31 december 2017
We hebben weer 2 geweldige honden toegevoegd op onze adoptielijst. Hun namen zijn  Limon II en Kiraz.
Zij zijn dringend op zoek naar een warm huisje en lieve baasjes. We hopen dat ze snel het asiel gaan verlaten. Ze verdienen zoveel beter!

Lokum heeft een opvang gevonden in Duitsland. We zijn blij dat zij eindelijk het asiel heeft mogen verlaten en nu heeft ze meer kans om een fijn thuis te vinden.
Afbeelding invoegen

Met Garip en Findus gaat het heel goed. Zij hebben het geluk gevonden bij een geweldige familie, die 2 gehandicapte honden wilden adopteren. 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
29 december 2017
We hebben nieuwe filmpjes toegevoegd van onze kanjers FantaPhir en Krem. Wordt 2018 eindelijk het jaar dat ze gelukkig worden bij lieve baasjes?
Wie wordt er nu niet verliefd op deze 2 super honden?

24 december 2017
We willen deze foto's graag nog met jullie delen. Woorden zijn niet nodig, want de foto's spreken voor zich! Misschien toch 1 woord: SUPER!!!
 
De prachtige Saar (voorheen Otto)                                   De super lieve Lara met haar vriendinnetje Eva
Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen 
 
Clown Edi!
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
De luie Daisy!                                                                                            De super lieve Suzy met haar neefje Mac
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Oh ja, Saar oefent voor de "The Voice Dog Edition", ha,ha,ha,ha!!              Kanjer Charley (voorheen Honey) met zijn vriendjes.
     Afbeelding invoegen

17 december 2017
Het lot van de hondjes in het asiel komt nu wel heel dichtbij. Wil je meer weten over de sluiting van het SHKD bosasiel, ga dan gauw naar Update sluiting SHKD bosasiel Istanbul!
 
15 december 2017
We vinden dat het nu echt tijd wordt dat de zon voor Baum in het zonnetje gaat schijnen. Deze lieve lobbes is er helemaal klaar voor.
  
10 december 2017
Nieuwe filmpjes toegevoegd op  Garip (extra aandacht)  Garip is nog steeds op zoek naar de juiste baasjes. 
 
Gisteren zijn Puppy en Sady aangekomen in NL en zijn ze verenigd met hun nieuwe baasjes. Puppy was nogal overdonderd door de reis en de veranderingen, maar vandaag gaat het iets beter en Sady kwam meteen zijn knuffels halen. We zijn ontzettend dankbaar dat Puppy en Sady de juiste baasjes gevonden hebben en ze nu een mooie toekomst tegemoet gaan.
Zeker nu de situatie van het bosasiel dichterbij komt. In januari 2018 gaat alles veranderen. Het leven van de hondjes staat op het spel, dus we hopen met hart en ziel dat er nog snel andere hondjes uit het bosasiel geadopteerd en/of opgevangen kunnen worden en/of donaties binnen krijgen, zodat we het leed wat deze hondjes te wachten staat kunnen voorkomen.
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
 
 
7 december 2017
We hebben Money (extra aandacht) toegevoegd op de adoptielijst. Money is een zachtaardige en lieve hond die al een hele tijd in het bosasiel verblijft. Het wordt tijd dat ze een eigen huisje krijgt. 
 
 
5 december 2017
Goed nieuws voor Yuki. Hij heeft zijn eigen huisje gevonden. We wensen hem een mooie toekomst toe bij zijn nieuwe baasje.
 
Nieuwe foto's en filmpje toegevoegd opPrety
Prety is nog steeds op zoek naar zijn eigen huisje. Wie geeft deze lieverd een mooie toekomst?
 
 
30 november 2017
Nieuw filmpje en foto's toegevoegd op Cube/Sunny in de opvang
Sunny is een geweldige, zachtaardige hond, die harten verovert, wie geeft haar een mooie toekomst? 
 
25 november 2017
Nieuwe update en foto's toegevoegd op Cube/Sunny in de opvang 
23 november 2017
Afgelopen zondag is Spikey verenigd met zijn nieuwe baasje in Belgie. Hij is geadopteerd door een geweldig gezin. Het gezin heeft al 2 hondjes uit het bosasiel geadopteerd Lucky en Snoopy. We zijn ontzettend blij dat Spikey eindelijk het asiel heeft mogen verlaten. Hij krijgt nu een fijne toekomst.
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
22 november 2017 
Onze vrienden uit Duitsland hebben weer leuke foto's van Missy (voorheen Misty) en Buddy gestuurd. Het gaat heel erg goed met deze 2 kanjers. 
We zijn ontzettend blij dat ze de oudere Missy en Buddy een liefdevol en fantastisch leven hebben gegeven. Ze zeggen dat allebei de honden zo speciaal voor hun zijn. Missy en Buddy genieten volop! Prachtig om te horen. En Buddy is de bodyguard van hun kleine dochter, ha,ha,ha!!
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Met Melle (voorheen Melek) gaat het uitstekend. Ze is een heerlijk hondje en ontzettend lief. Haar baasjes zijn dolblij met haar. We zijn erg blij dat het zo goed met haar gaat. 
 
Afbeelding invoegen
 
 

Büsra (voorheen Tatli) en Bashshar (voorheen Fincan) genieten van hun vrijheid op het strand.
Geweldig om de hondjes zo gelukkig te zien! 
in-love
 
Afbeelding invoegen
16 november 2017
Afgelopen dinsdag zijn Lavender (nu Yuki), Combo en Cube (nu Sunny) aangekomen in NL. Alle drie de hondjes zitten in de opvang. Yuki zit in Hilversum, Combo in Amsterdam en Sunny in Voorburg.
We geven natuurlijk de hondjes de tijd om aan hun nieuwe leventje te wennen. 
We zijn erg blij dat zij het asiel hebben verlaten gezien de huidige situatie. Nu Yuki en Sunny weg zijn, zal  Puppy hun wel erg missen omdat ze samen in een partition geleefd hebben. We vragen daarom extra aandacht voor Puppy, wie wil haar opvangen/adopteren? Zij verdient het ook om z.s.m. weg te zijn uit het asiel.
 
Geweldig nieuws voor Inci want ze mag blijven. Het gaat zo goed tussen Inci en Ollie, maar ook met haar baasjes. Inci en Ollie hebben zo'n speciale band met elkaar, zij zijn maatjes voor het leven. We willen de opvang heel erg bedanken dat ze Inci wel de kans hebben gegeven op een beter leven en dat ze nu een veilige haven heeft waar ze gewenst is. 
Afbeelding invoegen 
 
We kregen deze mooie foto's van Ayla. Zij is 1,5 jaar geleden door geweldige mensen geadopteerd. Het gaat heel erg goed met haar, hier worden we weer blij van.
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
15 november 2017
Afgelopen zondag hebben we op de boekenbeurs in Zutphen gestaan. Ondanks dat het niet zo heel druk was, was onze netto winst toch een mooie
€ 220,- voor de hondjes in het bosasiel!
 
