29 december 2014
Gisteren zou een mooie dag moeten zijn voor Shirin (geadopteerd), Toni en Skye (allebei in de opvang). Maar dat ging jammer genoeg niet door. Raymond zou gisteren op en neer vliegen naar Istanbul. Hij zat al om 7.00 uur op het vliegveld van Rotterdam, maar er was geen vliegtuig door vertraging.
Hij heeft er uren doorgebracht en het vliegtuig kwam maar niet. Toen hebben de reis gecanceld, want het vliegtuig is pas om 15.00 uur vertrokken en dan zou Raymond zijn terugvlucht gemist hebben. Voor iedereen was het vreselijk balen. We hopen dan ook dat de hondjes snel in het nieuwe jaar kunnen komen.

We hebben al € 700,- voor de operatie van Macy! Wow, wat een fantastisch bedrag! Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun.
 
18 december 2014
Lion Lion Spoed! is toegevoegd op  Gouden mandje gezocht voor: Deze lieve jongeman zoekt naar zijn eigen veilig mand.
  
 

Er is al een mooi bedrag van €395,- binnengekomen voor de operatie van Macy. We willen alle vrienden die gedoneerd hebben heel erg bedanken. We hopen dat er nog meer mensen een bijdrage willen doen.

Inmiddels is Ninja (ze heet nu Pixie) in haar opvang bij Nel. Pixie is echt een schat van een hond, nog lekker jong. Het is wel goed geweest dat we voor haar een operatie gekozen hebben, want een stukje bot steekt er af en toe uit. Zij had het niet gered in de shelter. We hopen dat de juiste mensen op haar pad komen, die haar een liefdevol leven gaan geven. Ze wordt 5 januari a.s. geopereerd.
 
 

14 december 2014
Oeps, we dachten toch dat Kyra een teefje was, maar het blijkt een reutje te zijn! We hebben hem daarom Kyrano genoemd.
Kyrano wacht nog steeds op zijn nieuwe baasje. Hij heeft een hele lieve blik. Deze kanjer wil ook zijn droom waarmaken om eindelijk eens bij iemand te horen die hem onvoorwaardelijke liefde zal geven. We hopen dat er snel iemand op zijn pad gaat komen.
Nieuwe foto's toegevoegd op Kyrano Spoed!


12 december 2014
Lara Spoed! toegevoegd op Gouden mandje gezocht voor: Deze lieve dame zoekt ook nog naar haar eigen mandje.Nieuwe foto's toegevoegd op Beau Spoed! en Gahan Spoed en Ollie Spoed!. Beau, Gahan en Ollie zitten nog steeds te wachten op hun eigen mandje, waar ze het asielleven kunnen vergeten en een liefdevolle toekomst tegemoet kunnen gaan. Wie geeft deze kanjers hun kans om het asiel te mogen verlaten?
 
 
 
 

7 december 2014
Foto's van de aankomst van de 2 kanjers Ninja en Amanda (Rhonda). Nu nog de rest van de hondjes uit het asiel. Ze hebben het allemaal verdiend om gelukkig te worden.

 

 

 

6 december 2014
Goed nieuws voor onze Shirin. Ze heeft lieve baasjes gevonden en een fantastisch huisje. Ze zal het prima naar haar zin krijgen en heel gelukkig worden. Eerst moeten we nog de bloedtesten afwachten. We hopen dat de resultaten OK zijn, zodat ze nog hopelijk voor de kerst kan komen. 

Nu de rest van de hondjes nog! Zij zoeken allemaal een warme plek voor de kerst! Wil je een hondje redden, neem dan snel contact met ons op!

3 december 2014 
Vandaag is Mambo naar zijn nieuwe baasje gegaan. Hij doet het erg goed. We willen zijn opvangouders ontzettend bedanken voor de goede zorgen. Ze hebben Mambo heel veel geleerd.

Gisteren was weer mooie dag. We mochten Ninja en Amanda (ze heet nu Rhonda) verwelkomen. Rhonda heeft een lief baasje gevonden die haar alle tijd geeft om uit te rusten en aan haar nieuwe leventje te kunnen beginnen. Ninja zit in de opvang bij Nel om 5 januari geopereerd te worden aan haar poot. Het zijn ook weer 2 schatjes van honden en we zijn heel blij dat ze het asiel hebben kunnen verlaten voordat de winter echt gaat beginnen. 
 
 Rhonda in haar warme mand

We hebben geweldig nieuws want Puck en Gamble mogen bij hun opvang en bij hun grote broer Jake blijven. Zij hebben eindelijk hun eigen warme huisje gevonden. Wij zijn heel erg blij met dit goede nieuws en willen Adrian en Elske ontzettend bedanken voor de goede zorgen voor deze 2 kanjers. Wij wensen ze heel veel geluk.
 
 
Samen lekker uitrusten na lekker gestoeid te hebben 
 

We hebben te horen gekregen dat Noisette en Votka in de opvang gaan in Duitsland. We hopen dat ze daar samen geadopteerd worden. Gelukkig dat ze binnenkort gaan vertrekken, samen met Yin en Yang. We hopen snel goed nieuws te krijgen dat ze een warm mandje gevonden hebben.
 

Met Bacio gaat het heel goed. Zijn baasje is heel gelukkig met hem. We zijn ontzettend blij dat Bacio zijn perfecte match gevonden heeft.
 
  

28 november 2014
Het is op dit moment geen pretje voor de hondjes in de shelter. Het regent onophoudelijk en het is koud. De shelter is één modderpoel geworden. We vinden het zo erg voor de hondjes. Zeker als we in deze tijd met onze eigen hondjes gaan wandelen in de kou. Wij vinden de kou best lekker, maar na de wandeling, gaan wij weer terug naar ons warme huisje waar een mand met een zachte plaid voor ze klaarstaat om in weg te dromen. Dat willen de honden in de shelter ook. We hopen dan ook dat we nog veel hondjes een goede en warme plek kunnen geven. Wil je één van onze honden redden, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl

Gamble is na 3,5 week nadat hij geplaats was, bij ons teruggekomen. Hij zit nu gelukkig bij Adrian en Elske in de opvang waar ook Puck zit (zijn maatje in de shelter). Bilge en wij zijn hun heel erg dankbaar.
Het gaat goed met hem en heeft het daar prima naar zijn zin. 
We hebben besloten dat hij eerst helemaal tot rust moet komen en we houden jullie op de hoogte wanneer deze lieverd geadopteerd kan worden, zie ook Gamble!

We hebben super goed nieuws over Mambo. Deze grote, mooie en lieve jongen is geadopteerd! Hij gaat het fantastisch krijgen bij zijn nieuwe baasje. We zijn ontzettend blij dat hij nu definitief zijn eigen gouden mandje gevonden heeft. Wederom willen we de opvang hartelijk bedanken voor de goede zorgen, liefde, aandacht en de vele knuffels die ze Mambo gegeven hebben. Zij zijn onze reddende engelen geweest, want we zochten voor hem met spoed een opvang. Ze hebben hem zoveel geleerd en dat is echt top!!! Dank jullie wel!

 
 
23 november 2014
En weer hebben we 2 kanjers toegevoegd die op spoed zijn naar lieve mensen. Het zijn Noisette Spoed! en Votka Spoed!. Deze 2 lieverds zijn jaren geleden liefdevol opgenomen in huis door een Française in Ayvalik. Het trieste is dat deze vrouw plotseling aan een hersenbloeding is overleden. Zij missen hun baasje en de warmte en veiligheid van thuis. Wil je meer over ze weten, ga dan gauw kijken. Onze grootste wens is dat deze 2 hondjes samen geplaatst kunnen worden, want ze zijn heel erg aan elkaar gehecht en hebben elkaar nodig in deze moeilijke tijd.
 
22 november 2014
De lieve, aanhankelijke Yaman is met spoed op zoek naar jou. Hij is 7 jaar en snakt naar iemand die van hem houdt, hem liefde, aandacht en knuffel geeft. Ben jij zijn reddende engel, kijk dan gauw op Yaman Spoed! 
 
21 november 2014
We hebben 2 prachtige kanjers toegevoegd die op zoek zijn naar jou! Ga gauw kijken op Toni Spoed! en

20 november 2014 
Puck is tijdelijk niet beschikbaar voor adoptie. Zij zit pas een paar weken bij haar opvangouders en zij moet nog veel leren. We weten nog niet hoe lang het gaat duren. We hebben besloten om haar meer tijd te geven om tot rust te komen, want alles is nog nieuw voor haar. Als ze weer beschikbaar is dan zullen we dit hier vermelden.

Eindelijk goed nieuws voor Yin en Yang. Zij zullen binnenkort naar Duitsland vertrekken. Wij wensen deze 2 kanjers heel veel geluk.

15 november 2014
Morgen staan we met onze vele boeken op de grote boekenbeurs van Zutphen! De boeken beurs van Zutphen is altijd erg gezellig en een groot succes!
Heb je zin om te komen, klik dan voor meer informatie op onderstaand bestand.

Nieuwe foto's van Duman met zijn redder en held Ismet toegevoegd op Duman Spoed.

Happy Ending voor Macy (Surmeli). Macy is vanaf de 1e minuut dat ze elkaar hebben op ontmoet heel erg gehecht aan Brigitte en haar andere 2 hondjes Kai en Jona. Het is net of Macy al jaren bij haar is. Macy hoort dan ook al helemaal bij de roedel en heeft het hart van Brigitte gestolen. Onze Brigitte heeft besloten haar zelf te adopteren. De rest van ons team hoopte stiekem dat dit zou gebeuren en YESSSSSS Macy mag blijven.
Lieve Bri, heel veel geluk met de kleine Macy!!!14 november 2014
Gisteren was het een mooie dag voor Kupi en Surmeli. Ze kwamen allebei heel enthousiast uit hun transportbox. Het leek net of ze wisten dat het allemaal goed was en hun leven voor altijd zou veranderen. Kupi (ze heet nu Turbo) is met haar geweldige baasjes naar haar eigen huisje vertrokken en daar is ze al helemaal thuis. Ze zijn helemaal gek van Turbo. We zijn ontzettend blij dat ze Turbo geadopteerd hebben. Het gaat al heel erg goed met haar in haar nieuwe huisje en ze krijgt een heel gelukkig leven. Surmeli (ze heet nu Macy) is met Brigitte van ons team mee naar huis gegaan in de opvang. Het gaat al ontzettend goed met haar en de andere hondjes. We hebben weer 2 prachtige, bijzondere en lieve hondjes mogen ontmoeten. 
 

 

 

 

  

10 november 2014
We hebben updates ontvangen over Puck Browny/Puck van zijn opvangouders. Met Puck gaat het heel goed, ze is lief, sociaal en leergierig. Puck is nog steeds op zoek naar haar eigen huisje. Puck verblijft in Utrecht, een afspraak om kennis met haar te maken is zo geregeld.  

5 november 2014
Duman is toegevoegd op Gouden mandje gezocht voor:Duman Spoed. Deze stakker is met super spoed op zoek naar zijn eigen huisje waar hij WEL gewenst.

