Naam : Beyaz
Verblijfplaats: asiel, Istanbul, Turkije
Geboortedatum: 01-06-2022 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ± 60 cm
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Nee
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
Sinds 15-04-2024 op de adoptielijst
Adoptiekosten:  € 375,-
Contact : mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
Informatie
 
Ook Beyaz is verlaten gevonden toen hij nog een baby was. Alweer een prachtige ziel met een ongelofelijk trieste start in zijn leventje. Degene die hem vond heeft hem wel naar een pension gebracht en daar is hij lange tijd gebleven. Toen die persoon niet langer voor het pension kon betalen is er contact opgenomen met het asiel.
 
Omdat hij het straatleven niet kende en dus niet als straathond zou kunnen leven, maar hij wel uit het pension weg moest is hij naar het asiel gebracht. Helaas was de persoon die hem in het asiel verder zou ondersteunen niet meer bereikbaar toen hij daar eenmaal zat, zoals dat wel vaker gebeurt.
 
Beyaz is een lieve en sociale hond. Hij is erg goed met mensen en goed met andere honden. Hij leeft in een erg drukke partition samen met veel andere honden. Daar kan hij net als de anderen soms wel wat nerveus van worden.
 
Medewerker van het asiel vertelde ons dat Beyaz op de foto’s en video die gemaakt zijn in het asiel wat teruggetrokken reageert, maar dat dat komt omdat hij de telefoon, tevens camera, een raar ding vindt. Op de foto’s die gemaakt zijn met een wandeling buiten het asiel, kun je goed zien dat hij daar inmiddels meer aan gewend is.
 
Beyaz heeft een moeilijke start gehad in zijn leven. Hij is nog zo jong. Hij heeft iemand met een liefdevol hart nodig die hem het leven kan geven waarin hij een gelukkige en blije huishond kan zijn. Iemand die van het samen zijn met hem kan genieten en hem nooit meer in de steek zal laten.
 
Hij kan beter niet bij katten geplaatst worden omdat niet gegarandeerd kan worden dat dat goed gaat. Maar wel prima bij een andere hond (waarbij voor hem als reu een teefje wel de voorkeur heeft).
 
Wil  jij hem in je hart sluiten en de lieve jonge Beyaz het leven willen geven dat hij zo verdient, mail ons dan naar mailto:animalcareprojects.nl