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

10 november 2017
Er verschijnt altijd een grote glimlach op onze gezichten als we zien op foto's en filmpjes hoe fantastisch onze adoptiehondjes het doen.
Dankzij hun lieve baasjes zijn het gelukkige honden geworden. Dank jullie wel!
 
We hopen dat al onze honden in de shelter, die nog zitten te wachten op geweldige baasjes, dezelfde kans gaan krijgen. 
 
Djida (voorheen Ida) en Mavy (ook uit het SHKD bosasiel)
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Lima                                                                                                                                  Sally (voorheen Selma)
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Kaya
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
June en Fezz
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Jimmy
Afbeelding invoegen
                                                                    
5 november 2017
Boekenbeurs: 12 november 2017 van 11.00 t/m 17.00 uur, adres De Buitensociëteit, Theater- en Congrescentrum De Hanzehof,
Coehoornsingel 1, Zutphen
Al jaren verkopen wij boeken voor de hondjes van het bosasiel.
Zondag staan we weer op de boekenbeurs die jaarlijks door antiquariaat Mooi Exemplaar wordt georganiseerd en wederom plaatsvindt in de sfeervolle Buitensociëteit in Zutphen. 
 
Ook dit jaar hebben wij een groot en gevarieerd aanbod van boeken. Heel veel stripboeken, thrillers en romans, veel bijzondere boeken over treinen, scheepvaart en kastelen in Nederland, boeken over het Nederlandse leger en de Nederlandse luchtmacht en marine, kinderboeken en nog veel meer. En alle boeken gaan tegen kleine prijzen weg. Dus kom langs, sla je slag en help tegelijk de hondjes van het bosasiel.
Tot ziens op de boekenbeurs!  

Afbeelding invoegen

2 november 2017
We hebben de lieve Sady in het zonnetje gezet. We hopen dat snel zijn juiste baasjes op zijn pad komen. Hij verdient een fantastisch leven, vol met liefde, knuffels en goede zorg. 

We hebben een nieuw filmpje van de heerlijke Garip toegevoegd op Garip (extra aandacht). Ga snel kijken!
1 november 2017
We kregen weer leuke foto's van onze geweldige en lieve geadopteerde hondjes. Ze genieten allemaal volop van hun leven en vrijheid. We zijn heel erg blij dat ze nu zo gelukkig zijn, dankzij de liefde, knuffels en goede zorgen van hun lieve baasjes.

Shadow (voorheen Bruno) 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Lucky en Snoopy
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen

30 oktober 2017
Op de filmpjes zie je hoe ontzettend blij Inci is en dat is ontroerend om te zien, omdat ze al zo lang heeft moeten wachten om het asiel te mogen verlaten. Ook Ollie is happy zijn vriendinnetje weer te zien. 
 
 
 
29 oktober 2017
Afgelopen woensdag is Kuzey naar haar nieuwe baasjes gegaan. Zij is geadopteerd door lieve/geweldige mensen die al eerder een hondje uit het bosasiel hebben geadopteerd. We hebben inmiddels vernomen dat het goed gaat met Kuzey en dat de ontmoeting met Duman ook goed gegaan is. Ze waren al snel met elkaar aan het spelen. We zijn zo ontzettend blij dat Kuzey nu een mooie toekomst tegemoet gaat en dat ze eindelijk het asiel heeft mogen verlaten.
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Ook Inci is afgelopen woensdag aangekomen. Inci verblijft in de opvang bij de mensen die Ollie geadopteerd hebben. Het gaat goed met Inci. Inci en Ollie herkenden elkaar weer. Het was gewoon hartverwarmend om dat te zien volgens de opvang. Ze hebben samen in een partition geleefd in het bosasiel. Inci is een geweldige hond en we zijn ontzettend blij dat ze nu in de opvang is en dat zij ook eindelijk het asiel heeft mogen verlaten. We geven Inci natuurlijk eerst even de tijd om aan haar nieuwe leventje te wennen.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen

Goed nieuws voor Lima want ze is inmiddels geadopteerd. Vandaag is ze door haar nieuwe baasjes opgehaald bij de opvang. We hebben inmiddels vernomen dat het goed gegaan is ook met de andere hond.
We willen de opvang ontzettend bedanken voor de goede zorgen die ze Lima hebben gegeven. Ze hebben Lima heel veel geleerd.
Afbeelding invoegen        Afbeelding invoegen

23 oktober 2017
In de afgelopen dagen zijn Su, Happy, Cherry, Maya en Stan naar hun opvang vertrokken in Duitsland en is Neyran naar haar opvang gegaan in Oostenrijk.
We willen de opvangfamilies bedanken, gezien de huidige situatie betreffende het bosasiel, krijgen deze lieverds nu meer de kans om geadopteerd te worden. We hopen dat ze snel een fijn thuis vinden.

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen


15 oktober 2017
Helaas is Spikey weer teruggekomen in het asiel. Hij is opnieuw zeer dringend op zoek naar zijn lieve baasjes, bij wie hij voor altijd mag blijven.
 
Ook hebben we zijn moeder Lokum op onze adoptielijst toegevoegd. Ze is, net zoals Spikey, een schitterende hond. We zouden erg blij zijn als ze allebei snel een eigen plekje vinden. 

12 oktober 2017
We hebben weer een kanjer op onze adoptielijst toegevoegd. Haar naam is Fanta en ze heeft een prachtige krulstaart.
Ze is een maatje voor het leven! Ze is dringend op zoek naar een lieve familie.
 
Ook hebben we nieuwe filmpjes toegevoegd van Fruko en Limon II/Simge. Beide dames zijn nog steeds dringend op zoek naar lieve baasjes. Wie geeft ze een kans, zodat ze eindelijk het asiel kunnen verlaten.

11 oktober 2017
We hebben de lieve Bordo (extra aandacht) toegevoegd op de adoptielijst. Bordo is een zachtaardige/rustige hond die graag zijn eigen mandje wil hebben.

7 oktober 2017
We hebben goed nieuws voor Inci en Stan. Inci heeft een opvangfamilie gevonden in NL en Stan heeft een opvangadres in Duitsland gevonden. 
We hopen, als ze eenmaal in de opvang zitten, dat ze snel hun eigen plekje zullen vinden. We zijn ontzettend blij dat ze eindelijk het asiel gaan verlaten en hun geluk tegemoet gaan.

4 oktober 2017

Wereld Dierendag! 
 
Afbeelding invoegen

 Plaatjes Ballonnen Plaatjes Ballonnen Plaatjes Ballonnen Plaatjes Ballonnen Plaatjes Ballonnen
Je kunt vandaag iets speciaals doen voor de geweldige honden in het bosasiel door een cadeautje in de vorm van een donatie te geven op banknummer  NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects,
ovv dierendag!
Iedere euro is er één en het wordt heel erg gewaardeerd!
Namens ons allen en de honden, alvast ontzettend bedankt! 

1 oktober 2017
Nieuwe update toegevoegd op Leman/Lima in de opvang
Lima zoekt nog steeds haar eigen huisje. Je kan kennis met haar maken bij de opvang waar ze nu verblijft.

28 september 2017
We hebben een nieuw kanjer toegevoegd op onze adoptielijst en zijn naam is Happy. Een lieve Jack Russell die droomt van een eigen plekje.

We vinden het heel erg moeilijk, maar helaas hebben we Incir van de site moeten halen, omdat hij de ene keer wel en de andere keer weer niet tegen mensen die hij niet zo kent, gaat grommen en soms zijn tanden laat zien. Hij vertrouwt op dit moment één persoon in het asiel en dan is hij ontzettend lief en vriendelijk. De mensen uit het asiel en wij vinden het te riskant om hem op dit moment te herplaatsen, omdat we niet zeker weten wat er kan gebeuren. We vinden het zo ontzettend sneu en triest voor Incir, want hij is een mooie hond en kan het prima vinden met de andere honden in de roedel. We hopen en duimen heel hard dat zijn gedrag nog gaat veranderen, want dan kunnen we hem terugzetten op onze adoptielijst. 

26 september 2017
Op onderstaand filmpje zie je onze honden langskomen die al op onze adoptielijst staan of nog komen te staan.  Onze kanjers verlangen allemaal naar liefde, knuffels en aandacht. We zouden zo ontzettend blij zijn als ze snel het asiel kunnen verlaten en eindelijk het geluk vinden bij lieve baasjes. We gunnen ze allemaal een nieuwe start en een mooie toekomst. Neem snel contact met ons op als één van de hondjes wil redden.
 

24 september 2017
We hebben nieuwe filmpjes toegevoegd op CherryDarkPanty,ZeytinKrem en Baum. Het zou fantastisch zijn als hun baasjes snel op hun pad komen en dat hun dromen uitkomen.

12 september 2017
We hebben 3 prachtige honden toegevoegd op onze adoptielijst. Ga gauw kijken, hun namen zijn IncirPanty en Dark. Zij zijn op zoek naar lieve mensen bij wie ze voor altijd mogen blijven. Ben je geïnteresseerd, neem dan snel contact met ons.

9 september 2017
Afgelopen donderdag zijn Yaman en Tonton vertrokken naar een opvang in Oostenrijk. Het gaat goed met ze en nu hebben ze meer kans om geadopteerd te worden. We hopen dat ze snel hun eigen huisje zullen vinden. We zijn ontzettend blij dat Yaman eindelijk het asiel heeft verlaten, want hij stond al zo lang op de adoptielijst. Niemand die gezien heeft wat een geweldige hond hij eigenlijk is. 
 
Afbeelding invoegen                     Afbeelding invoegen

4 september 2017
Afgelopen vrijdag heeft Spikey eindelijk het asiel verlaten. Hij is door de baasjes van zijn zusje Banu geadopteerd in Istanbul. Het gaat heel goed met hem en daar worden we erg blij van.
 
Afbeelding invoegen
 
 

3 september 2017
We hebben de lieve Phir toegevoegd op onze adoptie lijst. Deze schat is ook dringend op zoek naar lieve baasjes en een veilig huisje.
Ga gauw kijken op phir.

We zijn altijd ontzettend blij als we foto's krijgen van onze geadopteerde hondjes. Te zien hoe gelukkig ze nu zijn, is hartverwarmend. Hier doen we het voor.
 
Kees, heerlijk op zijn nieuwe bed!                                                          Pixie lekker rusten in het zonnetje!
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Findus voor het eerst in zijn leven op een zachte bank!
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Nuadu (voorheen Limon), heeft het super getroffen met zijn baasjes.
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Floyd (voorheen Joy) is dikke maatjes met zijn vriendinnetje Steffie. Wat een mooi stel samen!
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Teddy (voorheen Ozgul) en haar vriendje Bobbie, samen genieten met de baasjes op vakantie. 
Afbeelding invoegen
 
 
30 augustus 2017
We hebben goed nieuws voor Spikey! Hij is gereserveerd. We hopen dat Inci, Yaman en Stan en al onze andere kanjers die zitten te wachten op hun baasjes, snel geadopteerd worden.
 
26 augustus 2017
We hebben weer een kanjer toegevoegd op onze adoptielijst. Haar naam is Neyran en ze is een lieve en trouwe Duitse herder. Zij is ook op zoek naar het geluk. Wil je meer over haar weten, ga dan snel naar Neyran.

25 augustus 2017
Afgelopen maandag zijn Kuyrnik en Fincan-Yasar (hij heet nu Findus) veilig aangekomen in N, samen met de dierenarts Murat. De terugreis naar huis is ook goed verlopen en het gaat al hartstikke goed met deze 2 kanjers. Kuyrnik is het vriendje geworden van Vako (voorheen Batman) en Ocean. Findus is het vriendje geworden van Garip. Ze kunnen het allemaal al goed met elkaar vinden en hebben lekker rondgesnuffeld in de tuin. Kuyrnik is al volop aan het spelen met Vako en Findus heeft stiekem de mand van Garip ingepikt, ha,ha,ha!!!  We zijn hun baasjes ontzettend dankbaar dat ze weer een hondje uit het bosasiel hebben gered. Kuyrnik en Findus zaten al jaren in het asiel en nu is hun droom uitgekomen. We zijn heel erg blij dat ze nu vrijheid en een mooi en gelukkig leven krijgen. 
Lieve baasjes, heel erg bedankt en veel geluk en plezier met jullie nieuwe viervoeters.
 
Kyrnik
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Findus
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Murat heeft de dag bij ons doorgebracht. We zijn ook nog op de koffie geweest bij de baasjes van Ollie. Murat vond het heel erg leuk om Ollie weer te zien. In het asiel was hij verlegen, maar dankzij de goede zorgen en liefde van zijn nieuwe baasjes is hij al zo veranderd en nu doet hij dingen die hij in het asiel nooit gedaan heeft. Hij speelt met de bal en een hondje van vrienden en is zo aanhankelijk. Hij vindt alle aandacht en knuffels fantastisch. Een heerlijke hond!
Murat en Bilge zeggen dat Ollie een goed voorbeeld is dat het zeker de moeite waard is om met een verlegen hond te werken, zodat hij of zij ook de kans krijgen om op zoek te gaan naar geluk, net zoals Ollie.
 
Afbeelding invoegen

19 augustus 2017
We hebben weer een prachtig hondje toegevoegd op onze adoptielijst. Haar naam is Cherry en ze hoopt snel haar eigen lieve baasjes te vinden.
Neem snel een kijkje op haar pagina Cherry

18 augustus 2017
We hebben de leuke en lieve Su, een kruising terriër toegevoegd op onze adoptielijst.
Zij is ook dringend op zoek naar haar eigen huisje. Ben je benieuwd naar onze Su, ga dan gauw naar Su.
Wil je haar een mooie toekomst geven, neem dan snel contact met ons op.

16 augustus 2017
We hebben nieuwe foto's en filmpjes toegevoegd van Spikey. Hij hunkert zo naar liefde en knuffels en heeft dringend lieve baasjes nodig die hem een mooi en gelukkig leven willen geven. 

15 augustus 2017
 
Gisteren is Ollie eindelijk thuis gekomen. Hij zat al zolang te wachten op zijn eigen huisje en nu heeft hij zijn geluk gevonden bij geweldige mensen. Ondanks dat hij hier pas 1 dag is gaat het ontzettend goed met hem. Hij kwispelt de hele tijd, hij weet nu dat hij gewenst is en een mooie toekomst tegemoet gaat. We zijn ontzettend blij dat Ollie eindelijk het asiel heeft mogen verlaten.
 
Ook  Fincan (hij heet nu Bashshar) is gisteren eindelijk naar zijn eigen huisje gegaan. Hij wordt het vriendje van Busra. Busra is een paar jaar geleden geadopteerd uit het bosasiel. Hij heeft het echt super getroffen met zijn nieuwe baasjes. Ondanks zijn slechte start in het leven gaat hij nu een mooie toekomst tegemoet.
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
We kregen deze prachtige foto van Thirza. Je hart smelt!
 
Afbeelding invoegen

6 augustus 2017
We hebben nieuwe foto's en video toegevoegd op Stan. We vinden het zo verdrietig dat deze lieverd nog geen lieve baasjes heeft gevonden. Hij kwam als puppy binnen met broer en zussen en nu zit hij daar nog steeds, terwijl zij het asiel al hebben verlaten. Wie o wie geeft Stan een kans? Hij wil zo graag gaan genieten van zijn vrijheid en de liefde, knuffels van lieve mensen. Neem snel contact met ons op als je de droom van Stan wil uit laten komen.

5 augustus 2017
Afgelopen dinsdag hebben wij de kattenopvang Dier wel en wee blij kunnen maken met katten/kitten voer, kattenspullen, zoals transportboxen, kattenbakken, speelgoed, kussen, krabpalen etc. Ze waren er heel erg blij mee. Het was ook heel leuk om de lieve mensen van deze opvang te ontmoeten. Ze doen heel erg goed werk en proberen voor een kat of een kitten de juiste baasjes te vinden. 
 
Afbeelding invoegen

Ze kunnen natuurlijk nog veel meer voer en spullen gebruiken. Dus bij deze gelijk een Oproep: heb je nog goed voer staan en heb je kattenspullen over en wil je ze graag helpen, neem dan contact met ze op. Ze zijn er super blij mee!

Kan natuurlijk ook via ons mailto:info@animalcareprojects.nl. Voor meer info over kattenopvang Dier wel en wee vindt je op, klik op het plaatje.Afbeelding invoegen 
 

"Why adoption matters"
We kregen dit geweldige filmpje van de baasjes van Fezz en June.
Fezz werd 3 jaar geleden geadopteerd en June 5 maanden geleden.
Ze hebben nu een geweldig leven bij fantastische baasjes.
Dit is ook onze wens voor de hondjes die nog wachten in het SHKD.
 

Zoals jullie misschien al gezien hebben, staan onze Inci (we hebben 3 nieuwe filmpjes van haar toegevoegd) en Spikey in het zonnetje. Het is nu hoog tijd dat deze 2 kanjers hun lieve baasjes vinden. Ze zijn lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal en hebben een warme uitstraling. We hopen dat ze heel snel het asiel kunnen verlaten. Ze verdienen een mooi en gelukkig hondenleven! Heb jij een klik met één van deze 2 hondjes, neem dan snel contact met ons op. Inci en Spikey in het zonnetje!

We hebben nieuwe foto's en video toegevoegd op Sady (extra aandacht). Sady is een lieve rustige hond. Hij is een beetje verlegen. Wat zou het toch fantastisch zijn als hij nog een mooie en gelukkige jaren kan hebben bij lieve mensen. Wie sluit hem in zijn hart? Neem dan snel contact met ons op.
 
4 augustus 2017
De afgelopen weken hebben we weer leuke foto's gekregen van de geadopteerde hondjes. We willen de baasjes nogmaals bedanken dat ze deze hondjes een geweldig thuis hebben gegeven en de kans op een mooi leven. Deze honden verdienen het gewoon om gelukkig te zijn.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 

20 juni 2017
We hebben de mooie en lieve Cocotoegevoegd. Zij zoekt ook nog lieve mensen bij wie ze voor altijd mag blijven. Ga gauw kijken!
18 juni 2017
We hebben de lieve Fincan-Yasar (extra aandacht)toegevoegd. Fincan-Yasar heeft 3 pootjes en we hopen dat er lieve mensen zijn die hem graag willen redden en hem nog vele mooie en gelukkige jaren willen geven. Wat een geweldig hondje! Wij zijn verliefd, hopelijk jullie ook!
 
Ook hebben we de oudere Sadytoegevoegd. Sady is een mooie rustige hond die ook graag zijn eigen huisje wil. Hij is een schat van een hond.
Het zou geweldig zijn als hij snel het asiel mag gaan verlaten en kan gaan genieten van een mooi en gelukkig hondenleven.
 
 
17 juni 2017
Afgelopen donderdag zijn Limon en Prof naar hun eigen huisje gegaan. Ze hebben het heel erg getroffen met hun nieuwe baasjes.
 
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen

13 juni 2017
We hebben weer 2 geweldige, lieve honden toegevoegd op onze adoptielijst. Het gaat om Kuyrniken Maya.
Zij willen heel graag geadopteerd worden, hopelijk komen hun juiste baasjes snel op hun pad.
 
 
5 juni 2017
Deze week zullen Jenna, Kiraz, Sari en Bozo naar een andere opvang vertrekken waar ze meer kans hebben om geadopteerd te worden. We hopen dat deze kanjers snel hun eigen huisje zullen vinden.
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
1 juni 2017
We hebben met de mei actie een geweldig bedrag van € 650,- ontvangen. Wij en de honden in het asiel zijn erg blij met dit bedrag en we kunnen hier veel voor doen. We willen iedereen die ons gesteund heeft heel erg bedanken! We vinden het fantastisch, dat er zoveel mensen betrokken zijn met de honden in het bosasiel. 
Dank jullie wel!!!

25 mei 2017
We hebben weer een kanjer toegevoegd op onze adoptie pagina. Haar naam is Limon II/Simge. We hopen dat ze heel snel geadopteerd zal worden, zodat ze eindelijk kan genieten van haar vrijheid en een mooi en gelukkig honden leven.

Met Nico (Dominik) gaat het hartstikke goed. Hij geniet volop van zijn mooie leven, samen met zijn baasjes en zijn hondenvriendinnetje Laika.
Wij zijn ontzettend blij voor hem, dat hij nu zo gelukkig is.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Charley (Honey) geniet volop met zijn hondenvriendjes van het koele water. Zo mooi om hem zo blij en gelukkig te zien. Hij heeft het super getroffen met zijn baasjes.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
22 mei 2017
Ook Joep is nog steeds op zoek naar zijn eigen mandje. We hebben nieuwe foto's en filmpje toegevoegd op Joep 
Nieuwe foto's en filmpje toegevoegd op Jenna 
Jenna is nog steeds op zoek naar haar eigen huisje waar ze veilig is. Wie laat het zonnetje weer schijnen voor haar? 

