15 december 2012 Fantastisch nieuws!!!!
Er blijven donaties binnenkomen bij Stichting Dierennood voor deze zwaar getroffen dieren! Na een artikel in het Noordhollands Dagblad in de Zaanstreek ontving Stichting Dierennood nog een aantal fijne donaties uit die regio. Ook kregen zij vandaag nog het bericht dat een schoolklas er een speciaal project van heeft gemaakt en daar € 175,- mee heeft opgehaald! Er staat nu € 3.203,- op de teller! Geweldig!!!
De bouwvakkers zijn inmiddels aan de slag en zijn druk bezig om het andere gebouw om te toveren tot een goed leefbaar asiel voor de honderden dieren. 
Alle geredde dieren zitten nu tijdelijk in grote gehuurde tenten. De vele spontane bijdragen vanuit Nederland worden zéér gewaardeerd!


 
EXTRA NOODOPROEP!!!


Brand in een groot asiel in Roemenië met helaas veel doden en gewonden. 

Help nu mee bij het herbouwen vóór de strenge winter! In een asiel nabij Cluj Napoca in Roemenië is eind oktober helaas een zeer ernstige brand geweest. Bij het redden van de dieren is een van de dierenverzorgsters daarbij om het leven gekomen en met haar heel veel honden (vooral pups en hun moeders) en helaas ook veel katten.

 
De brand moet enorm geweest zijn, Teef Gina werd zwaar gewond en krijgt hulp, waarbij 
maar gelukkig staan de muren er nog en haar zoon Sam geen moment van haar zijde wijkt.
herbouw is mogelijk. 


De overgebleven 700 dieren zijn nu aan hun lot overgelaten en lopen los rond rond het afgebrande gebouw. De gewonde dieren hebben verzorging nodig en alles moet weer opgebouwd worden, waarbij de strenge winter er snel aankomt. Gelukkig zijn er al concrete initiatieven van een Duitse dierenstichting, https://www.sternenhof.eu/229-0-Achtung-Notfall-Wir-brauchen-Ihre-Hilfe.html die bezig is om bouwmaterialen te verzamelen. En om dan zo spoedig mogelijk met een aantal bouwvakkers ernaar toe te gaan om het asiel te herbouwen.

Alle hulp is zeer welkom! Stichting Dierennood heeft hiervoor hun banknummer opengesteld en zullen zorgen dat donaties zo snel mogelijk zowel voor de herbouw als voor het verzorgen van de vele gewonde dieren zullen worden gebruikt.
Stort jullie bijdrage aub op 47 84 160 t.n.v. Stichting Dierennood te Rotterdam, o.v.v. 'Brand Roemenië".

Op https://www.dierennood.nl/ wordt het laatste nieuws bijgehouden. Zo is er al voor €860,- aan donaties binnengekomen. Een geweldig bedrag, maar het is nog niet genoeg!! 

Het is meer dat verschrikkelijk wat de mensen en dieren hebben meegemaakt. We kunnen deze arme dieren en mensen niet in de steek laten! Alles voor de dieren is verbrand, zoals oa. dekens, medicijnen, manden etc. Iedere euro is er één en helpt de wederopbouw van het asiel en alles wat de dieren nodig hebben.

Wij hebben onze donatie overgemaakt. 
Mogen we nogmaals op jullie steun rekenen!! Alvast heel erg bedankt!
Jullie kunnen natuurlijk ook op onze rekening jullie bijdrage storten, dan zorgen wij dat het goed terecht komt.

14 november 2012
Laatste nieuws is dat er al €1540,- aan donaties binnen is gekomen. Echt geweldig!! Er zijn nog bijna 100 dieren die medisch behandeld worden. Dus de centjes zijn hard nodig! En er is nog veel meer nodig, want voor de rest is alles verbrand, ze hebben helemaal niets meer. Het Sternenhof verzameld op dit moment voer en spullen in voor de getroffen honden en katten. Volgende week gaat er een grote vrachtwagen met de spullen naar Roemenië.
Wij hebben vanochtend een doos met 50 halsbanden, 20 lijnen en 5 warme hondenjassen naar Sternenhof in Duitsland verstuurd!

We laten deze arme mensen en dieren niet in de steek!! 

23 november 2012
GEWELDIG NIEUWS!!!!Er is al over de €2000,- aan donaties binnengekomen bij Stichting Dierennood. SUPER!!!!! Op naar de €2.500,-!!!!!!

We hebben contact gehad met de Duitse organisate Sternenhof. Onze doos met spullen is goed aangekomen. We gaan nog een doos opsturen met medische materialen.
Ze vertelden dat de bouw van het asiel gaat heel veel geld kosten. We willen jullie daarom nogmaals vragen of jullie deze dieren willen steunen!!! Iedere euro is er één en maakt een groot verschil!!!!
BEDANKT!!!

9 december 2012
DE STAND IS OP DIT MOMENT €2.368,-!!!! 
We hopen de €2.500,- te halen. Sternenhof gaat beginnen met een start te maken om het asiel weer op te bouwen!! We kunnen jullie hulp nog steeds hard gebruiken!!!!


De omgekomen Tereza moet een van de meest moedige dierenvrienden van de wereld geweest zijn.
Zeer veel dieren heeft zij nog weten te redden.
voordat zij in de vlammen haar leven verloor.
Woorden schieten hier tekort...
.De asielhouder met enkele van de geredde honden.

 
Ook in Roemenië zelf is er nu belangstelling voor deze tragedie!

 De asielhouder Radu Termure brengt weer een gewonde poes naar de dierenarts.