Nieuwe filmpjes toegevoegd op Baila Spoed! Gahan Spoed Skye Spoed! Ga snel kijken en wordt verliefd!

1 november 2014
Vandaag hebben Raymond en Iva op de rommelmarkt in Bleiswijk gestaan. We hadden een mooie opbrengst en dit geld gaan we gebruiken voor de operatie van Ninja. 

Afgelopen dinsdag 28 oktober 2014 was het de grote dag voor Browny (ze heet nu Puck en zit in de opvang), Lolita (ze heet nu Fleur en is geadopteerd) en Gamble (hij heet nu Bodie en is geadopteerd).
We stonden allemaal in spanning te wachten op Murat. Het duurde allemaal erg lang dit keer. Toen we Murat eindelijk zagen, had hij geen hondjes bij zich. Onze wereld stortte in!! Murat vertelde dat de hondjes er niet waren, maar waar waren ze dan wel. Pffff, dan gaan er allemaal vragen door je hoofd, waar je geen antwoord op krijgt. Gelukkig kregen we kort daarna een telefoontje van de douane dat de hondjes nog op het platform stonden. Nou ja, zeg, ze hadden ze gewoon vergeten. Niet te geloven! Murat ging gelijk terug om de honden op te halen. En ja, daar kwam hij voor de 2e keer naar buiten, maar dit keer wel met de hondjes. Wat was dat een opluchting! Gelukkig waren we met veel mensen en het was fijn, ook voor Murat, dat we elkaar konden steunen. We hopen dit nooit meer mee te maken, wat was dit vreselijk! We waren allemaal super blij om de honden eindelijk te verwelkomen en te knuffelen. Het zijn weer 3 hele leuke en lieve honden. We hebben al updates gekregen en het gaat goed met ze. Iedereen is dolblij met hun nieuwe viervoeter. Ze zijn nu bezig te wennen aan hun nieuwe baasjes/opvang en omgeving. De ene hond heeft langer de tijd nodig dan de ander. Dat geeft niets! Ze zijn nu veilig en er wordt goed voor ze gezorgd. Lieve mensen, dank jullie wel dat jullie deze hondjes een kans hebben gegeven om gelukkig te worden en te genieten van een mooi leven. Lieve Fleur, Puck en Bodie, heel veel geluk en zoals Murat al zei, jullie leven gaat nu pas echt beginnen!!

Onze held Murat!
 

 

 

 

 
 
 

 
29 oktober 2014
Vandaag hebben we een noodoproep toegevoegd op onze site. Wij willen dolgraag de lieve Ninja helpen en we hopen dat jullie allemaal met ons willen doen. Alvast bedankt! Voor de noodoproep ga je naar 

25 oktober 2014
YESSS, er is vandaag een mooi wonder gebeurd, want Kupi heeft fantastische lieve mensen gevonden in België. Ze waren op slag verliefd op haar toen ze haar foto's en filmpje zagen. Het maakt hun helemaal niets uit of ze nu 3 pootjes heeft. Ze weten dat ze extra care nodig heeft en dat gaan ze haar ook geven. Het gaat hun om haar!! Wij en Bilge zijn zo ontzettend blij dat Kupi heel snel lieve baasjes heeft gevonden. Ze heeft het zo verdiend!  Ze is een schat van een hond, een maatje voor het leven.
EEN ECHT WONDER!!!! Nog even, lieve Kupi en dan lig je in een warme mand en kan je gaan genieten van een mooi leven, vol met liefde, aandacht en knuffels. 

We hopen dat vele hondjes haar zullen volgen!!!!
 
22 oktober 2014
Animal Care Projects armbandjes

Nu te koop: Te gekke Animal Care Projects, we care about animals armbandjes. 
Brigitte heeft de armbandjes laten maken en de opbrengst gaat volledig naar de zwerfdieren. 

Dank je wel Brigitte voor dit leuke initiatief! 

De kosten zijn €3,50 excl. verzendkosten. 

Wees er snel bij, er zijn er vooralsnog 38 beschikbaar. Bij succes kunnen we in de toekomst uiteraard meer armbandjes laten maken.

Mail naar mailto:info@animalcareprojects.nl als je zo'n leuk armbandje wilt. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Groetjes Team ACP

 

19 oktober 2014
YESSS, Bacio heeft zijn gouden mandje gevonden. Hij heeft heel lang in de opvang bij Marije gezeten te wachten op de juiste baasje(s). En dat is nu eindelijk gelukt. Marije en wij zijn super blij dat hij zijn perfecte match heeft gevonden. Bacio gaat een geweldig leven krijgen bij Marianne in een rustige en groene omgeving, waar ze heerlijke wandelingen kunnen maken. Marije en wij wensen hem heel veel geluk en vele mooie jaren!

We hebben leuke filmpjes toegevoegd op Amanda Spoed!, Kupi Spoed!, Shirin Spoed!, 
Ze zijn alle 4 fantastische honden met een mooie uitstraling. We hopen dan ook, net zoals alle andere hondjes, dat ze voor de winter weg kunnen uit het asiel en lekker in een liefdevol huisje  in een warme mand kunnen wegdromen ipv buiten in de kou. Het is niet moeilijk om niet verliefd te worden op deze kanjers. Ben jij hun reddende engel, neem dan snel contact met ons op.

Op 28 oktober 2014 komen Gamble, Lolita en Browny naar Nederland. Gamble en Lolita zijn geplaatst. Browny komt eerst in de opvang bij geweldige mensen, waar ze eerst tot rust kan komen en kan wennen aan, vertrouwd raken met haar nieuwe omgeving. We houden jullie natuurlijk op de hoogte hoe het met haar gaat de komende tijd en gaan dan op zoek naar de juiste mensen voor haar.

15 oktober 2014
YESSS, Misty, Rosie en Olivia (hondje die ook bij Rosie in de partition zat) zijn vandaag vertrokken naar Duitsland.
We zijn zo vreselijk blij dat deze hondjes een mooie toekomst krijgen, zeker voor de oudere Misty. Zij zit haar hele leven in het asiel en nu heeft ze eindelijk geluk!! SUPER!!!!!! Nu nog de Senior Buddy. Hij hoopt dat hij ook snel geadopteerd wordt. Het zou toch geweldig zijn als hij ook de shelter mag verlaten. Hij zit ook al zijn hele leven in het asiel. Eerst in Sefakoy (geloof ons, dat was echt geen pretje) en daarna in het bosasiel. Wat moet het toch heerlijk voor hem zijn om voor het eerst in zijn leven een warme zachte mand heeft om in weg te dromen, liefde, knuffels en aandacht te krijgen. Wie wil deze oudere beer een mooie toekomst geven? Neem dan snel contact met ons op.
                  
Misty              Rosie

11 oktober 2014
We hebben weer 4 fantastische honden toegevoegd voor wie wij ook met spoed een fijn en liefdevol huisje zoeken. We hopen dan ook dat deze kanjers snel geadopteerd worden. Ben je benieuwd naar de nieuwkomers ga dan gauw naar Amanda Spoed!Kupi Spoed!Shirin Spoed!Surmeli Spoed! We hopen binnenkort nog filmpjes te krijgen van deze 4. Ben jij hun reddende engel, neem dan snel contact met ons op. 

9 oktober 2014
Gisteren zijn Daisy en Fato aangekomen. Ze zijn hartelijk ontvangen door hun nieuwe baasjes. Daisy was al direct op haar gemak. Deze lieverd zal waarschijnlijk snel wennen aan haar nieuwe leventje. Ze is in ieder geval in een gouden mandje terecht gekomen. Fato heeft al het nodige meegemaakt in haar leven, ze was daarom aanvankelijk wat angstig. Eenmaal thuis heeft ze lekker gegeten en voor het eerst in haar leven in een lekker mandje geslapen. Dat beviel eigenlijk wel, dus dat stemde Fato gerust. We hebben er het volste vertrouwen in dat deze dame alle tijd en liefde krijgt die ervoor nodig zijn om haar weer het vertrouwen in de wereld terug te geven. Daar gaan haar baasjes alles aan doen. En daar zijn we ze heel erg dankbaar voor. 
We wensen deze twee lieverds een heel gelukkig leven toe bij hun nieuwe baasjes. En we willen de baasjes ontzettend bedanken voor deze nieuwe kans voor weer 2 kanjers uit het SHKD!
 
 Fato                Daisy  
 

6 oktober 2014
We hebben fantastische foto's toegevoegd van de hondjes op Skye Spoed!Dominik Spoed!
Na het zien van de prachtige foto's wordt je zeker verliefd op één van onze kanjers. Ze verdienen het allemaal om te gaan genieten van het leven, omringd door liefde en knuffels en een zachte warme mand om in weg te dromen. Heerlijke wandelingen met de baasje(s) en spelen met andere hondjes. Deze honden zijn een maatje voor het leven. Ben je verliefd geworden, neem dan snel contact met ons op.

5 oktober 2014
Op diverse FB pagina’s verschijnen berichten omtrent de Ezelbrug en we krijgen daarom ook veel vragen over de stand van zaken op de Ezelbrug te Hongarije. In het belang van de dieren op de Ezelbrug zullen wij onderzoeken wat er aan de hand is, voor zover het onze activiteiten voor de dieren van de Ezelsbrug betreft.
Omdat wij op deze afstand weinig vragen kunnen beantwoorden voelen wij ons genoodzaakt onze steun aan de paarden- en ezelsopvang op dit moment op te schorten, totdat wij - na hoor en wederhoor- meer duidelijkheid hebben over de situatie daar. De mensen die via ons de Ezelbrug steunen zullen wij persoonlijk informeren. Dit gaat ons aan het hart want het belang van de dieren staat bij ons altijd voorop, ook in deze onrustige  tijden. We willen jullie dan ook danken voor de steun voor de paarden en ezels. Laten we niet vergeten dat het ondanks de meningsverschillen altijd te doen is om de beestjes. Wij bedanken alle mensen die Marjo en de dieren op de Ezelbrug een warm hart toedragen en ons geholpen hebben om mooie dingen te verwezenlijken. Wij hebben met plezier deze opvang gesteund. Met vriendelijke groet, Team ACP 

3 oktober 2014
Gisteren was het de mooiste dag van hun leven voor Blue en Sunny. Eindelijk waren ze thuis bij hun lieve baasjes. Blue (ze heeft nu Safiye) heeft haar hele leven (3 jaar) in de shelter geleefd. En nu heeft ze eindelijk haar gouden mandje gevonden bij onze vriendin Simone. Het gaat heel erg goed met Safiye en ze is gisteren al lekker in het water geplonsd. En Sunny (ze heet nu Beppie) kwam triest de shelter binnenlopen, nadat ze gedumpt was in de bossen, zonder enige toekomst. En nu heeft ze haar perfecte lieve baasjes gevonden en ze voelt zich al helemaal thuis. Net of ze er altijd als is geweest. Het gaat ook goed met de andere hondjes.
We zijn ontzettend blij dat deze 2 kanjers hun eigen fantastische plekje gevonden hebben. Het zijn nu "happy dogs" en de shelter is verleden tijd. We wensen jullie heel veel geluk!!
Lieve Simone, dank je wel voor het begeleiden van de hondjes gisteren!