We kregen deze leuke update van Bounty:
Het gaat heel goed met mij. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij mijn nieuwe baasjes. Ik wandel, speel en knuffel heel veel.  Ik maak ritjes in de auto en heb midden in Amsterdam een terrasje gepakt. En al zeg ik het zelf.. Dat ging hartstikke goed!!! Ik ben soms best ondeugend maar mijn baasjes kunnen er gelukkig om lachen.
 
Even een berichtje van mijn baasje:
Lieve mensen, Als je een hond wilt adopteren en je hebt er goed over nagedacht twijfel dan niet. Ja, ze hebben een rugzakje. Nee, ze zijn misschien niet meteen het perfecte hondje. Maar wanneer je er wat tijd, geduld en veel liefde in steekt, heb je een echt maatje voor het leven. Ik was er zelf ook best sceptisch over, maar neem maar van mij aan dat ze het waard zijn. Wij hebben nu inmiddels al een echt maatje aan Bounty en zouden hem voor geen goud meer willen missen.
Groetjes en een poot van Bounty
Afbeelding invoegen

21 mei 2017
Raymond is 18 t/m 19 mei in Istanbul geweest. Hij heeft een aantal transportboxen mee genomen en we hebben € 500,- voor de hondjes aan Bilge gegeven. Ze waren erg blij en ze kunnen alles goed gebruiken. We hebben dit kunnen doen door de donaties die we hebben ontvangen. We willen iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor jullie steun en betrokkenheid.
 
Raymond heeft Peria mee teruggenomen. Peria heeft het ontzettend goed getroffen met zijn baasjes. Ze waren erg blij om hem te zien. Peria , hij heet nu Gabi, is een schat van een hond. We zijn zo blij dat hij eindelijk het asiel heeft verlaten, waar hij al heel zijn leven heeft geleefd. Hij krijgt nu een mooi en gelukkig hondenleven. Lieve baasje, we zijn erg blij dat jullie hem deze kans hebben willen geven en wij wensen jullie en Gabi heel veel geluk!

Gabi voor het eerst met zijn pootjes in het koele gras. Wat zal hij blij zijn!
Afbeelding invoegen

Goed nieuws voor Thirza. Thirza heeft haar nieuwe baasjes gevonden. Zij zal dinsdag naar haar eigen huisje vertrekken. Zij gaat weer een mooie toekomst tegemoet bij haar lieve baasjes. We zijn ontzettend blij dat Thirza haar perfecte match weer gevonden heeft.
Afbeelding invoegen

We kregen het zeer trieste bericht dat Money is overleden. Hij is gevonden in zijn partition, Money was een lieverd. Zijn hele leven heeft hij in het asiel doorgebracht. Het was een zwaar en hard leven. We vinden het zo zielig en jammer dat hij nooit de kans heeft gekregen om te ervaren hoe mooi het leven had kunnen zijn bij lieve baasje en een warm huisje. We zijn erg verdrietig door dit nieuws!
Rust zacht, lieve kanjer!  Je had zoveel meer verdiend! Ook jij hebt een plekje in onze harten.
Afbeelding invoegen

We doen weer mee aan de 50% mei 2017 actie, georganiseerd door https://www.samenwerkende-dierenclubs.nl/ 
We hopen op een mooi bedrag voor de hondjes in het asiel, die onze hulp nu heel hard nodig hebben.
 
16 mei 2017
Goed nieuws voor Melek, zij is geadopteerd door een leuk gezin en zal binnenkort naar haar eigen huisje vertrekken.
Melek gaat een mooie toekomst tegemoet en daar zijn we ontzettend blij mee.

Afbeelding invoegen 
 
10 mei 2017
Eindelijk is het dan zover, want Daisy is vandaag naar haar eigen huisje vertrokken. Daisy gaat een mooie toekomst krijgen. We willen de opvang ontzettend bedanken voor al de goede zorgen, aandacht, liefde die ze Daisy hebben gegeven.
 
Afbeelding invoegen 
 
 
5 mei 2017
We hebben nieuwe foto's en filmpjes toegevoegd op KremLeman , Money ,Nar , Prof   
We hopen dat deze geweldige honden de kans krijgen op een mooie toekomst. 
 
2 mei 2017
We hebben weer 3 kanjers toegevoegd ter adoptie. Het zijn een broer en 2 zusjes. Ze heten TontonBiber en Su.
Alle 3 zijn heerlijke en mooie honden. Ze willen heel graag het asiel inruilen voor lieve baasjes en een warm en veilig huisje.

1 mei 2017
Onze lieve Morgan zit al zo lang in de opvang, dat zijn baasje besloten heeft dat hij mag blijven. Eindelijk kan hij gerust zijn dat hij daar niet meer weg hoeft. We zijn ontzettend blij dat hij nu zijn eigen plekje heeft. We willen zijn baasje erg bedanken voor al de goede zorgen, liefde en aandacht. 
 
Verleden week zijn Temel, Dakota en Danny naar een andere opvang vertrokken. Zij zijn goed gearriveerd en maken het goed. We hopen dat deze lieverds eindelijk een mooie toekomst tegemoet gaan.
 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
 

28 april 2017
Lieve Melek in de opvang  is op zoek naar haar eigen mandje. Het gaat heel goed in de opvang en ze is er helemaal klaar om naar haar nieuwe thuis te vertrekken.
 
 
27 april 2017
Gisteren kregen we het trieste bericht dat Kaptan is ingeslapen. Zijn achterpoot was erg gezwollen. Ze hebben hem naar de kliniek gebracht en onderzocht en daar bleek dat hij botkanker had met uitzaaiing in zijn long. Arme, arme Kaptan, hij was niet meer te redden.
Kaptan was een super mooie, lieve, aanhankelijke hond. We vinden het zo zielig en jammer dat hij nooit de kans heeft gekregen om te ervaren hoe mooi het leven had kunnen zijn bij lieve baasje en een warm huisje. We zijn erg verdrietig door dit nieuws!
Rust zacht, lieve kanjer!  Je had zoveel meer verdiend!

Afbeelding invoegen

We hebben weer een knapperd op onze adoptielijst toegevoegd. Zijn naam is Fincan en hij zoekt met spoed een eigen plekje.
Hij is lief en aanhankelijk. We hopen dat hij heel snel het asiel kan verlaten, zeker nu de sluiting steeds dichterbij komt. 
 
We hebben nieuwe foto's van Spikey toegevoegd. Onbegrijpelijk dat deze kanjer nog steeds in het asiel zit.
Hij is super lief, aanhankelijk en speels. We hopen dat zijn reddende engel heel snel op zijn pad komt. Wie geeft hem eindelijk die kans?
 
25 april 2017
Nieuwe filmpjes toegevoegd op Inci (extra aandacht)
Inci is een schat van een hond die met spoed haar eigen huisje zoekt. Inci hoopt dat ze de kans nog krijgt om het asiel te verlaten en dat de mensen zien hoe geweldig ze is.
 
 
 
20 april 2017
Nieuwe filmpjes toegevoegd op Daisy in de opvang
 
Goed nieuws voor Noa. Zij is geadopteerd door haar opvangoudersNoa heeft nog een lange weg te gaan (wat haar nieuwe baasjes niet erg vinden), maar ze gaat met stapjes voorruit. Ze is goede maatjes met Bono (voorheen Gazoz). We zijn zo blij dat Noa na al die jaren een veilige haven gevonden heeft. Ze had het niet beter kunnen treffen. We willen haar nieuwe baasjes bedanken voor de goede zorgen die ze Noa geven.
 
 
Goed nieuws voor Honey (hij heet nu Carley). Hij is geadopteerd door zijn opvangouders. Het gaat heel erg goed met hem en is dikke maatjes met de 2 andere hondjes. We willen zijn nieuwe baasjes ontzettend bedanken voor de goede zorgen die ze Charley geven.
 
 
19 april 2017
We hebben nieuwe foto's van onze kanjer Kiraz toegevoegd. Net zoals bij de andere honden, begrijpen we niet dat deze lieverd nog niet is geadopteerd. Ze zit al heel lang in het asiel. Zal ze nu eindelijk geluk hebben? 

18 april 2017
Joepis back!! Vorig jaar was hij verdwenen uit het asiel, maar hij is weer teruggekomen en we zijn ontzettend blij.  We hopen dat hij nu eindelijk de lieve baasjes vindt, die hij zo graag wil hebben. Ook weer zo'n prachtige hond!
 
Ook hebben we mooie foto's toegevoegd van onze kanjer Ollie (extra aandacht). Dat hij nog niet geplaatst is, blijft ons verbazen!

17 april 2017
We hebben mooie foto's van kanjer Limon  toegevoegd. Wat een wereld hond!!!

16 april 2017
We hebben een nieuwe update toegevoegd op Melek in de opvang. Heb je interesse in Melek en/of wil je eerst een afspraak maken mail ons naar mailto:info@animalcareprojects.nl  
 
 
 
We hebben prachtige foto's toegevoegd van Temel. We begrijpen er niets van dat deze super hond nog niet de perfecte match heeft gevonden. We hopen dat hij nu eindelijk wel het geluk krijgt, zeker nu het asiel gaat sluiten.

Afgelopen donderdag is Jimmy naar zijn eigen huisje vertrokken. Hij woont nu lekker op het platteland. We wensen hem veel geluk toe. Wederom willen wij zijn opvangmoeder bedanken voor de goede zorgen en dat ze de droom van Jimmy heeft waargemaakt.
Afbeelding invoegen 

15 april 2017
We hebben de prachtige Kuzey toegevoegd aan onze pagina Baasje gezocht. Wat een super hond!!

We hebben mooie nieuwe foto's toegevoegd van Prety , Krem en Zeytin. Ook weer 2 lieverds, die dromen  van een mooie en gelukkige toekomst bij lieve baasjes, die alles voor hun over hebben. 

Safir heeft een opvanghuisje gevonden en Matrix heeft baasjes gevonden in Duitsland. We wensen beide kanjers een mooi en gelukkig hondenleven!

Safir                                      Matrix
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen

13 april 2017 
We hebben weer een nieuwe kanjer toegevoegd op onze adoptielijst. Haar naam is Leman. Ga gauw kijken en wordt verliefd!!
 
We hebben nieuwe leuke foto's toegevoegd van onze Bozo , Yaman (extra aandacht)Money,  Nar. Het wordt nu echt tijd dat zij gaan genieten van een vrij en mooi hondenleven! We hopen dat ze nu eindelijk het geluk krijgen om het asiel zo snel mogelijk te verlaten.
 
Rosy en Gratel hebben een opvangadres gevonden in Duitsland. We wensen deze 2 geweldige honden heel veel geluk!
Gratel                                   Rosy
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
7 april 2017
We blijven het zeggen, RED een hondje uit het bosasiel voordat het te laat is. Het zijn allemaal geweldige honden die een veilige plek verdienen. Hun dankbaarheid is zo enorm en warm dat je er gewoon gelukkig van wordt. Geef hun die kans op een mooi leven.
 
Afgelopen zondag zijn Noa en Melek aangekomen in NL. Noa verblijft in de opvang in Tilburg en Melek verblijft in de opvang in Voorburg. We geven deze lieverds de tijd om aan hun nieuwe leven te wennen. Eindelijk heeft Noa het asiel vaarwel kunnen zeggen, waar we ontzettend blij mee zijn, want Noa had de hoop al opgegeven, nu is ze veilig.
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen

4 april 2017
We hebben een update en nieuwe foto's toegevoegd op Jimmy in de opvang

29 maart 2017
Afgelopen maandag zijn Jimmy, Otto en Bambi aangekomen in NL. Otto en Bambi zijn geadopteerd, Jimmy zit in de opvang in Den Bosch. De hondjes maken het goed.
 
We kregen dit filmpje waarop te zien is hoe hard ze nog kan rennen met haar 3 poten. Dit is echt ontroerend om te zien. We zijn zo ontzettend blij dat haar leven nu mooi is, samen haar vriendje Fezz. 
 
 
We kregen deze leuke foto's van Charly (voorheen Carsi). Wat een prachtige hond. We zijn ontzettend blij dat hij het zo getroffen heeft. 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen

26 maart 2017
We hebben de lieve KREM toegevoegd op Baasje gezocht 
  
Afgelopen woensdag zijn Cenk, Ziva en Jada naar een andere opvang vertrokken waar ze meer kans hebben om snel geadopteerd te worden. We hopen dat ze gauw hun eigen mandje zullen vinden.
 
Afbeelding invoegen CENK        Afbeelding invoegen JADA                        
Afbeelding invoegen ZIVA

24 maart 2017
De tijd gaat nu echt dringen en we zijn dringend op zoek naar reddende engelen!
 
We kregen bericht dat we tot na de zomer de tijd hebben om voor al onze hondjes lieve baasjes en een goed huisje te vinden.
Een onmogelijke taak, want dat is al over 4 maanden.
 
Alle honden hebben een plekje in onze harten veroverd en we zouden het afschuwelijk vinden als we straks niets meer voor hen kunnen doen.
We hebben er slapeloze nachten van, want we willen zo graag dat ze gelukkig worden.
 
Jullie kunnen ons helpen om de dromen van de honden uit te laten komen, door met spoed één van onze geweldige kanjers te adopteren en hem/haar een veilige, mooie en gelukkige toekomst te geven.
En zoveel mogelijk de sluiting van het asiel aan mensen door te vertellen en te delen.
 
We willen en mogen de honden niet in de steek laten, nu zij ongevraagd de dupe zijn geworden van de sluiting van het asiel.
Het enige wat ze willen, is bij iemand horen, liefde, aandacht, knuffels, een warme mand, vrijheid, heerlijke wandelingen in het bos of op het strand, spelen met andere hondenvriendjes. Ze verdienen het allemaal! 
 
Red vandaag nog een hondje uit het SHKD bosasiel!
Ze zullen je voor eeuwig dankbaar zijn en je krijgt er zoveel voor terug!
 
Blijf onze pagina met adoptiehonden goed in de gaten houden, want er komen nog steeds lieve honden bij die ook voor altijd een goed plekje zoeken.
 
Wij willen iedereen, die al gereageerd heeft op onze oproep voor donaties, heel hartelijk bedanken. We zijn ontzettend blij met jullie steun voor de honden van het bosasiel.
 
We hopen dat andere dierenvrienden ons willen helpen met donaties voor vliegtickets, kosten transport honden, diverse bloedtesten en grote reiskennels. Jullie kunnen een bijdrage storten op banknummer NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects te Den Haag, ovv sluiting SHKD asiel. Iedere bijdrage, hoe klein ook, is welkom.
 
Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun!
 
14 maart 2017
Goed nieuws voor Marcus (hij heet nu Pepsi). De opvang waar hij nu zit kan hem niet meer missen en zij heeft hem geadopteerd, waar we ontzettend blij mee zijn. We willen de opvang ontzettend bedanken voor de goede zorgen.
Afbeelding invoegen
  
Goed nieuws voor Bounty. Bounty is herplaatst bij lieve mensen die veel ervaring hebben. Bounty is afgelopen zondag naar zijn nieuwe huisje vertrokken. We zijn ontzettend blij voor hem. 
Afbeelding invoegen
 
We hebben de pagina Jerry/Sharif vermist van het hoofdpagina gehaald. We blijven nog steeds naar hem uitkijken, maar de kans is natuurlijk nihil dat we ooit zullen weten wat er verder met hem gebeurd is. Hij zit nog steeds in onze harten en we vergeten hem niet. 

 
9 maart 2017
We hebben lieve BALIM en PROF toegevoegd op Baasje gezocht. Zij zoeken met spoed lieve baasjes, hondenvriendjes en een warm huisje.

8 maart 2017
Afgelopen vrijdag 3 maart is Honey veilig in NL aangekomen. De kleine, lieve Melek, die in de zelfde partition zit, blijft nu alleen en triest achter. Ze heeft al haar maatjes (Ida, Orange, April en nu ook Honey) zien vertrekken en ze mist haar vriendjes. Zij wil ook graag bij lieve baasjes in een warm huisje wonen.Wat zou het toch fantastisch zijn als Melek ook snel het asiel mag verlaten, zodat zij niet meer alleen hoeft te zijn en zich geen zorgen hoeft te maken waar ze straks terecht zal komen als het asiel gaat sluiten. Heb jij Melek in je hart gesloten en wil je haar graag een mooi en gelukkig leven geven, neem dan snel contact met ons op. We hopen dat haar reddende engel snel op haar pad komt. 
 
Afbeelding invoegen
 
7 maart 2017
Goed nieuws voor Bobbie. Hij mag blijven!!!. Het gaat het heel goed met hem en hij is dikke maten met Teddy. We zijn ontzettend blij voor hem dat hij een geweldig huisje gevonden heeft.
 
Afbeelding invoegen 

4 maart 2017
We hebben Nar toegevoegd op Baasje gezocht 
 
Gisteren zijn Honey, Daisy en June aangekomen in NL. June heeft geweldige baasjes gevonden die al eerder Fezz uit het bosasiel hebben geadopteerd. June gaat nu een mooi leven tegemoet. Honey zit in de opvang in Hoofddorp en Daisy zit in de opvang in Gouda.
 
Afbeelding invoegenJune      Afbeelding invoegen Honey
 
Afbeelding invoegen Daisy
 

3 maart 2017
Sally is afgelopen woensdag naar haar nieuwe huisje vertrokken. Voor haar is dat nog wennen, maar het gaat goed met haar. We willen Brigitte bedanken voor haar goede zorgen die ze Sally gegeven heeft.

Afbeelding invoegen 
 

1 maart 2017
We hebben Kuzey en Karpuz van de adoptielijst gehaald. Zij hebben via een andere organisatie een huisje gevonden, waar we ontzettend blij mee zijn dat mensen ook een 3-poot willen adopteren. We wensen hun heel veel goeds toe in hun nieuwe leven     
            
Afbeelding invoegen Kuzey   Afbeelding invoegen Karpuz

25 februari 2017
Zoals jullie weten doet Sally het heel goed bij de opvang waar ze nu zit. Zo goed dat de opvang eigenlijk Sally wil adopteren. Maar helaas gaat dat niet vanwege haar andere hond, dus is Sally met spoed op zoek naar haar eigen huisje met een vriendje waar ze lekker mee kan spelen. Ben jij ook verliefd op Sally met haar wat lompe gedrag mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl

22 februari 2017
We kregen het trieste nieuws dat Sabrinas/Safinaz dood gevonden is een paar dagen geleden. We wilden haar net een kans geven om haar op de adoptielijst te zetten.
Sabrinas heeft absoluut geen geluk in haar leventje gekend. Ze is een paar keer aan haar ogen geopereerd. Daardoor zat ze met een andere hond in een partition, waar ze eigenlijk terughoudender werd. Maar we hoopten dat iemand daar doorheen zou prikken. Sabrinas heeft nooit een liefdevol leven gekend, geen respect en geen waardering. Dit bericht komt bij ons hard aan, vreselijk gewoon. R.I.P. lieve Sabrinas, ook jij zal in onze harten voort leven.
 
Afbeelding invoegen 

21 februari 2017
We hebben een aantal lieve honden toegevoegd op Baasje gezocht
Wie geeft de hondjes uit het bosasiel een warm thuis, zeker nu het asiel gaat sluiten zoeken ze allemaal met SPOED een veilige haven. 

18 februari 2017
Helaas moet Bounty herplaatst worden. Hij is op zoek naar de juiste baasjes en een warm huisje. 
Kijk voor meer info op Bounty zoekt een nieuw thuis!

Afgelopen donderdag is Gazoz veilig in NL gearriveerd. Zijn baasjes hebben hem met open armen ontvangen. Wat een geweldig hondje! Gazoz heeft het super goed getroffen met zijn baasjes en kan nu gaan genieten van een mooie en gelukkig hondenleven!

Afbeelding invoegen

We hebben weer foto's gekregen van geadopteerde kanjers. Ze hebben het prima naar hun zin en genieten volop van hun nieuwe leven. Zo geweldig om te zien hoe gelukkig ze nu zijn.
 
