HAYAT EN PINAR MOETEN SAMEN GEPLAATST WORDEN
 

 
Naam : Hayat
Verblijfplaats: opvang Istanbul, Turkije
Geboortedatum: 02-05-2022 (geschat)
Ras: kruising Shar Pei
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Ja
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
Sinds 30-8-2023 op de adoptielijst
Adoptiekosten:  € 375,-
Contact : mailto:info@animalcareprojects.nl
Naam : Pinar
Verblijfplaats: opvang, Istanbul, Turkije
Geboortedatum: 07-03-2022 (geschat)
Ras: Kater
Geslacht: mannelijk
Schofthoogte:  ±   cm
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: n.v.t.
Kan bij katten: Ja
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
Sinds 30-8-2023 op de adoptielijst
Adoptiekosten:  € ,-Informatie 
 
Hayat werd als kleine baby van de kant van de snelweg gehaald. Er waren toen heel veel baby's. Ze namen ze één voor één mee, vooral degenen die in een slechte conditie verkeerden.  Hayat had een gezwollen gezicht en ze dachten het een bijensteek was. Toen ze haar naar de kliniek brachten, kwamen ze erachter dat er gelukkig niets mis met haar was. Ze heeft een koppie van een Shar Pei.

Rond dezelfde tijd werd Pınar (de kat) gevonden in een voedergebied met honden in het bos.  
 
In het begin verbleven ze samen in een opvang totdat ze samen werden geadopteerd in Istanbul. Na zeven maanden liet de persoon die ze had meegenomen ze allebei in de steek en zei: "Ik ga naar het buitenland". Ze konden ze niet in het asiel onderbrengen omdat ze een huis gewend waren.
Beiden zitten weer in de opvang  van de voorzitter van het bosasiel.  
 
Hayat is een leuke lieve hond die nog niet veel gesocialiseerd is. Helaas is ze een beetje bang voor vreemde situaties.  De opvang neemt haar nu vaak mee naar andere plekken om aan geluiden, drukte e.d. te wennen en om te socialiseren met andere honden. Maar als ze gewend raakt aan een bepaalde routine, verschilt ze niet van andere honden. Nadat ze buiten met haar hondenvriendjes van de opvang heeft gespeeld, speelt ze in de opvang graag met haar eigen vriendje Pinar.  
 
Pinar is een leuke lieve kat die lekker rond huppelt met de andere honden en katten in de opvang. 
 
Wij zoeken een forever home voor deze twee kanjers. Ze hebben de eerste en moeilijke fase van hun leven samen overleefd. Hayat en Pinar zijn heel erg gehecht aan elkaar en ze moeten niet van elkaar gescheiden worden. Daarom plaatsen we ze het liefst samen omdat ze houvast hebben aan elkaar. Ze kunnen het goed vinden met andere honden en katten.
 
Ze zoeken baasjes die in een rustige omgeving wonen, met het liefst een goede omheinde tuin. Baasjes die veel tijd en geduld hebben om ze te laten wennen aan hun nieuwe omgeving en die ervaring hebben met honden en katten.
 
Hayat en Pinar zijn een geweldig, prachtig stel.
 
Wil jij Hayat en Pinar samen een thuis bieden of wil je meer informatie over hun mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Onderstaande foto's zijn gemaakt buiten de opvang in Istanbul waar Apple en Hayat zitten. Ze wachten nog altijd op hun FOREVER HOME. Zij staan onafhankelijk van elkaar ter adoptie.
 
       
 
  
 
      
 
   
 
  
 
  
 
 
          
 

 
  
 
 
      
 
 
 
Onderstaande foto's zijn van toen ze nog heel jong waren