      
 
28 september 2014
We willen jullie voorstellen aan Ninja Ninjâ Spoed. Deze meid zit ook al haar hele leventje in het asiel. Het wordt nu echt wel tijd dat ze mag gaan verhuizen naar een fijn plekje, waar ze alles krijgt wat ze gemist heeft. 

25 september 2014
We kregen het goede nieuws dat Cass en Peri naar Duitsland gaan verhuizen. We wensen deze kanjers veel geluk en een mooie en liefdevolle toekomst.

Cass                                      Peri

     

23 september 2014
We hebben van Petra Poorter (wereldpootjes) een link gekregen met waanzinnige foto's van de hondjes in het SHKD bosasiel. Petra heeft deze mooie foto's genomen op 10 september 2014. De dag voordat is ze met Grey en July naar Nederland is teruggevlogen.
Jullie zullen vele hondjes herkennen die bij ons ter adoptie staan, maar ook zijn er vele lieve hondjes die nog niet ter adoptie staan, maar wel met spoed op zoek zijn naar lieve baasjes. Wil je meer weten over één van deze hondjes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, dan kunnen wij aan ons contactpersoon vragen of de hond in aanmerking komt voor adoptie.

Veel kijkplezier! 


We willen jullie voorstellen aan Lolita Spoed! De kleine en lieve Lolita zoek met spoed een gouden toekomst. Ben jij haar reddende engel, neem dan contact met ons op!

20 september 2014
Afgelopen donderdag 18 september j.l is Raymond op en neer gevlogen naar Istanbul om Beauty (haar nieuwe naam is Siyah) en Charlie op te halen. Was een zeer vermoeiende dag. 's Ochtends vroeg vertrekken en 's avonds laat met vertraging aankomen in Nederland. Wat we niet allemaal over hebben voor de hondjes, ha,ha,ha,ha! Maar het was de moeite waard!! Met Siyah en Charlie gaat het hartstikke goed. Siyah is nog een beetje verlegen, maar als ze eenmaal gewend is bij haar lieve baasjes, gaat dat allemaal goed komen. En Charlie is een lekker druk ventje. Een allemansvriendje! Hij moest iedereen even begroeten. Charlie is geadopteerd door onze vriendin Meta (baasje van Yugi). Het was weer geweldig te zien dat deze 2 kanjers in een paradijs zijn gekomen en dat ze het heel erg getroffen hebben met hun nieuwe baasjes. Ze krijgen nu een fantastisch leven en wat zullen ze blij zijn met de liefde, aandacht, knuffels en goede zorgen die ze krijgen. Ze hebben het zo verdiend, na alle ellende die ze hebben meegemaakt.
We wensen iedereen heel veel geluk! 

Helaas zijn de foto's niet goed gelukt, we hopen dat Kirsten (de vriendin van Meta) betere foto's heeft.
 

 
 

Een beetje laat door de drukte van de afgelopen dagen, dan eindelijk een paar foto's van de aankomst van Grey (haar nieuwe naam is Pip) en July (zijn nieuwe naam is Iggy) op 11 september 2014. We hebben al meerdere updates over de hondjes gekregen en ze doen het geweldig goed. Ze zijn allemaal in een paradijs terecht gekomen en zijn heel erg gelukkig met hun nieuwe baasjes en hun viervoerter vriendjes. We willen alle adoptanten heel erg bedanken dat ze deze honden in hun harten gesloten hebben.

 

   11 september 2014
Daisy Daisy Spoed! en Derek Derek Spoed! zijn toegevoegd op Gouden mandje gezocht voor: 
Deze honden hebben een zachtaardig karakter en zoeken met spoed hun eigen huisje waar ze vertroeteld worden en alle zorg en aandacht krijgen  die ze nodig hebben.

Vandaag was ook weer een mooie dag. July(heet nu Iggy) en Grey zijn vanmiddag in NL aangekomen. Zij werden opgewacht door hun geweldige baasjes en zij zullen een goede toekomst tegemoet gaan. We wensen deze 2 kanjers heel veel geluk, liefde en plezier toe.
 
 July                   Grey

Na 8 maanden in de opvang gezeten te hebben bij Nel heeft Shiva haar eigen mandje gevonden bij Hanneke. We wensen Shiva en haar nieuwe baasje heel veel geluk toe. We willen hierbij Nel ontzettend bedanken voor haar goede zorgen, liefde en aandacht voor Shiva, zij was haar redder in nood. Bedankt lieve Nel, ACP team.
 
 Shiva

8 september 2014
Op 4 september j.l. zijn Nora en Adamir naar hun opvang adressen in Duitsland vertrokken. We hopen dat deze 2 kanjers snel hun eigen huisje zullen krijgen.
 
Adamir                                Nora 
      

1 september 2014
Goed nieuws voor Goa en Gaby. Zij zijn geadopteerd in Duitsland en vertrekken waarschijnlijk aankomend weekend al.
 
Goa              Gaby

31 augustus 2014
We hebben leuke filmpjes toegevoegd van Beau Spoed! Noa Spoed! Nora Spoed! Ollie Spoed!

Ook toegevoegd is de super lieve King Charles Spaniel. Zijn naam is Charlie Spoed! en hij is met spoed op zoek naar jou!!!
Wil jij hem een mooi leven geven, neem dan snel contact met ons op.

Ook hebben we de mooie Golden Retriever Sunny Spoed! Zij is wil heel graag lieve baasjes waar ze de rest van haar leven mag blijven en haar alles willen geven wat ze zo verdient. Wil je haar reddende engel zijn, neem dan snel contact met ons op.

28 augustus 2014
Goed nieuws voor Bobo, Saar, Pekinese en Minnok. Zij zijn gisteren naar Duitsland vertrokken. Zij zijn veilig in hun opvang aangekomen. Wij zijn blij dat deze 4 lieverds het asiel verlaten hebben.
  
Bobo                                       Saar                                 Pekinese                      Minnok
            

25 augustus 2014
Het is al bijna september!! De datum van de meeting van de Gemeente weten we nog niet. Maar de onzekerheid en de angst voor de honden en mensen van het asiel is om gek van te worden. We zijn er dag en nacht mee bezig. Ons hart bloedt bij de aanblik van alle lieve hondjes die zo graag een eigen plekje willen en snakken naar liefde, aandacht en knuffels. Op de filmpjes is zo goed te zien wat een fantastische honden het zijn en dat ze zo blij zijn als ze een aai over hun bolletje krijgen. Als je dan wegloopt en je omdraait dan kijken ze je hoopvol aan en lijken te zeggen, laat ons alsjeblieft niet alleen en in de steek. Hun leven is op dit moment zo onzeker en we moeten er niet aan denken wat er gaat gebeuren met de honden als het asiel dicht gaat.
Zo triest!! Ze doen niemand kwaad en niemand heeft last van ze! We hopen dat nog veel hondjes een fijne plek vinden en hopen nog steeds op een wonder dat het asiel niet gesloten zal worden, zodat we met z'n allen meer tijd krijgen om de honden te herplaatsten. Het is op dit moment bloedheet in Istanbul en de honden hebben daar veel last van. Ze zoeken ieder schaduw plekje op! Ben je verliefd geworden op één van onze hondjes, neem dan snel contact met ons op! Alvast bedankt!!! 

Afgelopen donderdag was een mooie dag!
We hebben vier geweldige hondjes mogen verwelkomen. De eerste updates zijn binnen en alle hondjes maken het goed. Zack (nu Fezz) hoort er al helemaal bij, net of hij niet anders gewend is: hij vindt knuffelen heerlijk, loopt al lekker mee tijdens het wandelen, is nieuwsgierig en al helemaal op z'n gemak. Ook met Angel (nu Cara) gaat het goed, buiten een ontzettende spring in 't veld, binnen ligt ze graag met haar pootjes in de lucht te slapen. Boris en Yara kruipen ook stukje bij beetje uit hun schulp. Inmiddels zijn ze al enthousiast aan de wandel, maar nog wel een beetje voorzichtig. Bij deze ook een aantal foto's van de aankomst. Geweldig om de eerste stappen richting hun nieuwe liefdevolle leven met een warme mand mee te mogen maken!  

 

 


23 augustus 2014
We hebben 2 nieuwe lieve pups Yin en Yang Spoed! toegevoegd op Gouden mandje gezocht voor:
Yin en Yang zijn zusje en broertje en zijn de kinderen van moeder Cass. We hopen dat zij snel hun eigen mandje zullen vinden en het zou fantastisch zijn als ze samen geadopteerd worden. 

20 augustus 2014
We hebben deze lieve pup Browny Spoed! toegevoegd op Gouden mandje gezocht voor: Browny wil ook graag bij iemand horen die haar wil laten zien dat de wereld ook goed en mooi kan zijn. Ben jij haar redding, neem dan snel contact met ons op.

Morgen is het de grote dag voor Boris, Yara, Angel en Zack. Zij gaan morgen vertrekken naar een fantastisch leven en toekomst. We zijn ontzettend blij dat we hele lieve baasjes voor deze kanjers gevonden hebben. Boris en Yara blijven zelfs bij elkaar, want ze zijn samen geadopteerd. Het zal allemaal best eng zijn voor de hondjes morgen en ze zullen niet weten wat ze gaat overkomen. Maar één ding is zeker, het wordt een enkeltje naar GELUK!!!! En oh, wat hebben ze het verdiend. Ze zitten al van pups af aan in het asiel en nu krijgen ze warm huisje waar ze omringd zullen worden door liefde, aandacht, knuffels en goede zorgen. Echt SUPER!!!!!! 
We hopen stiekem dat ze ons nog een beetje herkennen van ons bezoek in het asiel, ha,ha,ha!!! We kunnen niet wachten om ze allemaal weer te zien.

Nieuw toegevoegd de mooie Kyra Spoed!. Zij zit in dezelfde partition met Grey en Gaby. Kyra is een heel aanhankelijke en lieve hond. We hopen dan ook dat deze lieverd snel geadopteerd wordt. 

Ook hebben we lieve Ollie Spoed! toegevoegd op Gouden mandje gezocht voor: Ollie heeft maar één droom en dat is zijn eigen mandje bij lieve mensen. Wil jij zijn reddende engel zijn, neem dan snel contact met ons op.

19 augustus 2014
We hebben de lieve Beauty Spoed! toegevoegd aan onze pagina Gouden mandje gezocht voor:. Beauty heeft een geweldige uitstraling en is met spoed op zoek naar jou!! Ben je verliefd op haar geworden, neem dan snel contact met ons op! 

