Naam : Bruno
Verblijfplaats: asiel Istanbul, Turkije
Geboortedatum: 25-02-2019 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Schofthoogte:  ±  60cm
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 01-05-2023 op de adoptielijst
Adoptiekosten: € 375,-

Informatie

Bruno is ooit gevonden in de straten van Gokturk. Hij was broodmager. Een vrijwilliger heeft hem naar een kliniek gebracht, maar hij kon niet overleven op straat. Daarom hebben ze hem naar het asiel gebracht.
 
Bruno is een rustige, lieve, goedaardige, vriendelijke hond, die op z'n gemakje rondloopt in het asiel. Hij is sociaal naar mensen toe en wil graag aangehaald worden. 1 aai over Bruno's koppie begint zijn staart al te kwispelen. Hij heeft duidelijk liefde en aandacht nodig. Hij neemt wel een beetje afstand van de andere honden, maar kan het wel goed met ze vinden. Hij houdt van spelen en ronddwalen.
 
Bruno is dringend op zoek naar zijn eigen huisje in een rustige omgeving. Hij is op zoek naar leuke mensen, die veel tijd en geduld hebben om hem te laten wennen aan zijn nieuwe leven.
Mensen, die goed voor hem willen zorgen, hem willen verwennen, maar hem vooral de aandacht willen geven, die hij zo mist. 
 
Deze kanjer moet dringend het asiel verlaten.
 
Heb jij interesse in Bruno of wil je meer informatie over hem mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Omdat het in het asiel zo druk is, is Bruno meegenomen voor een (eenmalige) wandeling buiten het asiel om onderstaande foto’s en video te kunnen maken. Hierna is hij weer terug gegaan naar zijn drukke partition in het asiel.
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
      
 
 

Afbeelding invoegen       Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen