Naam : Karabaş
Verblijfplaats: asiel, Istanbul, Turkije
Geboortedatum: 25-08-2022 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/
rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
Sinds 19-9-2023 op de adoptielijst
Adoptiekosten:  € 375,-
 
Informatie 
 
Karabaş was ongeveer 5 maanden oud toen zij in het asiel kwam. De vrijwilliger die haar vond, wist niet wat zij moest doen. Ze dacht erover om haar naar een pension te brengen, maar de mensen van asiel vroegen haar om haar naar hun toe te brengen en zeiden dat deze schoonheid onmiddellijk een thuis zou vinden.
Vervolgens adopteerde een gezin haar samen met een andere hond. Hoewel de honden in de tuin woonden, kwamen ze terug en de familie zei, dat ze de kabels aan het opeten waren. Karabaş en haar maatje verveelden zich omdat de mensen niets met ze deden en ze geen aandacht kregen.
Sinds die dag is ze erg ongelukkig. We zijn op zoek naar een nieuwe familie, die haar leven weer kleur willen geven.
 
Karabaş is een leuke, lieve en goedaardige hond. Ze is ook nog speels. Ze kan goed overweg met mensen. Ook met haar andere hondenvriendjes is zij goed. Zij verblijft in een druk gedeelte met haar hondenvriendje waarmee ze in het tuin leefde.
 
Karabaş is op zoek naar lieve baasjes die in een rustige omgeving wonen met een goede omheinde tuin. Mensen die veel geduld en tijd hebben om haar goed te laten wennen aan haar nieuwe omgeving. Mensen die haar zien als een volwaardig gezinslid. Waar ze kan genieten van liefde en aandacht. Ze is een prachtig hondje en niet zo groot.
 
Ben jij verliefd op dit lieve koppie of wil je meer informatie over haar, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Omdat het in het asiel zo druk is, is Karabas meegenomen voor een (eenmalige) wandeling buiten het asiel om onderstaande foto’s en video te kunnen maken. Hierna is zij weer terug gegaan naar haar drukke partition in het asiel.
 
 
 
 
   

Onderstaande foto's en video zijn in het asiel gemaakt