Ook is de lieve Cocker Spaniël July Spoed! toegevoegd op Gouden mandje gezocht voor: Wil je hem een mooie toekomst bieden, neem dan snel contact met ons op.
Lieve Nora Spoed! is toegevoegd op Gouden mandje gezocht voor: Nora is een geweldige zachtaardige hond die heel snel geadopteerd wil worden en dat heeft ze verdiend. Ze zit al zo lang in het asiel. Het wordt tijd voor een eigen plekje bij lieve mensen.
We hebben weer een kanjer toegevoegd voor adoptie op Gouden mandje gezocht voor: Haar naam is Noa Spoed! en ze is een heerlijke lieve hond. Ga gauw kijken en wordt verliefd op Noa! 

Wij willen Petra Poorter van www.wereldpootjes.nl/ hartelijk bedanken voor haar steun voor de SHKD hondjes. De nieuwsbrief van augustus staat in het teken van het herplaatsen van de hondjes uit het bosasiel. Wereldpootjes heeft een groot bereik en dat betekent ook meer kansen op adoptie voor de hondjes.
Kijk voor de mooie nieuwsbrief op onderstaande link:
https://www.wereldpootjes.nl/CampaignProcess.aspx?A=View&Data=vuRvfgeXRx2rsfWj2TlqzA%3d%3d

13 augustus 2014
Afgelopen zondag hebben we weer met ons team op de kofferbaksale in Zoetermeer gestaan, ondanks de regen waardoor we maar een half dagje konden staan een topopbrengst van € 445,- voor de zwerfdieren binnengehaald! En daar zijn we natuurlijk heel blij mee. 

Met dank aan Brigitte voor onze mooie nieuwe teamshirtjes die ongetwijfeld hebben geholpen!

Binnenkort staan we ook weer op een aantal markten:
Zaterdag 16 augustus: kofferbaksale Katwijk.
Zondag 7 september: kofferbaksale Zoetermeer
Zaterdag 4 en zondag 5 oktober: rommelmarkt Florahallen Bleiswijk

Kom dus vooral even langs als je in de buurt bent!


 
11augustus 2014
Nieuwe update en foto's toegevoegd op Mambo Deze lieverd is nog steeds op zoek naar zijn eigen huisje. Mambo verblijft in Nederland, dus een bezoek om kennis met hem te maken is zo geregeld.

10 augustus 2014
We hebben Anna uit Ayamonte in Spanje heel erg blij kunnen maken met heel veel honden- kattenvoer, snacks, speeltjes, medicijnen, krabpalen en nog veel meer. Het was allemaal kort dag, want Anna was nog één dag in Nederland voordat ze weer vertrok naar Spanje. Maar het is gelukt om al het voer en spullen op tijd bij haar te krijgen. We zijn blij dat we de honden en katten in het asiel weer hebben kunnen helpen.  
Anna vertelde ons dat het best goed gaat met het asiel. Ze hebben een aantal vrijwilligers die helpen met het verzorgen van de honden en katten. Ze hebben ook 2 weken lang vrijwilligers gehad die de hele buitenboel opnieuw geschilderd hebben en dat was heel hard nodig. 
We zijn al begonnen met het verzamelen van voer en spullen voor het volgende transport. 

2 augustus 2014
We begrijpen niet waarom Bacio Spoed! nog steeds in de opvang zit. Deze prachtige en sociale hond wil graag nu zijn eigen huisje. Bacio is een maatje voor het leven. Hij zit in de opvang in Petten (Noord Holland), dus een bezoek is zo geregeld!! Geef Bacio zijn kans op een mooi leven.
 
1 augustus 2014
Update en foto's toegevoegd op Fato Spoed! Het enige wat Fato wil, is een veilige haven en lieve mensen die rustig haar zelfvertrouwen weer teruggeven, zodat ze kan gaan genieten van het leven, zoals het hoort.

Nieuwe foto's toegevoegd op Misty Spoed! Net zoals Buddy hopen we dat Misty ook snel geadopteerd wordt, zodat de rest van haar leven omringd kan worden met liefde, aandacht, knuffels en een zachte mand. Je krijgt er zoveel liefde en dankbaarheid voor terug.

Nieuwe foto's toegevoegd op Buddy Spoed! Het gaat ons echt aan het hart dat deze lieve teddy beer nog niet geadopteerd is. We hopen echt op een wonder voor Buddy, want hij verdient een kans op een nieuwe leven in een liefdevol huis ipv de asiels waar hij tot nu toe al jaren in zit.

We hebben Babsy Spoed! toegevoegd aan onze lijst van adopties. Babsy is een mooie hond met een zachtaardig karakter en een beetje verlegen. Babsy zit in dezelfde partition als Alfie Spoed! en Baila Spoed!  

We kunnen het niet genoeg zeggen, maar deel de adoptie hondjes zoveel mogelijk met familie, vrienden, kennissen. Het zijn allemaal lieve hondjes die zo graag bij iemand willen horen. Laat ze niet in de steek!!!!
 
 

 
 
30 juli 2014
Fijn nieuws voor Saar. Zij heeft de goudkorrels implantatie in haar heupen goed doorstaan. We hopen dat ze snel zal herstellen en dat haar situatie stabiel zal blijven, zodat ze nog lang een mooi leven kan leiden. Ook hopen we dat ze snel haar eigen plekje vindt. We kunnen ons voorstellen dat dit niet zo makkelijk zal gaan, maar we hopen op een wonder, want ze is zo'n lieverd en ze verdient een kans!

Updates en nieuwe foto's toegevoegd van de kanjers Beau Spoed! Bobo Spoed! Skye Spoed!
Ze zijn op zoek naar JOU!!!!!

28 juli 2014
We hebben goed nieuws!! Ons team is versterkt met onze vriendin Brigitte Mertens. Haar werkzaamheden zijn o.a. het beantwoorden van mailtjes voor mogelijke adoptie of opvang van onze hondjes en Brigitte doet ook huisbezoeken in de omgeving van Den Bosch. We zijn ontzettend blij met haar hulp, steun en samenwerking. 
Ze is een geweldige aanwinst voor ons team! smile
Lieve Brigitte "welcome on board" en bedankt voor alles wat je al voor ons gedaan hebt en nog gaat doen. 

Nieuwe foto's toegevoegd van Ying en Yang (de kinderen van Cass) Cass
We wachten nog op meer info over deze 2 schatten. Wat zou het fantastisch zijn als moeder Cass met haar kindjes het asiel zo snel mogelijk kunnen verlaten om bij geweldige mensen een nieuw leven te kunnen opbouwen. Mensen die de tijd en ruimte hebben voor deze 3 lieverds.   
 
26 juli 2014
We kregen geweldig nieuws dat Adamir naar een opvang gaat in Duitsland. Super nieuws voor Damla, Lulu, Selen en Spike. Zij hebben gisteren het asiel verlaten en verblijven nu bij opvangfamilies in Duitsland.

Damla                            Lulu                                Selen                              Spike
   
 
Adamir
 

24 juli 2014
Leuke filmpjes toegevoegd van de kanjers AlfieBailaGabyGrey. Ga snel kijken naar deze lieve honden, ze verdienen allemaal een mooi leven.

14 juli 2014
Fantastisch nieuws voor Ayva en Halev. Deze lieverds zijn geadopteerd door lieve baasjes in Duitsland.
We hopen dat vele hondjes hun zullen volgen!

 
Ayva                               Halev
 
  

12 juli 2014
Nieuwe hondjes toegevoegd: Alfie, Ayva, Baila, Cass, Gaby, Gamble, Goa, Grey, Zack en Zeytin. Ga snel naar Gouden mandje gezocht voor: en "fall in love" op één van onze hondjes. Ze verdienen allemaal lieve baasje(s), warme mand, liefde, aandacht, knuffels, en veiligheid. Wil jij hun reddende engel zijn, neem dan snel contact met ons op.

Afgelopen zondag heeft Raymond bij onze opvang in Zeeland spullen opgehaald voor de arme dieren in Bosnië. Ook wij hadden nog veel spullen staan. Raymond heeft op de terugweg alles afgeleverd in Moerdijk.

BELANGRIJK NIEUWS!!!
 
9 juli 2014
Wij zijn per 20 mei 2014 Stichting Animal Care Projects geworden! 
Let op: wij hebben ook een nieuw banknummer: NL31INGB0006508453 ten name van 
Stichting Animal Care Projects te Den Haag. 
We willen dan ook iedereen, die elke maand automatisch een donatie doen, vriendelijk verzoeken om het banknummer te wijzigen in het nieuwe banknummer. Het oude rekeningnummer blijft voorlopig ook nog bestaan. Alvast bedankt voor de moeite en nogmaals ontzettend bedankt voor jullie steun iedere maand!!!!

9 juli 2014
Door de dreigende sluiting van het SHKD asiel in Istanbul (lees verderop op onze site) zijn al onze hondjes URGENT geworden. Bilge heeft ons gevraagd of we zoveel mogelijk hondjes kunnen herplaatsen. Wij willen dit heel graag doen, samen met jullie.
Wij zijn in het bosasiel geweest en hebben de hondjes ontmoet. Oh, oh, wat een geweldige hondjes allemaal! Ze snakken allemaal naar een beetje aandacht en knuffels. Het enige wat ze willen, is bij iemand horen. Ze hebben zo'n zachtaardig karakter en zijn super lief en aanhankelijk! Ze zijn je zo dankbaar voor als ze geknuffeld worden, dan gaan de oogjes dicht en je voelt dat ze ontspannen. Het was dan ook erg zwaar en hartverscheurend om al deze lieverds achter te moeten laten. We zijn bezig om updates, foto's en filmpjes toe te voegen van de hondjes die we persoonlijk geknuffeld hebben. Wil je graag een hondje redden, of heb je familie, vrienden, kennissen die een leuke hondje wil adopteren, neem dan snel contact met ons op!!

Met pijn in ons hart moeten we vertellen dat Blacky ontsnapt is en niet meer teruggevonden is, Hale II is door haar lange verblijf in het asiel verandert is van een aanhankelijke hond naar een schuwe hond. Heel erg triest!! En Blade leeft samen met Bobo en Buddy in een partition, maar helaas heeft ze alleen nog maar vertrouwen in de medwerker van asiel. Deze hondjes zijn triest genoeg niet meer te herplaatsen.  
 
Updates al toegevoegd van Adamir, Blue, Boris, Dominik, Halev, Yara. Ga gauw kijken op Gouden mandje gezocht voor: en klik op de naam van de hondjes.

Het team van het SHKD! Zij doen alles voor de hondjes! Wij kunnen ze dan ook niet in de steek laten!

 

25 juni 2014
Morgen is het dan zover. Dan vertrekken wij naar Istanbul! Onze reis had een mooier tintje kunnen hebben, als we op de terugweg geadopteerde hondjes hadden mee kunnen nemen, helaas is onze wens niet in vervulling gegaan.
Het zal moeilijk en emotioneel zijn als we straks de hondjes gaan ontmoeten, om ze vervolgens weer achter te moeten laten. Het liefste zouden we ze allemaal mee terug willen nemen. Het is erg warm in Istanbul en dat is afzien voor de hondjes (zeker de honden met een dikke vacht). We nemen speelgoed (flosstouwen) voor ze mee, zodat ze toch een beetje afleiding hebben. We hopen jullie, na ons bezoek, veel te vertellen over de hondjes zelf. 

We hebben een fantastische opvangadres gevonden voor Dominik. Hij heeft angst voor de halsband/riem. We gaan kijken of het met een tuigje beter gaat. In september komt Dominik, als zijn al zijn bloedtesten OK zijn, naar Nederland. Zijn opvang gaat dit begeleiden en trainen. Ze zijn helemaal gek van hem en daarom hebben ze hem ook uitgekozen. Er was gelijk een klik We zijn heel erg blij voor Dominik dat hij deze kans krijgt, want hij zit ook al een hele tijd in het asiel en verdient zijn geluk!

YESSSSSSSSSSSSSSS! GOED NIEUWS!
Animal Care Projects een stichting geworden! We hopen nog lange tijd veel dieren te kunnen helpen en zijn dan ook blij dat we onze werkzaamheden nu als stichting kunnen voortzetten!
We zijn nog druk bezig met het regelen van allerlei zaken, binnenkort volgt er dus nog uitgebreid bericht omtrent ons beleidsplan, ons nieuwe rekeningnummer en de ANBI aanvraag. Houd onze website en onze facebookpagina dus goed in de gaten!

Hartelijke groeten van het team stichting Animal Care Projects

Raymond Hoffman- Voorzitter
Petra Houtman- Penningmeester
Iva Sanic- Secretaris
Sandra Houtman
Ozenc Demirkan
 
15 juni 2014
Peri is op zoek naar zijn eigen huisje, waar hij veel liefde krijgt. Hij is gereed voor adoptie. Kijk voor zijn verhaal, foto's en filmpjes op Peri
 
 

We hebben goed nieuws voor Pearl en Keira. Beide dames zijn geadopteerd in Duitsland. We wensen hun heel veel geluk toe met hun nieuwe leventje en dat de zon eindelijk weer gaat schijnen voor de dames. 

 Keira
 
 Pearl

11 juni 2014
Damla, een Engelse Setter is op zoek naar zijn eigen huisje, waar hij veel liefde en aandacht krijgt. Hij is gereed voor adoptie. Kijk voor zijn verhaal, foto's en filmpjes op Damla
 

Zoals eerder vermeld gaan we op 26 juni naar Istanbul. We vinden het een leuk idee om van de geadopteerde een recente portret foto mee te kunnen nemen. We willen daar een fotoboek van gaan maken. Gezien de levertijd van 5 werkdagen zouden we de foto's op 16 juni binnen willen hebben. Vinden jullie dit ook een leuk idee, mail dan z.s.m. je foto naar sandra4@xs4all.nl
We willen de mensen daar laten zien hoe goed hun geadopteerde honden het hier hebben, zodat ze hieraan kunnen denken als het wat minder gaat in het asiel. 
 
Voor de mensen die de dieren en mensen in het SHKD bosasiel een warm hart toedragen zouden een donatie kunnen overmaken, zodat wij dit geld mee kunnen nemen. Zij kunnen daarvan bijv. een hond helpen die huidproblemen heeft, of speciaal voer.
De donaties kunnen overgemaakt worden op: dierenrekening IBAN Code: NL25INGB0001610449 
t.n.v. R.M. Hoffman en/of P. Houtman te Den Haag, ovv SHKD Bosasiel
Alvast bedankt voor jullie steun. 

10 juni 2014
Vorige week is Raymond op bezoek geweest bij Joke, Ira en Lotje. Het gaat hartstikke goed met Ira en ze heeft zich goed aangepast aan haar nieuwe leventje. Ira is dikke maatjes met haar vriendinnetje Lotje. Ira is ontzettend lief en we zijn zo blij dat Joke haar gered heeft. Nu heeft ze het leven waar ze van droomde!! 
Dank je wel, Joke! Wil je nieuwe foto's zien van Ira ga dan gauw naar Fotogallery, album Ira.Fistik uit Istanbul is half mei aangekomen samen met zijn opvangmoeder Filiz in Nederland. Hij heet nu Mambo! Mambo heeft veel meegemaakt in zijn korte leventje en in overleg met Filiz hebben we besloten dat hij eerst maar eens helemaal tot rust moest komen en gelukkig kon hij bij Jolanda en Shaun terecht. Zij wilden hem heel graag opvangen en hem die rust geven. Wij hebben hem bij zijn familie opgehaald en we kregen een warm ontvangst en cadeautjes mee. Ze vonden het moeilijk om afscheid van hem te nemen, maar we houden ze natuurlijk op de hoogte hoe het met gaat.Ook moet Mambo nog gecastreerd worden en dat zal, als hij eenmaal gewend is, ook gebeuren. Het gaat hartstikke goed met Mambo en ook met Bailey en de katten heeft hij geen problemen. Hij is een mooie, lieve en speelse hond, een beetje afwachtend naar mensen toe. Maar dat is helemaal niet erg. Als hij weet dat het goed is, dan komt hij naar je toe voor aandacht en knuffels. Hij kan bij andere honden en katten. Voor meer informatie en foto's ga je naar Mambo


 

We zijn uitgenodigd op Tennispark de Mets in Scheveningen op zondag 15 juni  2014. Zij bestaan 75 jaar! We staan daar met onze ACP kraam met leuke spulletjes. Ben je in de buurt, kom dan gezellig even langs. 
Tot zondag! 
7 juni 2014
Op 3 juni 2014 kregen we schokkend nieuws van Robert. Zijn Tanja is overleden. Het begon met een abces bij het oog. Waarschijnlijk heeft het gedrukt op de hersenen waardoor ze verlamd raakte in haar achterlijf. Helaas hielpen de medicatie niet  omdat haar gestel nog erg zwak was. Toen kreeg ze er ook nog een longontsteking bovenop. Helaas heeft Tanja maar een paar maanden bij Robert kunnen zijn, maar in deze maanden heeft ze heel veel liefde gekregen. Tanja was een maatje voor het leven. Wij wensen Robert, Diana en Megan heel veel sterkte toe met dit enorme  verlies.
R.I.P. lieve Tanja.
 

1 juni 2014
Reis naar Istanbul!
Van 26 juni t/m 1 juli gaan wij (Petra en Sandra) naar Istanbul om daar te gaan helpen in het SHKD asiel. We gaan dan ook onze hondjes die ter adoptie staan ontmoeten. Dat zal heel erg emotioneel zijn. Het zal dan ook pijn doen deze hondjes weer achter te laten, want het liefste nemen we ze allemaal mee. Mocht er interesse zijn in 1 van onze lieve hondjes dan horen we dat heel graag op korte termijn. We nemen Saar al mee terug naar Nederland. Het zou geweldig zijn als we voor de 26e nog een hondje kunnen plaatsen en we tijdens onze terugreis op 1 juli hem/haar kunnen begeleiden naar een beter leven. Wil jij één van onze hondjes een beter leven geven? Laat het ons dan snel weten op info@animalcareprojects.nl

Odie is heel erg gelukkig! Hij komt steeds meer los en kan nu ontzettend genieten van zijn mooie leventje bij Birgit en zijn vriendinnetje Sarah. Bilge herkende hem niet meer. In het asiel had hij zijn koppie altijd naar beneden, keek angstig om zich heen. Dat heeft hij nu allemaal achter zich gelaten. We hebben mooie foto's van hem gekregen, kijk gauw op album Odie in Fotogallery.

Inzamelen geld voor Bosnië!
De dieren in Bosnië en het asiel, kunnen alle hulp gebruiken na de overstromingen van de afgelopen tijd. We hebben besloten om zelf ook een bijdrage over te maken naar de stichting Dierenopvang Bosnië, het bedrag dat we hebben overgemaakt is 250 euro.  Mocht je nog iets willen bijdragen dan kun je dit ook via ons doen, we hopen zo een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Voor het laatste nieuws en de stand van de donaties voor de dieren van Bosnië ga je naar www.zwerfdieren.com/ Ze hebben al een fantastisch bedrag in gezameld, ga gauw kijken.

De donatie kan gestort worden op onze dierenrekening:
IBAN NL25INGB0001610449
t.n.v. R.M. Hoffman en/of P. Houtman te Den Haag, the Netherlands

Voor het buitenland:
IBAN NL25INGB0001610449
BIC Code: INGBNL2A

Namens de dieren, alvast bedankt voor jullie hulp!

Overstromingen Bosnië!
Zoals u wellicht heeft gezien zijn er in Bosnië ernstige overstromingen door hevige regenval. Wij vragen uw hulp om de stichting Dierenopvang Bosnië te helpen om zoveel mogelijk dieren te redden in het rampgebied. Ook het asiel was in gevaar.  Stichting dierenopvang Bosnië is daarom een inzameling gestart, spullen en donaties zijn heel erg welkom. 

Doneren kan op het rekeningnummer NL59INGB0009474694 tnv Stichting Dierenopvang Bosnië onder vermelding van Overstromingen.

Heeft u spullen voor de dieren in Bosnië, dan kunt u een mail sturen naar info@hondenopvang.com  of inzameling@hondenopvang.com

Stichting dierenopvang Bosnië steunt diverse initiatieven en vrijwilligers door het hele land, zodat zij in staat zijn vers drinkwater, voer, brandstof en medische spullen aan te schaffen. Wij hopen van harte dat u ze kunt en wilt steunen.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!


Raf is geadopteerd!! We zijn super blij dat Raf eindelijk zijn eigen plekje heeft gevonden na 7 maanden in de opvang gezeten te hebben. Hij doet het hartstikke goed bij zijn nieuwe baasje Sigrid. We wensen hun heel veel geluk en plezier samen.
Voor de opvang was het best emotioneel om Raf te zien gaan. 7 maanden is een lange tijd. Zij zijn ook heel erg blij dat hij een goed huisje heeft gevonden. Wij willen Jolanda en Shaun heel hartelijk bedanken voor hun goede zorg, liefde, aandacht en knuffels voor Raf. Door hun is Raf een sociaal en lief hondje geworden. 
Dank jullie wel!!25 mei 2014
Met Jessy gaat het heel erg goed. Zij en Jeroen zijn al dikke maatjes. Jessy geniet als ze het water in kan. Voor meer foto's zie Fotogallery album Jessy.
 


10 mei 2014
Helaas is door het slechte weer de kofferbaksale in Zoetermeer morgen afgelast! Misschien komen we elkaar een andere keer tegen.

5 mei 2014
We kregen een filmpje van Saar en Boris, spelend met elkaar. Het is voor ons altijd weer emotioneel als we filmpjes krijgen, Je ziet de hondjes dan bewegen en wat zijn ze blij met een beetje aandacht. We willen ze zo graag snel plaatsen. Ze mogen even hun plekje verlaten voor het filmpje. Ze vinden het heerlijk om de benen te strekken. Saar ziet een stukje gras en gaat gelijk lekker rollen. Het enige wat ze willen is bij iemand horen en gelukkig zijn. Saar en Boris zijn 2 heerlijke honden. Ze hebben een lieve uitstraling. Wil jij hen een kans geven op een gouden toekomst, neem dan contact met ons op. Ben je benieuwd naar het filmpje ga dan gauw naar Boris of Saar.

