Naam : Apple
Verblijfplaats: opvang, Istanbul, Turkije
Geboortedatum: 16-05-2022 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   35 cm
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
Sinds 03-10-2023 op de adoptielijst
Adoptiekosten:  € 375,-
 
Informatie
 
Apple is gevonden in Beşiktaş gemeente. Waarschijnlijk heeft hij in een huis gewoond en toen hij niet meer welkom was, is hij gedumpt op straat en aan zijn lot overgelaten. 
 
Apple is een schattige, vriendelijke, lieve reu, hij kan goed met andere honden omgaan. Hij is erg op de mens gericht. Hij wil graag aangehaald en geknuffeld worden. Hij heeft gevoelige ogen. Het stof in het asiel doet hem dan ook niet goed en daarom moet hij daar snel weg.
Apple is erg triest en ongelukkig, want hij wil zo graag bij mensen zijn. Hij vond het vreselijk in het asiel, voor een paar dagen wilde hij niet meer eten en drinken. Hij is erg mager. Daarom is hij naar een opvang gebracht waar hij nu tijdelijk verblijft.
Apple is een klein formaat hondje. 
 
Apple is dringend op zoek naar lieve baasjes die in een rustige omgeving wonen met een goed omheinde tuin. Baasjes, die voor hem willen zorgen, veel tijd en geduld hebben om hem te laten wennen aan zijn nieuwe omgeving. 
 
Wil jij Apple redden uit het asiel en hem een goed leven geven wat hij zo verdient, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Onderstaande foto's zijn gemaakt buiten de opvang in Istanbul waar Apple en Hayat zitten. Ze wachten nog altijd op hun FOREVER HOME. Zij staan onafhankelijk van elkaar ter adoptie.