Naam : Kira
Verblijfplaats: asiel Istanbul, Turkije
Geboortedatum: 01-06-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: Ja
Schofthoogte:  ± 30-35 cm
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 26-09-2022 op de adoptielijst
Adoptiekosten:  € 375,-

Informatie
 
Kira werd gevonden bij één van de voederplekken van de vereniging. Ze was nog niet gesteriliseerd en had op die plek ook twee puppies. Kira was op dat moment ernstig ziek en kon daar zo niet blijven. Omdat haar puppies in orde waren, is alleen de zieke Kira meegenomen naar het asiel. Niet lang daarna was één van de twee puppies die achter gebleven waren, verdwenen. De andere, die alleen was gelaten, is toen ook meegenomen naar het asiel.  Ze heeft het erg moeilijk in het asiel. Ze deelt de partition, waarin ze zit met veel grote honden. 
 
Kira is een leuke, speelse, vriendelijke en energieke hond. Ze heeft een zachtaardig karakter en ze is gek op aandacht en knuffels. Ze is erg enthousiast.
 
Ze wil graag bij iemand horen, die alles voor haar over heeft. Een lekkere zachte mand waar ze tot rust kan komen. Een huisje in een rustige omgeving, baasjes die met haar leuke dingen doen bijv. een leuke cursus.
 
Kira is een middelmaat hondje. Zij moet dringend het asiel verlaten.
 
Heb je interesse in Kira en wil je haar een gelukkig leven geven of wil je meer informatie over haar mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
10 maart 2024 Onderstaande foto's zijn gemaakt tijdens een wandeling. Het is helaas een momentopname, want daarna is zij weer teruggegaan naar haar partition.
 
         
 
                 
 
Onderstaande foto's en video's zijn genomen in het bosasiel 
 
Het zwarte hondje in de video is Kira’s kind.
 
  
 
   
 
 
 
  
 
      Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen        Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen         Afbeelding invoegen

Onderstaande video en foto zijn op een andere locatie genomen, daarna hebben ze Kira weer teruggebracht naar het asiel waar ze verblijft.
 
    Afbeelding invoegen
 
mei 2022
Ze is lief en wil graag spelen met de andere honden, vooral met Firar. Wij hebben Kira ontmoet in mei 2022. Ze is niet zo groot en heeft veel energie.
Ze springt van blijdschap tegen je op en ze vond alle aandacht geweldig. Zij wil er echt bij horen en bleef constant bij ons in de buurt. Het asiel is geen plek voor een klein of middelmaat hondje. Ze moet er dan ook snel weg. 
 
 
 
                                    
 
 Afbeelding invoegen