A.s. zondag 11 mei 2014 staan we met onze vele en leuke spullen op de Kofferbaksale in Zoetermeer.  Ben je in de buurt, kom dan gezellig bij ons langs en steun ons door iets leuks te kopen. De opbrengst gaat natuurlijk naar de dieren.
Het adres is Parkeerplaats PWA SilverDome, vd Hagenstraat t.o.v. nr. 22B, Zoetermeer.

We hebben een nieuwkomer ter adoptie. Haar naam is Pearl en ze is een schitterende Flatcoated Retriever van ongeveer 1,5 jaar oud. Zoals de andere hondjes is zij ook op zoek naar lieve baasjes bij wie ze altijd mag blijven. Wil je meer over haar weten, haar foto's en filmpjes bekijken, ga dan snel naar Pearl ! Ben je geïnteresseerd in haar, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl

We hebben een filmpje ontvangen van Fistik. Hij zit op dit moment nog in Istanbul, maar komt 14 mei met Filiz (zijn opvangmoeder) naar Nederland. Op het filmpje is goed te zien dat hij een heerlijke lieve hond is. Ook is goed te zien dat zijn achterpoot goed genezen is en hij kan er weer prima op lopen. Hij heeft zijn laatste check gehad door de dierenarts en hij is een gezonde jonge hond geworden. Ben je verliefd geworden op Fistik, dan kan je hem vanaf 14 mei bezoeken en kennis met hem maken. Neem contact met ons op, om een afspraak te maken. Ga voor zijn filmpje naar Fistik.


Zondag 27 april j.l zijn Ira en Limon (hij heet nu Nuado) veilig op Rotterdam Airport gearriveerd. Weer 2 geweldige honden die lieve baasje gevonden hebben. Nuado is bij Sandra in de opvang gegaan totdat zijn familie verhuisd is. A.s. woensdag is het zover en dan gaat Nuado naar zijn nieuwe baasjes. Met Ira gaat het ook helemaal top! Joke is ontzettend blij met haar en Ira is al dikke maatjes met Lotje en ze kunnen heerlijk met elkaar spelen. Wij willen Francina, William en Toby hartelijk bedanken voor het begeleiden van deze 2 kanjers.

 
 

3 mei 2014
Er is een update betreffende Lulu, er zijn nieuwe filmpjes (kijk op Luluvan haar beschikbaar. Deze dame blijkt een geboorteafwijking aan haar achterpootje te hebben maar weet zich prima voort te bewegen en gelukkig heeft ze geen pijn. We zijn dus hard op zoek naar iemand die een prachtige en geweldig lieve hond met een kleine handicap een kans wil geven! Interesse in Lulu? Mail naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
 
  
 
  
24 april 2014
Er is een update betreffende Lulu, er zijn nieuwe filmpjes van haar beschikbaar. Deze dame blijkt een geboorteafwijking aan haar achterpootje te hebben maar weet zich prima voort te bewegen en gelukkig heeft ze geen pijn. We zijn dus hard op zoek naar iemand die een prachtige en geweldig lieve hond met een kleine handicap een kans wil geven! Interesse in Lulu? Mail naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
 
 
 
23 april 2014
We hebben geen vluchtbegeleiders meer nodig voor Limon. Hij komt samen met Ira zondag 27 april naar Nederland. Hij gaat een weekje bij Sandra in de opvang, voordat hij definitief naar zijn baasje gaat verhuizen.
 
22 april 2014
Wij zijn hard op zoek naar vluchtbegeleiders die vanuit Istanbul naar Nederland vliegen in de tweede helft van mei (vanaf de 12e). De familie van Limon is dan verhuisd en het zou heel fijn zijn als hij zo snel mogelijk naar Nederland kan komen. Weet je iemand die rond die tijd terugvliegt vanaf Istanbul (Liefst naar Eindhoven, maar een andere luchthaven in Nederland is uiteraard ook een optie) en een Golden Retriever mee wil nemen naar zijn definitieve thuis? Laat het ons dan weten op mailto:info@animalcareprojects.nl Alvast bedankt! 
 
21 april 2014
We hebben fantastisch nieuws voor Ira. Zij zit al heel lang in het asiel, maar daar gaat nu verandering in komen, want deze lieverd is geadopteerd! We zijn dolblij voor Ira, dat ze eindelijk haar gouden mandje gevonden heeft. En het mooie is dat ze in Scheveningen komt te wonen. Petra en Raymond kennen Joke (nieuwe baasje van Ira). Ze zijn elkaar vaak tegengekomen op het strand en duinen met de hondjes. Ira gaat het geweldig krijgen met heel veel liefde, aandacht, knuffels en goede zorgen. Ze krijgt ook een vriendinnetje, haar naam is Lotje. Ze zullen vaak samen lekker over het strand dollen. Ira komt op 27 april 2014 aan in Nederland.

Wij kregen onderstaand uitnodiging om deel te nemen aan een demonstratie tegen de massadoding van Roemeense zwerfhonden, op zaterdag 17 mei in Amsterdam. Op deze dag wordt er om 13.00 uur verzameld op de Dam om actie te voeren. Rond 14.15 uur vertrekt de rouwstoet vanaf de Dam richting het Leidseplein, waar de stoet rond 15.00 uur zullen arriveren. Daar wordt de demo voortgezet tot 16.00 uur.
 


We willen Peggy en collega's van dierenkliniek Zuiderpark in Den Haag hartelijk bedanken voor het honden- en kattenvoer. Ze hadden dit keer ook weer veel voor ons verzameld. En een speciaal bedankje voor Marian, want zij heeft er voor gezorgd dat de mensen van dierenkliniek Zuiderpark voer voor ons verzamelen. We waren heel erg blij met dit voer. Dit voer gaat met Anna mee naar de honden en katten van het asiel in Ayamonte. Marian heeft ons ook nog honden- en kattenspeelgoed gegeven. Hiermee kunnen we de honden en katten van Ayamonte heel blij maken.
 
Ook hebben we van Remco van dierenspeciaalzaak Dobey in Scheveningen veel voer en spullen gekregen en hebben we van Harry een aantal manden gekregen. Dank jullie wel!!!

Het is alweer een tijdje geleden dat Bella (ze heet nu Luna) op 10 april is aangekomen in Nederland. Ze werd door haar nieuwe baasjes in de armen genomen. Het gaat heel erg goed met Luna en ze is al dikke vrienden met Shep, de andere hond in het huis.
Haar baasjes zijn dolblij met haar. Luna heeft haar perfecte match gevonden. We zijn heel erg blij dat ze nu gelukkig is. We willen Jacolien heel erg bedanken voor het begeleiden van Luna op de vlucht naar Nederland.
 
 
Meer leuke foto's (ook van haar aankomst op Schiphol) kun je bekijken op Fotogallery op album Luna. 
 
 

 
6 april 2014
Golden Retriever Jessy hebben wij helaas moeten herplaatsen omdat haar vorige baasje niet meer voor haar kon zorgen. We hebben nu een goed nieuw baasje voor haar gevonden die lekker veel met haar gaat wandelen. Zij is gisteren opgehaald door Jeroen. Wij wensen hun veel geluk!

We hebben 4 lieve honden toegevoegd, die dromen van een goed, veilig en liefdevol huisje. Neem snel een kijkje op Skye uit IstanbulSelen uit IstanbulOldy uit Istanbul en Fistik uit Istanbul. Wil je één van deze lieverds een mooie en gelukkige toekomst geven, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl

We hebben weer 2 fantastische filmpjes van de Happy 4 toegevoegd op Filmpjes Korsan, Nina, Baron, Wolf!
Ga snel kijken en geniet van deze 4 dikke vrienden.
We kregen een leuk filmpje van Odie (de cocker-mix uit Istanbul). Hij is heel erg gelukkig met zijn vriendinnetje Sara. Zo mooi om te zien hoe goed hij het nu doet bij Birgit.

We hebben bericht ontvangen van Anna van het asiel in Ayamonte in Spanje met een verlanglijstje voor de honden en katten van het asiel. In mei komt Anna waarschijnlijk naar Nederland en we hebben de spullen en voer alvast naar haar broer gebracht afgelopen donderdag. We hebben o.a. het volgende ingezameld: honden- en kattenvoer, snacks, speelgoed, medicijnen, verband, operatieschorten, shampoo, transportboxen voor de kat, 1 doos vlooienbandjes voor de kat, 1 doos skudo hangertjes tegen teken en vlooien voor de hond, plaids/dekens, 2x krabpalen, hondenmanden, halsbanden/tuigjes/riemen, schoonmaakspullen voor het asiel en kantoorartikelen.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de gedoneerde spullen! We hadden een bus voor goederen en dat is super!!
We hopen nog meer honden- en kattenvoer te krijgen, zodat Anna dit ook weer mee terug kan nemen naar Spanje.

27 maart 2014
We hebben veel reacties ontvangen op onze oproep voor Jessy en hebben met een aantal kandidaten contact gehad en huisbezoeken gedaan. Het hele goede nieuws voor Jessy is dat we het juiste baasje voor haar gevonden hebben. Ze gaat een gouden toekomst tegemoet. Ze zal heerlijk met haar nieuwe baasje op pad gaan en lekker kunnen zwemmen, want dat vindt Jessy geweldig om te doen!
Wij willen iedereen hartelijk bedanken die ons benaderd hebben voor Jessy!

 
 
23 maart 2014
Mister Odie is heel erg gelukkig met zijn baasje en onze vriendin Birgit en zijn nieuwe maatje Sara. Odie krijgt van Birgit veel liefde, aandacht, knuffels en de beste zorg die hij zijn hele leventje gemist heeft. En dat is goed te zien, want Odie geniet volop van zijn nieuwe leven. Wij zijn super blij voor Odie! Lieve Birgit, bedankt voor alles, dankzij jou is hij een nu een "happy dog"!!
 
  
  
 
21 maart 2014
We hebben fantastische filmpjes gekregen van de mooie Limon (Golden Retriever) en de mooie Bella (kruising)
Ga snel naar Limon uit Istanbul! SPOED! en Bella uit Istanbul! om van deze kanjers te genieten.
 
  
 
 
20 maart 2014
 
 
Animal Care Projects in het nieuws!
In een lokale krant van Scheveningen is een artikel gepubliceerd over onze werkzaamheden. Een mooi overzicht van het werk dat we doen. Het artikel is te vinden op pagina 12 van onderstaande link.
Wij willen Marit van de Bad Gazet hartelijk bedanken voor haar mooie interview! 
  
We hebben al veel leuke reacties en adviezen gekregen. Wij hebben ook al veel spullen bij mensen op kunnen halen voor de dieren en rommelmarkten. Lieve mensen, dank jullie wel!!!! 