De geweldige Edi!
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
 
Ocean en Vako (voorheen Batman)
Dit is wat hun baasjes over ze vertellen: Met Ocean en Vako (Batman) gaat het super. 
Ocean is de vrijgevochten super reddingshond en ze blijft er enorm veel plezier in beleven maar met haar karakter had ik ook niks anders verwacht. Ze is een 100% jachthond dus elke keer als ze gaat zoeken zie je haar gewoon genieten. Heerlijk om te zien.
Vako is nog in opleiding voor speurhond naar vermiste honden. Hij laat veel potentie zien en als je ziet hoe snel hij het spelletje door had zou je haast denken dat het een natuurtalentje is. Hij heeft nog wel veel onzekerheden wat hem belemmert in zijn progressie maar met veel geduld en begeleiding komt hij er wel en ook hij vind het super leuk om een hond te vinden dan gaat hij helemaal los van blijdschap. Ook een genot om mee te werken en heerlijk om te zien. 
Alle 2 hebben ze een rugzakje maar wat een top hondjes ondanks alles wat ze meegemaakt hebben.

Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegen
 
De prachtig Gece in haar luie stoel!                                        De mooie Thirza in de sneeuw!
Afbeelding invoegen       Afbeelding invoegen!

De mooie en ondeugende Lindsy!
Afbeelding invoegen
 
10 februari 2017
Met Mango gaat het ontzettend goed, en daar zijn wij ontzettend blij mee.

Afbeelding invoegen 
 
Goed nieuws voor Zimba, zij heeft haar eigen huisje gevonden bij lieve mensen. We wensen haar veel geluk toe.

3 februari 2017
We hebben April van de adoptielijst gehaald. April gaat naar een andere opvang waar ze meer kans heeft om geadopteerd te worden. 
Afbeelding invoegen
 
 
We hebben Peria, Limon,June, Karpuz en Baum toegevoegd op  Baasje gezocht
 
We kunnen het niet genoeg zeggen, maar we hopen dat er wonderen gaan gebeuren voor de honden in het bosasiel. Nu het gaat sluiten zoeken ze allemaal urgent hun eigen huisje. Geef deze honden de kans op een beter leven. 
 
We hebben een kleine update toegevoegd op Marcus in de opvang  en Selma/Sally in de opvang 

29 januari 2017
Gisteren is Bobbie aangekomen in NL. Bobbie verblijft in de opvang in Gouda. Bobbie zal eerst de nodige tijd krijgen om te wennen aan zijn nieuwe leventje. De opvang zal aangeven wanneer Bobbie klaar is voor adoptie. Gelukkig zijn er geweldige mensen op zijn pad gekomen, anders zou hij weer teruggaan naar het straatleven.
 
Afgelopen maandag zijn Marcus, Selma (ze heet nu Sally) en Zimba aangekomen in NL. Marcus zit in de opvang in IJmuiden, Sally zit in de opvang in Den Bosch en Zimba zit in de opvang in Voorburg. Zij zullen ook eerst de nodige tijd krijgen om te wennen aan hun nieuwe leventje en de opvanggezinnen zullen aangeven wanneer ze klaar zijn voor adoptie. De hondjes maken het goed.
 

17 januari 2017
Vandaag precies een jaar geleden, raakte je vermist.
We hadden je een fijn leven beloofd.
Konden we de tijd maar terug draaien, dan was alles anders geweest.
We denken nog elke dag aan jou en zullen dat ook altijd blijven doen.
We blijven hopen op een wonder, dat we op een dag een teken van leven van jou krijgen.
We hopen dat je toch veilig bij iemand thuis bent, waar je liefdevol verzorgd wordt.
Meer dan dit kunnen we op dit moment niet voor je doen.
WAAR BEN JE TOCH?
Lieve Jerry, vergeten zullen wij je nooit!


Afbeelding invoegen

17 januari 2017
We hebben Ole van de adoptielijst gehaald. Zij is naar een andere opvang gegaan, waar ze meer kansen heeft om geadopteerd te worden. We hopen dat ze snel haar eigen mandje zal vinden.
Afbeelding invoegen

10 januari 2017
 
De foto’s spreken voor zich! Bilge vertelde, dat er in de afgelopen 30 jaar niet zoveel sneeuw is gevallen in Istanbul als de laatste dagen. Arme honden! Ze hebben het erg zwaar, hebben het koud en zijn nat. Ze moeten nu sterk zijn en proberen warm te blijven, wat niet makkelijk zal zijn. De nachten moeten afschuwelijk voor ze zijn. Het is heel heftig en triest.
 
Gelukkig hebben ze lieve mensen die om ze geven en alles voor ze doen. Het moet een hels karwei zijn geweest voor de medewerkers om het asiel te bereiken, maar het is ze toch gelukt. Ze hebben de honden eten gegeven en houden goed in de gaten hoe het met ze gaat. Deze geweldige mensen zijn  van levensbelang voor de honden. We hebben diep respect voor hen en zijn ontzettend dankbaar voor wat zij voor de honden doen. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met de honden.
 
Onze harten gaan uit naar alle honden. De barre omstandigheden waarin de honden nu verkeren – en het is nog lang niet voorbij- maken ons er nog meer van bewust hoe belangrijk het is dat we heel snel lieve baasjes en een warm huisje voor ze vinden. Met moed en kracht moeten hun dromen nu eindelijk eens werkelijkheid worden.Ze verlangen allemaal naar menselijk contact, liefde en knuffels, dat is wat ze zo nodig hebben.
 
Op onze pagina Baasje gezocht staan vele lieve en leuke honden die nog zitten te wachten om geadopteerd of opgevangen te worden. Ben je verliefd geworden op één van onze honden, neem dan contact met ons op.
 
Denk ook aan alle arme zwerfhonden en –katten die op straat leven, niet alleen in Istanbul, maar overal. Zij staan er helemaal alleen voor en zonder hulp is het bijna onmogelijk om in deze weersomstandigheden voedsel te vinden. Wat een leven, waar ze niet voor gekozen hebben. Hartverscheurend!
 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
 
Onderstaande filmpje werd vorige maand gemaakt.
 
 
 

7 januari 2017
We hebben Gazoz toegevoegd op  Baasje gezocht. Gazoz wil graag bij iemand horen, waar hij een veilig en warm thuis zal hebben.

2 januari 2017
Lieve mensen, blijf ook in 2017 vooral updates, foto's en filmpjes sturen van jullie lieve geadopteerde kanjer! Daar worden wij en de mensen van het asiel erg blij van. Het blijft geweldig te zien dat ze volop genieten van een mooi en veilig hondenleven en gelukkig zijn!

De eindstand van de kerstactie is €2,485,- geworden. Lieve mensen, heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige steun voor de hondjes van het SHKD bosasiel! De mensen in het asiel en wij zijn er erg blij mee! Tot de volgende actie!

Helaas hebben we Ruffles van de adoptielijst moeten halen. Ruffles is op een morgen dood aangetroffen in een hok. Ruffles heeft nooit het geluk gekend om geliefd en gewenst te zijn. Onze harten huilen om deze lieverd, die geen kans heeft gekregen op zijn eigen warme mand. Woorden schieten ons te kort.
 
R.I.P. lieve Ruffles
Afbeelding invoegen

We willen iedereen een goed en gelukkig jaar toewensen en dat 2017 een heel succesvol/mooi jaar wordt voor alle hondjes in het bosasiel. Zij zijn nog wanhopig op zoek naar hun eigen warme/liefdevolle/veilige mand.