadden nog een paar parasols en zandbakschelpen voor de hondjes. De schelpen dienen als zwembadje. Astrid was superblij met de spullen. De zwembadjes werden meteen gevuld en gebruikt.

Het was een lange, maar mooie dag met weer veel nieuwe contacten.29 mei 2011

Vandaag is Herman uit Ayamonte weer langs geweest bij onze loods. Hij heeft 630 pakjes Renske natvoer, zakken hondenbrokken en kattenvoer en een aantal manden meegenomen. Zoals altijd zijn we blij dat we Anna en Herman en de hondjes in Ayamonte kunnen helpen. En zij zijn ons dankbaar dat wij hun blijven helpen. En dat blijven we zeker doen! We willen Renske hartelijk bedanken voor hun grote donatie voer.

                               

28 mei 2011

In de nacht van 25 op 26 mei 2011 is de mooie Carino uit Turkije geland op Schiphol. Carino was al geadopteerd en dus stonden Mike en haar nieuwe baasjes in spanning op haar te wachten. Het is en blijft altijd weer een emotioneel moment als er dieren aankomen. Het was dan ook weer geweldig om te zien dat Carino een geweldige toekomst tegemoet gaat bij haar nieuwe baasje. Een warm leven met veel liefde en aandacht. Wij wensen Carino en haar nieuwe baasjes veel plezier samen.                                                   

  

24 mei 2011

Op 22 mei 2011 waren wij uitgenodigd op de Dag van de hond in Wouwse Plantage. Daar hebben wij met onze mooie stand de hele dag gestaan. Het was een goede dag. We hebben hele leuke reacties gekregen over wat wij doen en weer nieuwe contacten gelegd.

      

       


23 mei 2011

Op 21 mei 2011 hadden wij een grote snuffelmarkt in Amersfoort. We hebben dit met Galgovrienden en SOS Straathonden georganiseerd. Het was een hele leuke dag. Veel verkocht en leuke contacten gelegd. We willen iedereen bedanken die ons deze dag geholpen hebben. Want alleen hadden we het nooit allemaal kunnen redden. Echt geweldig!

Inge, Julie en Jeanette, heel erg bedankt voor de goede en leuke samenwerking!! En Kleis Zilverschoon Transport; weer ontzettend bedankt voor het vervoeren van de spullen !!!

10 mei 2011
Pamuk uit Turkije zoekt nog steeds een baasje die hem veel liefde en de juiste aandacht kan geven. Na jaren op straat geleefd te hebben en weggejaagd te worden heeft deze kanjer het zeker verdiend om ergens bij te horen.
Wie geeft hem toch die kans?? (kijk op onze pagina baasje gezocht)
 
 
28 april 2011
Vandaag kregen we het vreselijke bericht van Marjo, dat haar grote vriend Marshmellow afgelopen nacht is overleden aan een hartstilstand. We zijn allemaal zeer verdrietig door dit nieuws.  

Gelukkig heeft Marjo hem nog veel liefde en aandacht kunnen geven. Marshmellow was een mooie, bijzondere en lieve ezel.  

    

Wij wensen Marjo heel veel sterkte met dit verlies.  

www.ezelbrug.eu  

25 april 2011
Nieuwe pagina aangemaakt over Marshmellow het ezeltje in Hongarije die dringend hoefschoenen nodig heeft. Wie kan Marshmellow hiermee helpen?

23 april 2011
Vandaag is Sina aangekomen op Schiphol met drie hondjes; Mr Mo, Lilly en Luisa. Deze drie hondjes hebben allen al hun gouden mand gevonden nog voor ze bij ons op de website terecht zijn gekomen. Alle drie gaan ze een geweldige nieuwe toekomst tegemoet. 
Sina is een paar dagen bij ons te gast geweest en we hebben flink bij kunnen praten. Binnenkort gaan we een nieuwe actie starten voor hun opvang om deze van voer te voorzien. Afgelopen zomer zijn er een aantal honden heel ernstig ziek geweest door een Botulisme vergiftiging van besmet eten wat er van de restaurants en hotels was gekomen. Om dit te voorkomen hopen we een vast groepje mensen te vinden die maandelijks een kleine donatie willen doen waar ze daar goed voer van kunnen kopen. Meer hierover volgt binnenkort !
                              
 
16 april 2011
Op zaterdag 16 april vierde Greyhoundfriends haar twee-jarig bestaan bij de Geffense Plas in Oss! Op uitnodiging van deze stichting waren Jeanet van Galgovrienden en Raymond van onze club er ook bij. Het was een mooi feestje! De Geffense Plas is een prachtige locatie met een grote weide, een nog veel grotere waterplas, terras met restaurant en de honden mogen los lopen op het volledig omheinde terrein. De hele dag vrolijke galgo’s, podenco’s en andere hondjes op volle snelheid om je heen, veel bezoekers en een lekker zonnetje! Jeanet, geholpen door assistent Raymond, heeft 4 windhonden beeldjes geveild en veel geld voor Greyhoundsfriends binnen gehaald. Leuke contacten gelegd en vooral kunnen zien en horen dat Greyhoundfriends heel goed werk doet en dat er veel mensen zijn die de zwerfdieren een warm hart toedragen!

Wij gingen met een goed gevoel huiswaarts. En onderweg nog veel gelachen met de Tomtom die ons consequent de verkeerde kant op probeerde te sturen… (draai om, sla links af, draai om…mooi niet!)

                    

(2 foto's zijn van Greyhondfriends)

                                      


10 april 2011
 
Vandaag was het een zonnige dag en hebben we de bus van Herman en Anna uit Ayamonte weer 
volgeladen.
450 kilo honden en kattenvoer, een grote hoeveelheid halsbanden en riemen, benches, manden en een grote hoeveelheid aan medicijnen, verband, chirurgische instrumentaria voor de inrichting van hun operatieruimte in het asiel van Ayamonte.
We zijn blij dat we hun met een flink beladen bus weer naar het zuiden van Spanje hebben kunnen sturen, waar zij geweldig werk doen voor de zwerfdieren.
 
 
                             

06 maart 2011
Nog meer nieuws voor 06 maart: Shep komt aan op Schiphol ! Eindelijk zet deze fantastische hond poot op Nederlandse bodem, om hier kans te gaan maken op een nieuw leven. Een nieuw leven vol liefde, warmte, aandacht en geluk, na alle ellende en ontberingen die ze heeft gehad. We hopen snel een warme mand voor haar te vinden.

            

06 maart 2011
Vandaag een drukke dag gehad: En een transport naar Istanbul met 200 kgs voer, dekens en operatieschorten én een transport naar Ayamonte met zo'n 350 kilo voer, medicijnen, benches, ontwormingsmiddelen, dekens, operatieschorten en kleden.

                        

 30 januari 2011

 

 

Actie tegen bont in Den Haag op 5 februari!

Op zaterdag (middag) 5 februari voert Bite Back een antibontactie bij dé winkel van Nickelson, Den Haag.

Nickelson is berucht om de jassen met grote bontkragen.

Het is mede dankzij bedrijven als Nickelson dat jongeren tegenwoordig zoveel bontkragen dragen. Ze geven ook jassen met bont aan 'celebrities'.

Bite Back had al eerder contact met dit bedrijf via mail.

Nu is het tijd om actie te voeren!

Wil je meedoen of meer info dan stuur een mail naar:  info@biteback.org