17 maart 2014
Limon een Golden Retriever zoekt met spoed een eigen huisje. Limon verblijft nog in Istanbul. Lees zijn verhaal op  Limon uit Istanbul! 

15 maart 2014
Ook willen wij graag Shiva en Raf in het zonnetje zetten. Shiva en Raf zitten ook alweer een tijdje in de opvang in Nederland. We begrijpen niet dat deze lieve honden nog niet zijn geadopteerd. Het wordt dus hoog tijd dat Shiva en Raf hun eigen plekje krijgen bij lieve mensen. Wie geeft deze lieverds een kans? Wil je graag kennis maken met Shiva of Raf, neem dan contact met ons op! Shiva is al in Nederland! SPOED! en Raf is al in Nederland! SPOED!

We hebben een aparte pagina toegevoegd met fantastische filmpjes van Korsan, Nina, Baron en Wolf. Ga gauw kijken en geniet!! Filmpjes Korsan, Nina, Baron, Wolf!

14 maart 2014
We willen graag Bacio onder de aandacht brengen. Bacio zit alweer een tijdje in de opvang in Petten. Wie geeft deze geweldige mooie hond de kans op zijn eigen huisje? Bacio uit Italie! 
 
 

10 maart 2014
We hebben fantastisch nieuws voor de kleine Yugi! Hij is geadopteerd door zijn opvangmama Meta. Zodra Meta hem in zijn armen had op Schiphol, klikte het al tussen Yugi en Meta. Hij voelde zich veilig bij haar. Hij doet het hartstikke goed in haar roedel en speelt heerlijk met de andere hondjes in huis. Hij luistert ook al goed en loopt al lekker los in de bossen. Yugi is een vrolijk en gelukkig hondje en niet meer weg te denken bij Meta en zijn vriendjes. Het heeft zo moeten zijn! Lieve Meta, dank je wel dat je deze kanjer zelf hebt geadopteerd. Jullie zijn de perfecte match voor elkaar! SUPER!! 
 
  
 
 
 
 
 


Het is altijd weer leuk om foto's te krijgen van de geadopteerde honden, zoals Tanja. Zij doet het heel goed bij Robert en heeft nu een lekker leventje.
 
 

We hebben ook schitterende foto's gekregen van geluksvogel Joan met haar vriendje Kai! Jona is heel erg veranderd sinds uit Istanbul is vertrokken. Ze heeft het prima naar haar zin bij haar baasje Brigitte en haar vriendje Kai. Jona is super gelukkig en krijgt alle liefde, aandacht en knuffels. Haar droom is uitgekomen, dankzij onze vriendin Brigitte. 
 
 
 
 
 
 

Ook met Lilly gaat het super goed bij haar baasje Ria. Lilly is een vrolijk en blij hondje. Ze heeft zich heel goed aangepast aan haar nieuwe leven. Ria en Lilly zijn dolgelukkig met elkaar! Ze loopt al lekker naast de fiets en in het park speelt ze heerlijk met andere honden. We zijn zo blij voor Lilly dat ze nu een mooi leven heeft.
 

 
 
 
7 maart 2014
 
Onze Blue Blue uit Istanbul!  heeft maar geen geluk. Zij staat sinds juni vorig jaar al bij ons op de site. Waarom wil niemand haar het geluk geven? We begrijpen er niets van, want zij is een geweldige hond met een lief karakter en aanhankelijk. Misschien dat ze op een Rottweiler mix lijkt? Wat totaal niet zo is. Ze is een onbekende kruising, zonder staart. Is dat het misschien? Ook zij heeft al andere honden zien vertrekken uit het asiel. Ze begrijpt gewoon niet waarom zij er steeds niet bij zit. Zij vraagt ook niet veel, alleen mensen die van haar houden om wie zij is en niet naar haar uiterlijk kijken. Ze verdient het zo om z.s.m. haar eigen mandje te krijgen. Geef haar die kans!!! 
 
 Blue

Ook zoeken Buddy Buddy uit Istanbul (SPOED)! en Misty Misty uit Istanbul (SPOED)! nog een fijn thuis waar ze hun oude dag mogen doorbrengen met veel liefde, zodat ze het leven in het asiel waar ze al jaren in zitten kunnen vergeten. Geef deze oudjes ook hun kans op geluk.
 
 Buddy 
 
 Misty

Sinds 28 augustus staan deze lieve 4 jonkies Spike, Lulu, Keira, Angel op onze site en ze zitten nog steeds te wachten op hun eigen mandje bij mensen die ervaring hebben met jonge honden en tijd hebben om hun alles te leren, want zij kennen alleen het leven in het asiel. Alle vier de honden zijn nu ong. 10 maanden. Ze vragen eigenlijk niet veel, alleen liefde, aandacht, warmte. Ze zien dat andere honden het asiel al hebben verlaten en vragen zich af waarom wij niet. Mogen zij geen geluk hebben? Geef Lulu, Keira, Angel en Spike de kans van hun leven. We hopen zo dat deze honden z.s.m. het asiel kunnen verlaten. Interesse? neem z.s.m. contact met ons op via info@animalcareprojects.nl GRAAG DEZE LIEVERDS ZO VEEL MOGELIJK TE DELEN!
 Lulu
 
 Keira
 
 Spike 
 
 Angel 

Verleden week vrijdag kregen we een bericht van de adoptiefamilie van Korsan dat hij daar niet kon blijven omdat hij te groot is voor hun woonruimte. Ze vonden het heel erg, maar voor Korsan zou het beter zijn als hij meer ruimte zou hebben. Inmiddels hebben wij voor Korsan een fijn thuis gevonden met veel ruimte en waar hij niet meer weg hoeft en gelukkig mag worden. Hij is geadopteerd door Ann en Nina (voorheen Lena) in Belgie. Zijn vriendjes zijn ook Baron en Wolf. We kunnen jullie vertellen dat het goed met hem gaat samen met zijn vriendinnetje Nina.
 
25 februari 2014
Afgelopen zaterdag was weer een mooie dag! Korsan, Lena en en Yugi zijn aangekomen in Nederland. Lena heeft direct op het vliegveld haar baasje (Ann, de moeder van Joannes) ontmoet, het was een mooie ontmoeting, ze was aanvankelijk nog wat angstig maar toen ze eenmaal thuis was heeft ze lekker in de tuin rondgelopen. Iedereen was direct verliefd op Korsan, wat een fijne, lieve en rustige jongen. Hij is door Raymond naar  Limburg gebracht, hij is namelijk inmiddels ook definitief geadopteerd door een fijne familie. Yugi is door zijn opvangbaasje opgehaald, het was liefde op het eerste gezicht. Het was een feest om Joannes, Justine, Baron en Wolf weer te zien. Baron en Wolf doen het ontzettend goed. Ze zien er geweldig uit en je kunt goed zien dat ze allebei erg happy zijn.
Ondertussen weten we dat het goed gaat met deze 3 kanjers! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
20 februari 2014
Een wonder is uitgekomen voor Korsan!! Hij heeft nogal pech gehad, want hij was enkele keren geadopteerd, maar op het laatst werd het elke keer afgezegd. Maar daar is nu verandering in gekomen. Via een goede vriendin van ons, zijn we in contact gekomen met Rilana en haar dochter Faith. Zij vinden hem helemaal te gek en wilden hem graag adopteren. Gisteren zijn Raymond en Sandra op huisbezoek geweest en dat was een hele leuke ontmoeting. Korsan krijgt een geweldig en gelukkig leven. Zijn droom is uitgekomen!! We zijn ontzettend blij dat hij op het laatste moment, voordat hij in Nederland zou aankomen om in de opvang te gaan, zijn definitieve plekje gevonden heeft. Wij willen onze vriendin bedanken, dat zij ons in contact heeft gebracht met Rilana en wij willen onze fostermoeder bedanken dat zij Korsan in de opvang wilde nemen.

We kregen een berichtje van Chantal van de Specialistische dierenkliniek in Utrecht. Zij hadden veel medische spullen voor ons klaarstaan, zoals verbandrollen, div medicijnen, wondzalf, operatiejassen, naalden etc. Wij willen Chantal en haar collega's heel hartelijk bedanken voor de fantastische spullen en hun steun. We zijn er erg blij mee en een deel gaat mee met Murat a.s. zaterdag en een deel gaat mee met Anna voor de dieren in het asiel van Ayamonte in Spanje.
Ook konden we weer spullen ophalen bij Maria en Kees. Het is altijd weer een feest om hun dozen uit te pakken. En wat een leuke en mooie spullen hebben we weer gekregen. Lieve Maria en Kees, hartelijk dank voor jullie geweldige spullen en steun.
 
17 februari 2014
We hebben helaas ook minder goed nieuws. De kleine Halev is geopereerd aan haar achterpoot. Ze heeft patella luxatie (loszittende knieschijf). De operatie is goed gelukt en ze zal een tijd nodig hebben om te herstellen. Ook zal ze nog aan haar rechter achterpoot geopereerd moeten worden. Deze kleine meid heeft nog niet veel geluk gehad in haar leventje. Zo zielig voor Halev, ze heeft de afgelopen tijd al heel veel meegemaakt en nu moet ze ook nog eens geopereerd worden. We hopen dat ze, nadat ze volledig hersteld is, gauw geadopteerd wordt. Ze verdient een eigen liefdevol plekje waar ze gelukkig kan zijn.
 


En YESSS, er is weer een hondje geadopteerd!! Dit keer is Lena de gelukkige. Zij is geadopteerd door de moeder van Joannes (baasje van de Duitse Herder Baron) in België. We zijn heel erg blij dat Lena haar definitieve plekje gevonden heeft. Ze gaat een gouden toekomst tegemoet en ze zal vaak heerlijk met Baron en Wolf gaan wandelen. Lena komt a.s. zaterdag 22 februari met Murat mee. Joepie!!!

Afgelopen donderdagnacht zijn Tanja en Lilly gearriveerd op Schiphol. Altijd weer spannend! Lilly was gelijk enthousiast en kwam iedereen begroeten. Ze had gelijk een klik met haar baasje Ria, Tanja nam alles rustig in zich op en was ook erg blij met haar baasje Robert. Lilly en Tanja zijn geweldige honden en we zijn super blij dat ze allebei een mooi leven krijgen. Een HAPPY END voor allebei!! We willen onze vriendin Simone bedanken voor het begeleiden van deze 2 kanjers. We hebben al berichten gekregen en het gaat heel goed met Lilly en Tanja. Natuurlijk hebben ze nog een tijd nodig om aan alles te wennen. Maar dat gaat helemaal goed komen!! We wensen Ria en Robert veel geluk en plezier met hun nieuwe viervoeters!!
 
 
 
 
 
 
 
 

We hebben de afgelopen weken heel veel leuke en bruikbare spullen opgehaald voor de verkoop. Ook veel spullen voor de honden en katten, zoals voer, hondenjasjes, manden, medicijnen, riemen etc. Wij zijn ontzettend blij met alles wat we gekregen hebben. Wij willen dan ook Michael, Fam. Poot, Ineke, Esther, Dobey Scheveningen en Nel heel hartelijk bedanken voor hun steun!
 
10 februari 2014
We staan aankomend weekend 15 + 16 februari op een grote vlooienmarkt in Bleiswijk. Het adres is FloraHolland is Klappolder 130 2665 LP Bleiswijk. Ben je in de buurt, kom dan gezellig bij ons langs!!!

We zijn ontzettend blij dat een goede vriendin van ons heeft aangeboden om Korsan tijdelijk op te vangen. Shiva zit ook bij haar in de opvang. Shiva is ook nog op zoek naar lieve baasjes! Korsan kan nu toch meekomen op 22 februari 2014, samen met Yugi! We zijn keihard op zoek naar een definitef huisje voor hem. Elke keer is zijn adoptie op het laatste moment niet doorgegaan. En daar kon hij niets aan doen. We hopen dat het nu wel gaat lukken, als hij eenmaal in Nederland is. Vanaf 22 februari 2014 kan je met hem kennis komen maken bij zijn opvang! Hij kijkt nu al naar je uit!!!!!

Filmpjes toegevoegd van de kleine en lieve Halev! Ze is met spoed op zoek naar een eigen warme plek!! Ga haar snel bewonderen op Halev uit Istanbul (SPOED)! Ben je verliefd geworden op deze lieverd, neem dan snel contact met ons op! 

Filmpjes toegevoegd van Yugi! Yugi is een heerlijk en lief hondje, zoals je kunt zien op de filmpjes. Een goede vriendin van ons heeft aangeboden hem tijdelijk op te vangen. We zijn ontzettend blij dat ze dit wil doen, want hij moet met spoed weg uit de shelter. Vanaf 22 februari 2014 is hij te bewonderen in Nederland!!! Ga snel naar Yugi uit Istanbul! om deze lieverd te bekijken. We gaan keihard op zoek naar een definitief huisje voor hem. Ben je na het zien van de filmpjes verliefd op hem geworden, neem dan snel contact met ons op!
 
 
8 februari 2014
Halev, een klein meisje zoekt met SPOED haar eigen huisje. Lees haar verhaal op: Halev uit Istanbul (SPOED)!  
 
 

We hebben slecht nieuws voor Korsan. Zijn adoptie gaat helaas niet door. Dit komt door onverwachte omstandigheden in de woon situatie. Korsan is dus weer voor adoptie. Wie geeft deze lieverd zijn kans
om gelukkig te worden?? Deze speelse hond verdient zo zijn eigen veilige plek. Al zijn testen zijn gedaan, dus is hij klaar om uit Istanbul te vertrekken. 

3 februari 2014
We hebben goed nieuws voor Lilly, Korsan en de grote Tanja! Ze zijn alle drie geadopteerd door fantastische lieve mensen! Ze kunnen straks volop gaan genieten van hun nieuwe, mooie leven en we weten zeker dat ze heel erg gelukkig gaan worden. We zijn heel erg blij dat deze 3 kanjers de shelter mogen verlaten!!
Lilly en Tanja komen met onze vriendin Simone terug uit Istanbul op 13 februari en Korsan komt met Murat mee op 22 februari! We kijken er heel erg naar uit om ze te verwelkomen op Schiphol!
 
Wie wordt het volgende hondje die we gelukkig gaan maken?? 

1 februari 2014
Bilge heeft ons gevraagd of we de kleine Yugi ter adoptie willen zetten. Deze kanjer is door zijn eigenaars gedumpt op straat. Hij zit nu in het asiel, maar het is voor hem veel te koud buiten. Daarom zoeken we voor hem met spoed een goed en warm huisje! Kijk voor meer informatie en foto's op Yugi uit Istanbul!
 
 

29 januari 2014
Afgelopen zondag was Raymond uitgenodigd door Marit van de Badgazet (een wijkblad in Scheveningen) om een interview te geven over ACP. Dat was hartstikke leuk, het bleek dat ze elkaar nog kenden van de wandelingen met de hondjes in de bossen. Marit heeft een cocker spaniel gehad en in die tijd hadden Raymond en Petra ook 3 cockers. Dus ze zijn elkaar toen regelmatig tegengekomen.
Ons verhaal verschijnt in februari!! Dit is een hele leuke manier op meer bekendheid te krijgen voor ACP en het werk wat wij doen. Het interview hebben we te danken aan de geweldige Ella (baasje van de Golden Lara)!!! Lieve Ella, dank je wel voor deze kans!!!

Afgelopen zaterdag was het dan zover!! Snow (ze heet nu Bibi) en Beck (zij heet nu Becky) zijn aangekomen op Schiphol. Wij, hun nieuwe baasjes en onze vriendin Brigitte (het nichtje van het nieuwe baasje van Bibi) stonden in spanning te wachten. De vlucht had vertraging en duurde lang voordat ze eindelijk met Sije (de vluchtbegeleidster) door de deuren kwamen. We zijn gelijk met ze naar buiten gegaan om de 2 kanjers over te dragen aan hun nieuwe baasjes. Ze zijn gelijk op weg gegaan naar hun nieuwe huisjes waar een warme mand op ze stond te wachten om uit te rusten, want ze waren erg moe van alles wat ze hadden meegemaakt! Bibi en Becky zijn fantastische honden en wij wensen hun veel geluk en plezier met hun nieuwe baasjes! We zijn heel erg blij dat deze 2 kanjers geadopteerd zijn en dat ze kunnen gaan genieten van een mooi en veilig leven!!
 
 
 
 
 
 
 

Update en nieuwe foto's toegevoegd van onze kanjer Shiva op Shiva (voorheen Honey) uit Istanbul
Shiva is een lieve, geweldige, energieke, vrolijke jonge hond! We hopen dat ze snel haar definitieve gouden mandje zal vinden bij de juiste baasje(s), waar ze voor altijd mag blijven.

Vele van jullie zullen Chance nog wel herkennen zoals hij in het asiel was, zoals op onderstaande foto te zien is. Wat een geweldige transformatie heeft hij de afgelopen maanden doorgemaakt. Bij deze een nieuwe video van chance, in het asiel kon hij bijna niet normaal lopen. Zie hem nu eens rennen, genieten, mooi en gelukkig zijn! Chance is een geweldig symbool voor een tweede kans voor hondjes uit het buitenland!
 
 

 
12 januari 2014
We hebben 10 prachtige, lieve jonge hondjes van ongeveerd 1 jaar oud uit het SHKD bosasiel in Istanbul toegevoegd op onze site!
Deze hondjes hebben allemaal maar één droom en dat is zo snel mogelijk een eigen gouden mandje te vinden.
We hopen dat ze snel geadopteerd zullen worden. Lilly is al gereserveerd!! YESSS!
Nu de anderen nog!! Ga ze snel bewonderen op de onderstaande links en ben je verliefd geworden op één of meerdere hondjes, neem dat snel contact met ons op!!!
 
9 januari 2014
Wij willen Mirjam en Chris hartelijk bedanken voor hun donaties. We kunnen de centjes heel goed gebruiken. Dank jullie wel, we zijn er erg blij mee!!! 

Gisteren was het zover!! We hebben Jessy naar haar baasje Mirjam gebracht!! Mirjam zat al in spanning te wachten! Mirjam was zo blij Jessy weer in haar armen te kunnen sluiten en lekker te knuffelen. Jessy is een ontzettend lieve en vrolijke hond en we wensen Mirjam en Jessy veel geluk samen!!! We kregen van Mirjam een donatie! Dank je wel, we zijn er heel erg blij mee!!!
Wij en Mirjam willen Jenske, de opvangmoeder, hartelijk bedanken voor de goede zorgen voor Jessy. In de afgelopen 2 maanden heeft ze Jessy al veel geleerd. Geweldig om te zien hoe goed het gaat met Jessy. 

 
 
8 januari 2014
Nieuwe prachtige foto's van onze lieve Tanja toegevoegd op Tanja uit Istanbul! We hopen voor deze kanjer snel liefdevolle baasjes te vinden, bij wie ze gelukkig kan worden. Ben je geïnteresseerd in deze lieverd, neem dan snel contact met ons op!!!!
 
7 januari 2014
We hebben hele leuke, nieuwe filmpjes en foto's ontvangen van onze hondjes die ter adoptie staan. 
 
Onze grootste wens is dat vele hondjes dit jaar hun gouden mandje zullen vinden.
2014 moet hun jaar worden!!!! We begrijpen maar niet waarom deze lieve hondjes nog niet geadopteerd zijn. Ze zijn allemaal geweldige, vrolijke en lieve honden. Op de filmpjes kunnen jullie zien hoe ze genieten van de aandacht en knuffels die ze krijgen, de staartjes kwispelen van blijdschap! Hun droom is dat ze elke dag aandacht en knuffels krijgen! Ze hunkeren allemaal naar de juiste baasjes, de veiligheid van een eigen huisje met een warme mand en alle liefde, knuffels en geluk die ze zo verdienen! We hopen dan ook dat onze hondjes snel een eigen plekje krijgen. Ze zitten al zolang in het asiel en dat is niet de plek waar ze thuishoren. Hale en Adamir zijn een beetje verlegen en vinden de camera niet zo leuk. De jonkies zoals Spike, Lulu, Keira en Angel kwamen toen ze 4 maanden waren en nu zijn ze alweer volwassen en ze vervelen zich rot in het asiel. En het zal niet lang meer duren of ze worden depressief en zullen zich in hun lot schikken dat ze hun leven in het asiel moeten blijven. Dat kunnen we niet laten gebeuren!! Ook onze Blue staat al een jaar bij ons ter adoptie en nog steeds heeft ze haar gouden mandje nog niet gevonden. Hopelijk komt daar nu verandering in!!! Dat geldt voor al onze hondjes. We hopen dat we de dromen van al onze kanjers uit kunnen laten komen. Zijn jullie, na het zien van één van deze leuke en lieve honden, verliefd geworden, neem dan snel contact met ons op via ons mailadres mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Ga snel onze kanjers bewonderen op Blue uit Istanbul!Adamir uit Istanbul!Hale II uit Istanbul!,
 
Hieronder een filmpje van de honden die vrij rond kunnen lopen!!
 
 

3 januari 2014
Ons nieuwe jaar is goed begonnen!!! We willen Jeanne, M. Smits/C. de Goede hartelijk bedanken voor hun geweldige donaties! We gaan deze donaties gebruiken voor het kopen van slobber voor de paarden en ezels op de Ezelbrug. 
 

Wij wensen jullie allemaal en alle dieren een mooi, warm, liefdevol en gezond Nieuwjaar toe!
 
 
We hopen, met jullie hulp ook dit jaar weer veel te kunnen doen voor de dieren die onze hulp zo hard nodig hebben.
Onze grote wens is dat er dit jaar veel lieve hondjes hun gouden mandje zullen vinden! Want ze verdienen allemaal een mooi leven! Laten we met z'n allen ervoor zorgen dat hun dromen uit gaan komen!